torek, 29. november 2011

1460934 - zakaj ni pravično primerjati Kučana z mafijci

Tudi jaz imam poln kurac tega fašistično-komunističnega mafijca, ki je žalitev ne le za demokracijo, nacijo in funkcije-inštitucije, ki si jih je prigoljufal, temveč celo za mafijski ceh.

Celo filmska fikcijska upodobitev mafijca Don Vito Corleone je na neki točki za svojega naslednika imenoval sina Mikeleja in se umaknil gojiti paradižnik in igrati z vnuki.

Enako je ravnal Don Mikaele, ko je na vrh famiglie postavil bratovega sina Vincenta Mancini-Corleoneja.

Kaj pomeni to, da murgljski mafijski rokohitrec še vedno vztraja ne le s hobi obvladovanjem mafijskega rajona temveč celo še vedno okoli po rajonu ordinira s svojo tezgo in tremi škatlicami brez kroglice, pa vemo vsi.

Le mafijcem, ki se prostovoljno in pravočasno "upokojijo" pa ne umrejo med vojno za teritorij, pripada čast donov, za čigar družine poskrbi don, kateremu so sami predali žezlo.

Onim, ki hlastajo za oblastjo, ko lastne prostate ne obvladujejo več, pripada nečasten izbris iz spomina famiglie in usoda crknjenih steklih psov vojne. Tudi umrejo le redko naravne smrti.

Holywoodska dona oba umreta naravne smrti iz česar se bi Don Murglese alias Murglbaba, lahko veliko naučil, a se očitno ni.

Kučanova politična "smrt" povsem očitno ne bo ne častna in ne naravna in ne v miru paradižnikovega vrta.

Kučan se trudi, da bo ne le narod, temveč tudi njegova lastna mafijska kamarilja ob njegovi politični smrti le mastno pljunila in skozi zobe precedila bes v formi omembe psa vojne in zdraharstva. Številni na njegovi zdraharski poti brutalno politično umorjeni pahorji bodo prav gotovo pljunili najbolj mastno. In teh se je nabralo za eno dobro divizijo.

Jaz že danes pljunem, tak malo na zalogo, in rečem, spelji se mi se že enkrat pošast ti primitivni, pokvarjeni kumunajzer-fašistični mafijski špetirmaher zdraharski! In ader wordz - Sikter beštija zombijska!

Link

Ni komentarjev: