četrtek, 10. november 2011

1434316 - komunistični nategi s pokojninskim sistemom

[andrejcc]
--da te dopolnim. še slabše je, prispevki pokrijejo 2/3 prenzij

Obadva se motita. Prispevki še vedno daleč presegajo s kontribucijami utemeljene pokojnine. Ker nihče, ki je začel kontribuirati leta 1992 ni še v pokoju. In tak bo nadaljnih 20 do 25 let.

Problem je, da se tistim sirotam, ki so delno ali v celoti delale v prejšnji inkarnaciji državno-nomenklaturnega monoteističnega kapitalizma oz. t.i. socializma, oz. boljševiškega fevdalizma in sužnjelastništva kjer je edini licencirani kapitalist in sužnjelastnik bila država v ujetništvu pri rdečetalibanski mafiji organizacije CosaNjihovaNostra-Kompartija™, izplačuje sociala pod firmo pokojnine in to ne iz proračuna, ampak iz pokojninskega konta. Ker so premoženje, ki bi vsaj malo omililo ta težek problem nastal kot posledica kumunajzer-boljševiško-talibanskega eksperimenta pač bezecali za krajo NjihovihSvojih™ maziljencev, namesto, da bi celotno takratno t.i. "družbeno premoženje" romalo v pokojninski sklad.

Še večji problem je, da se ta sociala zakrinkana v "pokojnine" izplačuje še vrsti pizdekov, ki niso nikdar niti centa kontribuirali v pokojninsko blagajno.

Mojstri fejkanja v komunistični đamahiriji Fejkostan, nategunska rdečetalibanska klepto-rentarska kamarilja je sicer, spričo vseh teh opičjih prevratov po sceni spisala nekšne člene v zakonih, ki so državo obvezali, da del teh orgijskih zapitkov vplačuje v pokojninsko blagajno pod zanimivo knjigovodsko oznako "obveznosti proračuna do pokojninske blagajne" al neki tacega.

Kar rdečetalibanske mađioničarje oz. po eskimsko, kaviar-socialist iluzioniste, nič ne moti, da ne bi to zlorabljali v agitprop namene laprdajoč, češ, da država dotira/subvencionira pokojninsko blagajno. Kar seveda ne drži. Ker je ravno obratno. Rdečetalibanska rentarska kamarilja je blagajni zahrbtno obesila/podtaknila/na njo prevalila veliko več nezasluženih rentarjev oz rentnega bremena, kot temeljem "zakonske obveznosti proračuna do pokojninske blagajne" vplača v blagajno. Žvaka-za-seljaka stajl lopovščina, ki lahko "pođe" le v total netransparenci z meglicami kumunajzer fumis vaginalisa na debelo prekrite Bluzostanije.

Vsi vemo za kaj tu gre. Kot kača noge se prikriva boljševistično prisilno-uravnilovsko orgijanje in reinkarnacijo "socializma" z vsemi silami, ki se ga na ravni mudološke retorike skuša utemeljevati z diabolično mafijsko-reketarsko oz. boljševistično-ekspropriativno distortirano interpretacijo pojma "solidarnost" pod prisilo represivnih sil ugrabljene države.

Cilj je svet in nacijo nategniti, češ, da smo normalna država z normalnim PAYGo sistemom, kot je recimo ena Nemčija, Avstrija ali Švica, češ, svet in narod naj bi nasedli prividu, da tudi pri nas vun dobiš linearno in pošteno izračunano ter skladno vplačanemu v kobajagi varčevalno shemo, ki to de facto ni. Ker je običen reket. To je eden bolj sofisticirano prikritih ekspropriativnih nategov. In ader wordz, cilj je jebe-lud-zbunjenog orgija. In seveda cilj je kontinuiteta mafijskega orgijanja kompartije™.

Zato se tako srdito izogibajo pravi pošteni reformi. Ker bodo morali priznati dvoje:

(1) Da so socialo podtalno prevalili iz proračuna na pokojninsko blagajno, kamor to ne spada, tako kot je očitno tudi kumunajzer talibanom jasno, da ljudem "iz solidarnostnih razlogov" ne morejo z zlorabo represivnega aparata države odvzemati denar privarčevan na banki .

In (2), da so ogromne količine namensko varčevanih in prisilno zaseženih neokapičenih prispevkov - beri reketov, preprosto pokradli preko nenamenske rabe, v namenoma zblojenem in netransparentnem trošenju iz proračuna. Kamor so potem svoje lovke lahko nastavile bratovščine in klani a la oni zemonski kleptokartelni klan.

In ker bodo ostali brez svojih nomenklaturnih privilegijev. Kajti desetine tisočev posvečenih maziljencev in vazalov lojalnih kompartiji™ prejema nekšne "izjemne pokojnine" in "državne pokojnine" in ne vem še kakšne pičkematerine, apanaže in sinekurne benefite, recimo preko namenoma predimenzioniranih kadrih v javnem sektorju.

In ker ne bodo mogli več iz tega konta plačevati svoje plačane volivce, ki se zavedajo, da dobivajo več kot s kontribuirali oz. sploh dobivajo neki iz blagajne, v katero niso niti centa kontribuirali.

In ker bi potem socialna pomoč nekaterim morala biti namesto 200, pač 400 EUR., v pokojninski blagajni bi pa bil presežek, ki bi čakal na prihod generacije, ki je pričela kontribuirati leta 1992. itd. Do sedaj bi tam moralo biti cca 60 milijard glavnice presežkov. Do leta 2032 0z 2037 pa 120 oz. 135 milijard glavnice presežkov. Plus obresti, ki bi že od leta 2012 naprej služile za kritje pokojnin onim, ki so 20 let kontribuirali zares otipljivo in 20 let prej v t.i. "socializmu" prve inkarnacije, ko so bedne mezde pomenile bedne kontribucije tudi v pokojninsko blagajno.

Iz tega lako vidimo kakšne so razsežnosti kraje in natega.

Cifre seveda danes niso takšne, ker so peneze pač razgonili in najmanj 20 milijard kar pokradli, niti ne bodo takšne na koncu, če se izvede prava in poštena reforma. Ker bodo prispevki končno okapičeni. Bo pa ljudem toliko več ostalo v žepu. Skratka, seštevek na ravni raje bo isti, če se ne pokrade. In pokradlo se ne bo le, če kumunajzer klepto beštija ne bo mogla v Zemonu položiti svoje kradljive roparske tace na te peneze.

Link

Ni komentarjev: