nedelja, 6. november 2011

1428981 - ali kamarilja s čim drži Viranta za jajca?

[dostiimam]
Stanovnik je razkril komunajzarsko volilno kombinatoriko. Če zmaga Poštenjanković je zadeva OK. Če bo zmagal Virant ga bodo "prijateljsko" prepričali, da gre v koalicijo s Pošteno Slovenijo in prepusti mandatarstvo Poštenjankoviću! V skrajnem primeru pa, če zmaga Janša, bo Drugorazredni podelil mandatarstvo drugo uvrščenemu! Ob tem bo še PRISILIL Viranta v koalicijo z Poštenjankovićem. Ko so dogovor o tem sprejeli, je Poštenjanković objavil, da kandidira tudi za poslanca. Torej volilci Viranta tvegajo, da bodo volili Pošenjankovića!!! Kramarji s Slovenijo marš stran od politike! Zanima me s čim držijo Viranta za j..., da se je pripravljen odreči 4.500€ na mesec!!?

Ne vem ali gre zgolj za pregovorno zlobo drhali, ma radio Erevan je v teh dneh pričel emitirati to sporočilo: Virant je peder. Mislim, The Gej gej. In ker je bojda srečno poročen in ima otroke, je tehnično gledano dvocefka™, sort of speaking. 
Morebiti v to smer imajo Sarumanovi praetorianski tajni udbaški eskadroni smrti in komunističnih komplotov kaj, s čimer ga držijo za jajca oz. za anus.

PS
Virant, ne bodi blesav, če si homoseksualen je zdaj pravi čas, da se razkriješ, cela normalna™ Slovenija bo tvojo potezo simpatizirala. Dobro, če žena še ne ve, bo nastala mala tsunami-pizdarija, ma jebiga, še slabše je, če si od udbe izsiljevana dvocefka™ in to skrivaš od žene, otrok in celega sveta, imaš pa recimo za ljubimca kakšnega fitnes trenerja. Nesrečno zaljubljen si pa recimo v fuzbalerja Ronalda. Pa tega nikoli nikjer ne upaš povedat. Tak kot jaz odrito povem za mojo Katko, sončece shamanovo nenansitno.

Razkrij se in kumunajzarom, ki te izsiljujejo, pokaži sredinca. Kaj potem, če bodo tiste fotke in filme, ki so jih posnele udbaške spake, dali na internet. Sou fakin wot? Ko jih jebe. Idi pablik, reci, da boš kualiral edino iz sez SDS in jaz ti grem dati svoj glas. Tvegal bom, pa kar bo pa bo. V imenu svobode in liberalizma, majkemugaspalim.

Link

Ni komentarjev: