nedelja, 13. november 2011

1438101 - krivda pisunskih F571 lakajev za današnji narobe svet

[NavadniNimda]
»Vedeti je treba, kaj to pomeni. S tem ne dobiš niti 150 milijonov evrov, mi pa imamo v tem trenutku za dve milijardi primanjkljaja,« dodaja.

Haha, kako preprosto in direkt v ćelo blesavo. Ampak to seveda ne pomeni, da ne bodo stotisoči neumnih Slovencljev še naprej kolektivno orgazmirali na Jankovičevo sprenevedanje in kolektivno masovno volili zanj, krivdo za svoje bedno socialistično življenje pa obešali na - pred-prejšnjo vlado.

Da skrajno abotna in retardirana agitprop mudologija umsko prikrajšanih in izobrazbeno insuficientnih kumrovških, murglorskih in Rudnik-solatarska-veletržnica študentof s kupljeno diplomo, a hkrati zelo zelo motenih in pokvarjenih maščevalnih praznodušnih sirot tipa Janković, ki 24-ur na dan živi svoj antijanševski đihad temeljen na fikciji v njegovi seljački glavi, "ker je Janša unićil menđersk ceh, nje, zelo preprosto, nje", skratka, da tako abotna mudologija dobiva v medijih toliko prostora, povsem nekritično pozicionirana kot seriozno čtivo, so krivi odgovorni uredniki in žurnalisti v medijih.

Niti če bi te abotne izjave pospremili s sarkazmom oz odkritim norčevanjem okranclane, "žurnalističn ceh, nje", hehe, nea bi mogel upravičiti več kot enkratnega pojavljanja teh nebuloz v medijih. 

Ali bo že kdo od urednikov in ali žurnalistov na steber sramu pribil te maloumne nebuloze motenih umov. Jih razčlenil, jim na svetlobo dneva pokazal smrdljiva čreva. Vsaj malo sarkazma nam dajte, dragi žurnalisti in uredniki, sicer bomo morali zaključiti, da ste vsi po vrsti primitivci, faliranci in motenci. Kje imate digniteto intelektualcef, jebemvaboga! Če Jankovića žene njegova primitivna obsesivno-kompulzivna fiksna ideja o uničenem cehu meneđerjev, hehe, se mu vi valda ne potrebujete pridružiti, mar ja?!

Če se zdaj vrnem k temu kar poudarjaš in ta velecenjeni Forum spomnem, da sindikati, "kritični" rdečetalibanski efdeve kloni, kobajagi "civilna" rdečetalibanska družba in podobna kompartijsko-vazalna rentarsko-nomenklaturna kamarilja, v času vladanja NjihovihSvojih™ protestira in demonstrira proti opoziciji (SIC! Jebotealah, pa kje še na svetu je to možno?!). 

Kadar ne udriha po opoziciji, pa vsa ta našteta talibanska srenja udriha po ljudstvu samemu. Auuuuu! Po vseh le po NjihoviSvoji™ diletantsko-lopovski vladi ne.

Ljudstvo je napačno, ker se z referendumi kot zadnjim orožjem, od posilstva, ropa, prevare, zlorabe in kar je še takšnih pritlehnih moralnohorizontalnih lopovskih aspiracij iz standardnega nabora rdečetalibanske udbaškomafijske rentarsko-reketarske klepto kamarilje, ki je ugrabila državo.

Ko je za garjavih 4 leta na oblast prišel, za okus te drhali nezadostno levičarski in vobče nemaziljen in neposvečen socialist Janša, ki ga kamarilja pravovernih rdečih talibanov pozicionira za svojo tarčo numero uno, je falanga talibaniziranih efdeve klonov spisala alarmanten poziv svetovni javnosti, češ, da je njim lepo zgolj kadar so na oblasti rdeči komunistični talibani, ki so bojda vobče po svetu poznani po svoji demokratičnosti. Prisegali so pa tak: Majke nam sudija, evo poglejte Kim Đong Ila, pa El Comandanteja, pa Turka Tretjerazrednikoviča Iljiča Uljanova Truplamalesteroviča in podobne spake.

V istem času je tovariš El Comandante Idriz Semuljići na ulice večkrat pognal falange ulicotacaških komediantof, ki so za sabo pri Pionirskem domu zapustili desetine tisočev plastičnih lajblčev, v glavnem nerazpakiranih, hehe in gore pločevink Union piva. Pa prdeli so skupaj nekaj ur v Ljubljani in si medsebojno izrekali abotne šank-filozofske modrosti na račun "Princa Teme". Ne, po njihovem to ni murglorski zagovedani roftarski špetirmaher, kepec Saruman, ki iz zabrdja Murglorja, s pomočjo vazalov in rdečih flang rentarjev, vlada iz varne polteme območja cone rdečega somraka, pač pa kobajagi baš mehkokurčni in do njih poudarjeno tolerantni Janša. Auuuu!

Tisti čas so te abotni umi proglasili za čas "debelih krav per se in brez Janševih zaslug". Hehe. Češ. tote krave so bile nesramne in so se šle bulimično zaroto od leta 1945 do leta 2004, polej so se za 4leta naglo nemarno zredile kot Špelca Brizgalna Brizga, polej pa leta 2008 v eni sami noči, zopet inscenirale bulimični eksces in shujšale. Mater jim govejo domobransko in argetinsko-dobnansko! 

Btw, delavcem in vsem državljanom, razen največjim rdečetalibanskim lopovom, špekulantom in nekaterim zelo specifičnim uživalcem nezasluženih rent in podmizno-kartelnih benefitov, je takrat bilo najbolje v celotnem obdobju od leta 1945, ko so talibani ugrabili državo pa vse do danes.

Najslabše obdobje, ne le od 1945 do danes, pač pa najslabše obdobje od postanka Kranjca do danes je bilo recentnih 3 leta vladavine rdečetalibanskih komediantov in lopovov v enem. In vendarle:

1) Tovariš Idriz Semuljići ni niti enkrat na ulice pognal svoje ulicotacaške sodrge.

2) Falanga klonirancev N571-h572 ( Z izvzetjem našega Novice-Dobrice in še par naivnih, ki so nasedli komplotarskim pizdekom, hehe) molči kot grob. A eskalacij zlorab in neposrednih atakov steklih rdečetalibansko-fašističnih hijen na demokracijo, referendum in ljudstvo samo, ter seveda tudi svobodo govora (Spletno oko, majkemugaspalim in podobne fašistične iznajdbe!) beležimo v teh treh letih kot v kakšnem horor filmu iz časa divjanja rjavosrajčnikov v predvojni Nemčiji. Sem sodi tudi odlikovanje udbaškega poveljnika, pa lik komunajzer-partizanskega terorista in klavca na kovancu, pa nasprotovanje evropski deklaraciji o obsodbi komunizma-fašizma, pa protiustavna ulica masovnega morilca in terorista Broza, pa precednikova izjava o tretjerazrednosti novice o živih zazidanih v hudo jamo.... Ravno nasprotno, večina članov falange N571-H572 je simpatizirala z vsemi temi fsašističnimi ekscesi. A to so intelektualci?! Sramotno do nebes!

3) Organizirana in iz Murglorja po Sarumanu skrbno usmerjana kobajagična "civilna" družba nima nič za reči v zvezi z omenjenim, pač pa udriha po povsem nerelevantnem Janši, ki je v opoziciji. In po nekšnih turbo-grabežljivcih, neznanih Neo-kobajagi-liberalnih zlodejih iz USA, kot da mi nimamo svoje tu v NjihovihSvojih™ vrstah.

4) Intelektualna kobajagi srenja, ne gre pred NLB in rdečetalibansko vlado in rdečetalibanski parlament protestirati proti rdečim tajkunom, rdečim nomenklaturnikom rdečim zemonskokartelnim klanom usmerjanih po rdečemu Antonu in po Murglorju vobče, proti rdeče-grabežljivim jankovićem in rigelnikom in podobnim, proti poskusu ropa stoletja preko kobajagi reforme pokojninskega režima, NE, oni gredo pred patetično-sfejkano SLO borzo, ki ima par deset tisoč EUR prometa, noter pa sedijo klerki obični. In iz lastnih travm nabrž, tudi pred umobolnico v Polje. Wtf?

Da je mera polna, skupaj žnjimi se na inicialnem zborovanju pojavi rdečetalibanski tajkun in turbokapitalist Janković pa skupaj malo protestirajo prot kapitalu, nje. Ki je iz lufta nagrabil X milijonov med t.i. tranzicijo, beri rdečo plenilsko orgijo.

Itd, ipd, skratka "JebeLudZbunjenog™ press".

Link

Ni komentarjev: