petek, 25. november 2011

1455513 - navdušenje nad Vehovarjevim člankom o komunistično - fevdalni zveri

Evo. Odkar sem se registriral na ta forum trdim do pike natančno isto (V še bolj ostri maniri seveda). Zato mi je danes "srce na mestu".
Če bi Gustl imel tak sistem ocenjevanja, da človek lahko podeli avtorju za ducat galaksij zvjezdočk, bi jih jaz danes Vehovarju podelil.

Btw, Gospod Franklstein, dragi Paro, Pero care, hvala za Vehovarja. Čedalje boljši ste. Ne bom našteval vseh, ki ste jim v recentnih 5 let dali prostor v FInancah. Grandiozno, ni kaj.

En ogromen Bravo Maestro podeljujem Vehovarju za današnji članek. Vidite, dragi drugi nominalni intelektualci Slovenije (Vidmar predvsem zate to velja!), tako ravna pravi pristni, pošten, demokratičen slovenski intelektualec, ki se kot umska pocestnica ne prodaja oblastniški kleptokratski mafiji, ki je leta 1945 ugrabila državo, leta 1991 pa trigerirala še disrupotivno veliko krajo premoženja, krajo dveh tisočeltij.

V članku kar mrgoli vrhunskih strokovnih razlag slovenskega bednega suženjskega vsakdana, ma meni osebno je vrhunec, ko Vehovar konstatira, da je teroristična kompartijska sodrga sama sebe nastavila za direktorje, kmečko prebilvastvo pa nategnila, da za človeka nevredne mezdice gara en šiht v lokalni tovarni, potem gre pa domov dojebavati z delom na ohišnici, ker drugače ne bi preživelo. Fevdalizem par excellence.

Jap, partizani-komunisti so sebe nastavili za direktorje (beri fevdalne gospodarje), kar je senca in hrbtenica in srce "ugrabitve države". In leta 1991 so le spremenili pakungo, ter končno naredili česar se v prvi etapi ni smelo, ker so pač takšne vrste pizdunskih sluzastih mafioz-roparjev, ki nimajo jajc iti v banko s flinto, pa lastno prebivalstvo, tlačane, zlasti kandidate za nikoli formiran srednji razred, njega rezultatov dela ropajo na podmukel način s pomočjo ugrabljene države (Vehovar pravi da zaradi ideoloških razlogov, kar je po meni le ena stran medalje. Druga stran je, da niso enostavno imeli priložnosti krasti več kot so, ker je bila SDV in SDK in mreža špicljnof, kar je seveda njihova mašinerija nastala na zagovedani ideološki podstati patološke fovšije in nasilne uravnilovke in totalitarističnega nadzora, zato ima Vehovar generalno tu seveda vseeno prav).

Drugi tak vrhunec je, ko Vehovar opiše genezo in delovanje Enelbe. Kdor do sedaj ni razumel zakaj je Elbe bila na pobalinski način kobajagi ukinjena pa iz nje na tipično lopovsko-mafijski način narejena obvod banka Enelbe, zdaj lahko doživi razodetje, ker je Vehovar kratko in jedrnato opisal katera mafija, UDBO-mafija pravzaprav, je vse to uprizorila.

Itd.

PS

Vehovar in Frankl mi dajata upanje, da v Sloveniji še vedno so korektno delujoči netalibanizirani intelektualci, ki še niso postali pocestnice kleptokratske mafije in so zato še vedno zmožni delovati v prid in dobro celotne skupnosti. Bog jima naj da zdravja, nam vsem pa poleg zdravja še več takšnih intelektualcev vitezov.

Link

Ni komentarjev: