ponedeljek, 21. november 2011

1448981 - že žblj-tič o zločinskosti OF

[petrovc01]
Oporekaj temu kar se napisal.

Ne prepričuj mene prepričej ostali svet, da je OF-NOB zločinska organizacija. V NY je muzej holokavsta. Pri izhodu lepo piše, da so domobranci sodelovali z okupatorjem. Tvoje pisunstvo je znak opranih možganov.

OF-NOB je morfiral v zločinsko organizacijo tisti trenutek, ko je Kompartija™ v temno noč poslala svoj prvi eskadron smrti moriti vidne Slovence, ki niso sprejemali diktata rdečih talibanov Kompartije™.

Kompartija™ je pa zločinska teroristična organizacija od svojega postanka, takšna je vedno bila in takšna je tudi danes.

Če bi mi bili komu v svetu pomembni, tak kot so Židje, bi zločini Kompartije™ in njenih zverinskih asasinov bili dodani na seznam svetovnih zločinov takoj zraven holokavsta, o katerem ti blasfemično laprdaš in ga svojataš, ter TvojeSvoje™ zločince blasfemično pripisuješ med pozitivce. TvojiSvoji™ komunisti-fašisti so v isti kategoriji kot oni, ki so zagrešili holokavst. Comprende? Razlika je le v tem, da so nemški nazi-fašisti, taljanski fašisti-fašisti in slovenski fašisti smrt in holokavst namenili kobajagi tujim Židom in nasprotnikom tistega okupacijskega režima, komunisti-fašisti pa svojim sodržavljanom in nasprotnikom komunističnega režima, skratka svojim sonarodnjakom, za katere niso niti poskusili trditi, da so tujci.

Če TvojiSvoji™ komunisti-fašisti ne bi ugrabili državo in jo zaprli v komunistični ideološki gulag ter njen represivni stroj zlorabili proti ljudstvu, bi svet že davno izvedel in posortiral te komunisto-fašistične zločince med vse druge fašiste. Tako se bo to zgodilo šele takrat, ko TvojimSvojim™ fašistom končno iz gulaga ozaveščeni državljani potom volitev odvzamemo iz rok ugrabljeno državo in jo vrnemo slovenskim državljanom. To se bi moralo zgoditi že leta 1991, a se žal ni.

Link

Ni komentarjev: