sreda, 2. november 2011

1424050 - kakšen bi bil (skoraj) idealen volilni razplet

[1014JeLov]
Anketa malo drugače. Tudi rezultati so malce drugačni.
www.rtvslo.si/blog/f...lili/64097

Hehe. Tak rezultat je prvi predpogoj za rešitev Slovenije. Bog nam bodi v pomoči, da bi res bilo tak.

V parlament pridejo samo 3 stranke. Reset in SDS pobereta 76% sedežev v parlamentu, manjšini in SD pa 14% skupaj.

Potem pa "Jože požen mi smo prpravlen"™-demontaža kumunajzerizma iz sistema in od vsepovsod. Da Slovenec oz. slovenski državljan zopet postane svoboden, čislan in spoštovan. In predvsem nediskriminiran in nereketiran in nezajedan. Delo, ustvaranje, varčnost-skromnost, svoboda, prosti trg in ne podmizniški lopovluk, pridobijo spet centralno pozicijo na piedestalu, lopovluk pa fpržuni.

Na naslednjih volitvah pa kakšna prava laburistična stranka, ki se ne hiti kititi z lopovsko titulo "levičarska", ker to za zaščito dela in delovnega sloja, ne le ni potrebno, je neposredno škodljivo, odjeba SD na smetišče zgodovine. 

Reset in SDS pa se združita v normalno liberalno stranko, Janša gre za prezidenta države, premier pa postane kakšna umna teta ali možakar tipa Frankl, alpa Mićo, alpa Janez Šušteršič, alpa kdo tem ljudem podoben, vsi našteti pa bi bili sanjski ministri . Razmerje liberali vs. laburisti za naslednjih 50 let, da se normaliziramo, pa ostane varnih 60:40 do 70:30.

Saj res, kali ni tragično nenormalno, da Slovenija nima prave iskrene laburistične stranke, navkljub dejstvu, da 99% družin prihoduje izključno iz lastnega dela. Imamo zgolj fašistično-kumunajzarske derivate zločinske KaPeEs™, ki je skupaj z ugrabitvijo države izvedla tudi ugrabitev titule oz. plejsholderja na politsceni za laburizem. Češ mi smo sicer gardiani kapitala in moči, ma ker smo ukradli titulo zaščitnikov delavstva-proletariata- sockapitala se zdaj kitimo da smo tudi laburisti. Laburisti moj kurac!

Kdo pa rabi hujskaške kumunajzer zločin-gardiane in lopove in fašistoidne kučaniste in rdečetalibanske spake in pošasti tipa Janković in Kahel, ki se gredo svojo kumunajzer-partizanščino v letu 2011 in temu arogantno rečejo "levičarstvo"? Vprašanje je seveda zgolj retorično. Prej ko izginejo s političnega prizorišča, prej bo Slovenec svoboden in Slovenija normalna. Upam, da slovensko ljucvo vse to že sedaj dovolj čuti in ima v sebi.

Link

Ni komentarjev: