nedelja, 6. november 2011

1428660 - česa samooklicani rdeči "intelektualci" nočejo videti

[heron]
Prvi, ki so ga imeli, pa bi ga naj ne, so že na poti tja: Bavčar, Šrot in njuni. Drugi bodo šli pa v drugi fazi. "Udba" bo naredila vse, da se je ne odtrga od zize. Sicer je pa Petra lepo povzela Dnevnikovo pisanje, da se je tudi v aprilsko/majsko 2009 prodajo Todoriću vmešala Sova in relikti iz preteklosti, naši dragi prijatelji kumrovški.

Je pa zelo zanimivo in možno le pri nas, prodajalci prodajajo, a jih nobeden ne vpraša in se z njimi resno pogaja, pogajanja v imenu tarče (le kaj ima tarča s svojo prodajo/nakupom) se pogaja rdeča Cvetka in njena banka, ki nima nobene delnice (ne Cvetka in ne banka, vsaj slovenska SKB ne). V ozadju pa suflirajo rdeči kmeri. Zakaj se v SLO sploh trudimo s kapitalizmom in lastniškimi odnosi, če kljub uradnemu vpisu v delniški knjigi ne moreš prosto razpolagati s svojo lastnino (zmeraj vskoči "neodvisen" UVK).

Jap. Zelo lepo si to povedal. Zelo fakin good point! 

Smo pač rdečetalibanski Fejkostan na sfejkani strani podalpja. V nas Kranjcof je sfejkano vse in to že od trenutka ko so rdeče talibanske horde leta 1945 ugrabile državo in jo v kumunajzer kacet zaprle, ter tam vse od takrat zlorabljale. 

Medtem ko kumunajzer intelektualne kumrovac-avše tipa Janez Stanovnik in Svetlana Makarovič in Vesna Godina in podobni blebetajo, da jim je nekdo kobajagi podtaknil prostotržni kapitalizem in jim s tem brez njihovega mandata in kobajagi tudi brez mandata ljucva ukradel ljubi jim t.i. "socializem", Saruman Von Murglor ve fakin dobro, da je tovrstno lamentiranje zbeganih vazalnih umov rentarskih bednikov en navaden plitvoumni fumis vaginalis.

Saruman je drugače kar malo nesrečen, da te plitvoumne fejk intelektualne kreature ne uspejo doumeti veličine njegove sposobnosti komunističnega komplota v korist njih rentarjev, saj seveda ne drži, kar te plitvoumne fejk-razumniške ofčice blejajo.

Saruman je seveda, ne bognedaj akcidentno, pač pa fakin načrtno inu sistematično onemogočil, da bi zgolj nominalno obstoječ prostotržni kapitalizem zafunkcioniral onkraj meje malih espejev in malih deoojčkof, ki so z vidika obsega vseh njihovih transakcij v gospodarskem sistemu države pač liliputanski drobiž, ki karakterja sistema na ravni države ne prizadenejo.

Saruman je seveda da fakin načrtno in talibansko ekstremno dosledno v legislativo in politično prakso implementiral takšne nasilno-uravnilovsko-ekspropriativne davčne, paradavčne in podmizne prakse, da se povsem onemogoči prostotržni kapitalizem in se tudi Sarumanu samemu ogabno in osovraženo, od Zapada™ ošabno zapovedno formo prostotržnega kapitalizma in družbene ureditve vobče, maksimalno zmaliči in sfejka v podmizju y bogamy z zakoni takisto, tak, da na koncu, na ravni efektivne prakse, vse ostane bolj ali manj enako prvi inkarnaciji državno-nomenklaturnega kapitalizma, ki so mu za kamuflažo in nateg plitvoumnih™ mudološko-demagoško rekli socializem™.

Saruman iz sez njegovih najbližjih 40 manipulatorjev ve, a ofcam iz rodu Plitvoumni™, tega seveda ne upajo razlagati, ker jim njihovo blejanje silno koristi, saj ofčice plitvoumne nakazujejo, da bodo kmalu, ob predhodnem že angažmaju številnih plitvoumnih predskupin, ki kobajagi protestirajo proti neznanemu sovragu in kličejo po ukinitvi kapitalizma, beri kličejo po vrnitvi t.i. socializma™, svojim orgijam pa rečejo "protest proti finančnemu kapitalu", pred borzo in eeee...eee...kako, da kažem, eee...jap, pred norišnico v Polju (sic!);...

... kasneje, ko zmaga sovrag iz rodu Neposvečenih™ in Nepravovernih™, na ulice poslali, ta moment v zasedi še čakajoče, ulicotacaške falange semuljičevskih praetorianskih pivo-klobasa-rdečiplastičnilajblč™ neo-nazisocialističnih rdečesrajčnikof.

V tem smislu se meni zdi še najbolj verodostojno in hkrati zabavno, da te fejk-intelektualni papki poslej protestirajo pred umobolnico, saj je to, poleg rdeče vlade, ki je v razsulu in rdečega precednika, ki je besen, hehe, in rdečih tajkunof in rdečih finančnih kolhozof tipa Enelbe in KaPeEs™ , edina še entiteta financirana od te države, ki je nekaterim posameznikom iz rodu t.i. Lujke™ med protestniki, storila silo. Če so jih kacet paznice pod poveljcvom inu vocvom doktor Mengelea Von LDS res privezovale na postelje in jim "puštale struju", potem je prav da Lujke™ protestirajo tam, kajti borza jim zagotovo ni "puštala struju" oz. storila toliko gorja, hehe.

PS
Ali kdo ve vsaj približno kdaj bo po četrtem decembru prvi sneg? Rad bi namreč vedel kdaj se naj ne vozim po centru fejk bele v resnici pa rdeče Ljubljane, kajti na tistega dneva dan bo ulicotacaška sodrga pod poveljstvom komandanta Idriza Semuljićija spet čudežno oživela in se iz blatnega političnega podzemlja kot Sarumanova vojska skotalila na ulice Ljubljane. Tokrat utegne biti precej drugače. Po mojem bodo prvič v zgodovini goreli avtomobili tabogatih™ prešičef med delouci, to je klioti, poloti, hyundai ipd., ker merđoti, audiji in bemflni ne bodo dostopni, ker so takšni običajno v garažah, hehe.

Fejkostania, dobro ti jutro želim jebalate sfejkana vsakodnevnica tvoja, da te jebala v sfejkano pamet!

Link

Ni komentarjev: