sreda, 30. november 2011

1463590 - za vse, ki jih moti prepričanje večine članov foruma Financ

[ketika]
No ti si pa sfaliranega verzija Žižka, ki jo moramo doma poslušat, ker te v tujini ne bi plačal.

Vam® ni treba mene nič "poslušati". Naša legedna Gustle in njegov genijalni tim, ki so ustvarili najbolj človeški forum na svetu, je, hvala bogu, implementiral slavni gumb IGNORE®, pa eto, kdor hoče, ima rešitev svojih problemov "uan klik evej" takorekoč, hehe.

Hkrati pa, Finance niso edini kraj, kjer ti lahko bereš in pišeš, evo na Dnevnik.si, Delo.si, Mladina.si in podobnih kumunajzer trobilih greš lahko na njih forumih brat in pisat hvalnice kumunajzer umom in lopovskim reketarsko-mafijskim doktrinam, pa boš med samimi TvojimiSvojimi®. Tam lahko vsi enoumno uniformno hvalite žižke in kučane. Pa jankoviće, nje®, ki so sposobn® nje, meneđeri® nje, majke mi sudija - reko mi kompartijski agitprop, nje®, lahko prehvalite do amena, hkrati pa Janšo, "ki je uniču meneđersk ceh", bojda nje®, lahko kritizirate usi v en glas. Tam se lahko dobite Vi®, ki ste seveda usi Normalni®.

Enoumje in hvalnice kompartiji®, njenim doktrinam ter ikonam, so vaša stalnica. Spremljava je pa seveda tu v Podalpju vedno moderni antiamerikanizem z zanikalnim pripisovanjem VašihSvojih® turbokapitalističnih fevdalno-nomenklaturnih, mafijsko-reketarskih in tajkunsko-plenilskih ter državnih nasilno-uravnilovsko-reketarskih orgij nekemu kobajagi neznanemu neo-kakopak-liberalnemu zlodeju, ki tam v Ameriki preži na svetlo lopovsko-plenilsko kumunajzer bodočnost Vas® in VašihSvojih®.

Link

Ni komentarjev: