sreda, 23. november 2011

1452311 - vse zblojenosti podjetniške in reketarske zakonodaje

[purinoli]
Pizda vam na nosu zrastla, baroni Birokratistana. V svojem fohu sem uspešen, kar dobro se bodem s svetovno konkurenco, ampak sem prebutast, da bi razumel tole prekladanje fižolov in semen plevela. Ne gre za denarni problem, ker je vse benigno, gre za PERVERZNO zaposlovanje armade birokratov za kontroli € centov, milijarde pa odtekajo mimo zakonov.

Če kdo ne razfuka teh banditiv, ki izumljajo perverzne načine, kako zablodelo čredo svobodnjakov nagnati v ograde kolhozov, kombinatov in ostalih modernih konc lagerjev, bo res treba razmisliti o kaki Radikalni Stranki Dementiostana.

Banda, dočakali boste ljuti lek na ljutu ranu.

Komunistični sodrgi Komunistične Đamahirije Birokratistan Antientrepreneriostan gre v nos vse, kar je povezano s tržnim kapitalizmom. Konec koncev ONI™ odkrito lamentirajo, da je NJIM™ nekdo kobajagi podtaknil prostotržni kapitalizem in to na prevaro, ker "oni so glasovali za odcepitev in ne za kapitalizem".

Oni v bistvu niso niti za milimeter spremenili svoj gard in doktrino, ki je še vedno orto-rdečetalibanska boljševistična in nomenklaturno-fevdalistična.

Tovariš Kidrič je v preambuli prve petoletke zapisal, da ima kapitalizem Jugoslavije biti monoteistični, monolastniški državni kapitalizem, ki mu bodo ljubkovalno rajo-nategovalno rekli "Socializem". Država pa pod komando kompartije™.

Tovariš Boris je navdihnjeno pisal o prepovedi dostopa do proizvodnih sredstev komurkoli razen državi, ki so jo komunistične rdečetalibanske falange ugrabile in zaprle v svoj ideološki in po mafijsko ustrojen gulag.

Kmalu so tovariši ugotovili, da jim nima kdo rihtati prižljce, pa so k obrtnikom gostilničarjem dopustili še zasebne mesarje in še par takšnih drobnih obrtniškh svobodnjakov, pod pogojem, da od "proizvodnih sredstev" ostanejo pri "kratkih ceveh" oz. poleg nožev maksimalno še z par manjših mesoreznic.

Ravno tu je treba iskati temelj razumevanja zakaj je S.P. tudi danes tista edina kolikor toliko čislana in preferirana oblika v katero stekla kumunajzarska aparatčik-birokratska beštija, ki iz svojih kačjih gnezd tam v kleteh in zakotjih vladnih palač izumlja antikapitalistično in nasilnouravnilovsko zakonodajo, poriva slovenske po entreprenerski svobodi hrepeneče dušice. Na katere oni gledajo kot je Don Corleone gledal na mafioza Zazo, ki se je od Famiglie™ želel osamosvojiti in imeti svoj teritorij.

Njihova logika je: Državni kolhoz = coool; Kolhoz v rokah posvečenih njihovihSvojih rdečetalibanskih tajkunov a la tovariš Rigelnik in Janković recimo = coool; Kapitalist tipa Tuš = kolateralna škoda, majkemugaspalim, razbil jim je šifro in se jim infiltriral v mrežo, hehe. Mala in srednja podjetja, ki se jih najraje omalovažuje in se jim reče "toti kurčevi deoojčki" so pa absolutno nezaželeni. Kaj koji kurac ima fsaka uš imeti svoje podjetje, čuj? V državni kolhoz ali kolhoz "družbeno-odgovornih NjihovihSvojih™ rdečih tajkunof iz sez veseljem do socialnega kapitala f srčeki, se naj gre zaposliti porkamadona. Ja, kdo bo pa potem za NJIH™ delal, če pa lahko danes fsaka uš ima svojo firmo, čuj.

Glavni razlog za vse to dogajanje je, da si je kumunajzer beštija zamislila, da se t.i. socializem ima nadaljevati z drugimi sredstvi in vsemi sredstvi. Glavni cilj je pa nasilna uravnilovka plebsa v enaki bedi. To pa najlažje izvedejo tak, da vse ofce v roli odvisno zaposlenih sterajo v ograje državnih po možnosti kolhozov, lahko pa alternativno tudi v kolhoze koga drugega maziljenega, da le ne bi bili ušli izpod nasilnouravnilovske stiskalnice.

V tem grmu tiči tudi pojasnilni zajec zakaj so davkoprispevki na prihodke iz dela ultra-uravnilovski in drakonski in zakaj jih kumunajzer beštija nikdar ne bo spremenila in zakaj bo ta aparthaid trajal dokler traja kumunajzerizem na oblasti.

No, ko je kamarilja ugotovila, da jim pizdeki lastniki malih™ in srednjih™ uhajajo izpod stiskalnice in si, banda kapitalistično-buržoazno revizionistična, namesto, da si bi izplačali meljon plače, pa da jim kumunajzer-reketarska država zaseže 60% in jih iz sez s tem kolikor toliko učinkovito uravna v enaki bedi; si ta banda izplača minimalca in potem si izplačuje dobiček, ki ga pa kumunajzer banda zaradi zunanjega sveta in NjihovihSvojih™ maziljenih tajkunof, drži na nizki obdavčitveni ravni. Pa prispefkovnega reketa jim tu nea so mogli vsiliti.

In voila! Spomnili so se teh aparthaidskih zakonov. In mejk nou mistejk, nadaljevali bodo z izmišljanjem novih in novih.

Slovenistanska davčna in prispevkovna zakonodaja je pretežno oz. v celoti motivirana s patološko fovšijo komunističnih motencev med snovalci zakonov oz. v državnih birokratskih kačjih gnezdih. Oni sami ljubijo varnost državne sinekure, kamor jih je po vezah "nastavilo ONO™", kjer so plače žalibog limitirane, zato jih moti vsak, ki ima oz. si nesramno privošči več kot oni. Kakorhitro se kakšen pojavi, si oni to štejejo za neuspeh in devijacijo, pa pohitijo izmisliti nov aparthaid zakon, da takšne eliminirajo. Po njihovem moramo Slovenci biti dežela doli v blatu bede uravnanih in basta. Nobenih izjem, porkamadona, čuj! Razen posvečenih nomenklaturnih tovarišijskih fevdalcef. Oni lahko. Čeprav vsake toliko Don™ ON™ kakšnega na rokometni tekmi pljune in ga iz sez s tem označi za odstrel.

V teh dneh že govorijo o novih davkih na avtomobile in "luksuz". Jasno! Državni sinekurni rdečetalibanski motenci si lahko brez korupcije privoščijo komaj Clio na vsakih 8 let. Z malo korupcije pa golfa, z velik korupcije pa pridejo do roba in si nabavijo kakšen Audi A4, naprej pa že ne upajo. Zato ne prenesejo, da si kdo na lizing vzame ali bognedaj kupi BMW X6, ali bognedaj "Porš Kajen".

Link

Ni komentarjev: