nedelja, 13. november 2011

1437971 - dokaz o ugrabitvi države

[oQI23IDCN0948R]
po drugi svetovni vojni so nas umorili, od osamosvojitve dalje pa fukajo se nasa trupla. In to sranje od protidrzavljanske drzave naj bi normalnemu cloveku predstavljalo nekaksno vrednoto?

Briljantno!

PS
Kar si opisal, običajno predstavlja forenzični dokaz, da je država bila ugrabljena. Fakin State, fakih capture! Že od leta 1945 je slovenska (In Jugoslovanska!) država ugrabljena in zaprta v komunistiše gulag. Tam jo v celici vsake toliko obišče komunistiše guzonja in jo po lastnih potrebah posili.

Italianska država ima problem ker ima mafijo. Pri nas je problem ker slovenska politična udbo-kompartijska mafija ima državo. V ujetništvu! V komunistiše rento-reket ideologiše gulagu!

PPS
Državljani, ki se od zlodejskih aspiracij lastne mafijske oblastniške kamarilje mora braniti z referendumi, so neumni. Kako? A zakaj? Zato, ker suicidno dopuščajo, da jim skupina sestavljena iz miksa 550 tisoč oportunistov, rentarjev, sinekurcef ali na kak drugačen način plačanih volivcev, skupaj z nekaj strahopetnih prestrašenčkov in tudi bebotov in seveda tudi manipulatorjev samih, ki edini vedo zakaj je za njih krucialno ostati v sedlu, vedno znova izvoli rdečetalibansko mafijo.

Link

Ni komentarjev: