četrtek, 10. november 2011

1434373 - kako zdraviti sindrom hlapca Jerneja

[mircimi]
Janez.... V Mercatorju pa sem že pustila ogromno denarja, samo tja hodim že od otroštva, danes pa sem stara 33.. Lp

Olalalaaaa! In sou fakin wot? A misliš, da ti to daja kakšne posebne pravice? Šla si tja, prostovoljno, čeprav je izbire kar nekaj, hehe, vzela blago, ga plačala (kar pomeni, da si "izjavila", da se ti zdi cena sprejemljiva), ga odnesla domov in potrošila. Ekola! "The seller - TheBestNeighbor™ has delivered all what the Buyer - Mrs. Mircim has paid for, therefore The seller has no further obligations to The Buyer whatsoever". End of fakin story and relationship. Pardon, še na Merkator fakin zdravi pameti fakin žaljive fakin pike fakin pasje lojalnosti sem pozabil. hehe.

PS

Če hočeš, se lahko zmeniva za zdravljenje tvojega problema. Ti plačaš letalski karti, hotelski sobi in druge incidentne stroške, jaz ti pa zastonj demonstriram kako trg v resnici funkcionira. Greva najraje v Moskvo, alpa Tokio, Las Vegas, New York, Amsterdam, nejmit. Tam obiščeva lokal v hotelu kjer se prostitutka in klient srečata, da opravita trgovsko transakcijo. Najel bom eno brhko pupiko (plačal bom sam, hehe) ji rekel, da boš ti gledala in zato plačal ekstra, češ, da si na študijski eskurziji, da se učiš "Temelje trgovskih transakcij s temelji kapitalistične menjave in temelji obligacijskih razmerij kupec-prodajalec". 

V sobi bova artistki naročila simpl, clean cut storitev, da mi ga potegne, čez kondom seveda. Jebiga, varnost na prvem mestu, nje, zelo preprosto, nje. Ti lahko ta čas srebaš kakšno pijačko iz minibara in si imaginiraš, da gledaš porno film na hotelskem TiVu sistemu.

Polej bomo vsi trije šli dol nazaj v bar, jaz bom pristopil k makroju v kotu in vpričo tebe vprašal, kakšne vse bodoče pravice imam temeljem tega da sem ravnokar pustil 200 ojrotof pri prostitutki in da sem jaz tudi že prej velikokrat bil klient (To se bom zlagal, da ga očaram, kanede).

Ti mi maš, da mi maš v torbici pripravljene robčke, vatko, flajštre in kakšno dezinfekcijsko-zdravilno mažo, ko mi bo majster razbil pičko. Po potrebi me boš zaradi zlomljenega nosu in pretresa možganov peljala na urgenco. Če bova v Moskvi, bova naredila reskedjul in šla kar na prvo letalo proti Zapadu™, hehe.

Eto, to je maksimalno, kar lahko storim zate.

Link

Ni komentarjev: