petek, 18. november 2011

1445750 - kam vodi Janković - Jakličevo izigravanje pravil pri distribuciji zdravil

Janković je kot agresivna zel. Ko ga je udbomafija, ki je tisti hip imela v gulagu Kompartije zaprto že leta 1945 ugrabljeno državo, nastavila na vrh Mercatorja (Ja, točno tako Tone ga je nastavil, hehe), je Don Zzocci Corleone, po domaće The Zel-oPreprosto™ Zel™, v sodelovanju z rdečetalibansko mafijo v mafijskih državnih kolhozih in rdečetalibansko mafijo na vrhu države, v rekordnem času zadušil, umoril ali kako drugače uničil bolj ali manj vse male družinske Mama&Papa trgovinice. In kumunajzarom je to bilo všeč, kajti oni so za državni kapitalizem in ne za kapitalizem vseh, zlasti ne "malih aljdi". "Mali aljde" so kanonfuter, ki naj disciplinirnao sprejme in živi kumunajzer doktrino, torej naj se odvisno zaposli, prejema človeka nevredno bruto mezdo zmanipulirano za mizo soc sramote in dekretno določeno po majhnosti uma kompartijskega politkomisarja in človeka še bolj nevredno neto mezdo zmanipulirano in sfrizirano z ekspropriativnimi davki in paradavki, beri reketi. Kaj bodo te pizdeki ustanavljali podjetja, jebeni, kanede?

In sploh ni važno, uničili bi tudi večje, pač kogarkoli ki bi jim bil konkuranca. Razen kartela močnejših (Takrat sprva, ko je mafija zasedala in zakoličevala teritorije sta to bila Spar in Tuš).

Končalo se je na edini možni način: Kupci plačujejo pofl robo silno limitirane ponudbe dražje. Dobavitelji, zlasti mali proizvajalci so pa ustrahovani in izsiljevani.

Enako je zdaj pri lekarnah. Beštija zgolj ponavlja isti vzorec.

In tako bo pri tej antiprostotržni podmizno-manipulatorski spaki vedno in v vsem.

Jasno je, da takšne beštije ne bi smele nikamor v bližino države, zakonodaje in javnih funkcij.
Naj s svojo za 50-milijonov zadolženo Electo skuša monolizirati trg. Ajde, da ga vidimo.

Link

Ni komentarjev: