nedelja, 6. november 2011

1428730 - kakšen plan demonstracij pripravljajo "zdrave sile" za primer "napačnega" volilnega izida

[Karla1]
To vprašanje si narobe zastavil. 
Treba je zvedet, kdaj bo Tuerk šel na dopust v tujino. Ker takrat sigurno ne bo shoda. Ko se vrne nazaj domov, no, takrat pa bo. Saj veš, da bo šel Tuerk v prvi vrsti s Semuličem. 
Ko bodo na oblasti nepravi, za Tuerka ne bo zadoščalo, da bo sprejemal delegate ponižanih in razželjenih delavcev v svojih sobanah in z njimi pred kamero pil kavico. Ne, postal bo nadpovprečno zaskrbljen in bo šel s salonarji v plundro!

To tudi seveda. hehe.
Po mojem so plan že naredili. 

Imaginirajmo pubeci in pupike moje forumske en takle scenarij: 

Če niti skupaj z Virantom, PuckoMuMaterino™, Don Zzocci in SD nea bodo mogli "zmagat", polej bomo naredili takolele: Počakat na prvo sneženje, ko tovariš Sluzoidovič Iljič Uljanof Tretjerazrednikovič nea je ftujini v kakšni od banaripablik, kamor on ponavadi zahaja in tisti dan vudrimo. Znak bomo dali preko TiVu, ko bodo ZdraveSile™ med žurnalisti dobile sporočila, ki jih bodo en teden pred udarom emitirale v eter.
 
Za vsak primer, bodo aktivi lokalnih izpostav Orghanzacje™ in udarne trojke eskadronov lojalnih Sarumanu, izvedle hitro akcijo obveščanja door-to-door, tak da bo ljucvo spontano® prišlo na ulice po plundri ulicotacati. Pri plastičarjih naročiti pol meljona rdečih plastičnih lajblčof in čeprav nas bo spet magari recimo samo 8 alpa 12 taužent, ostale lajblče na skrivni lokaciji uničit, ter s pomočjo falange N571-H572™ "zainteresirani javnocti sporočiti, da nas je "samo na ulicah Ljubljane" proti nasilju in divjanju neoliberalne vlade PrincaTeme™, ki jo dirigira FinančniKapital™ Bilderbergof in Vatikana™, protestiralo cirka, ka ti jaz ven, recimo ene 130 taužent. Govort moramo usi enako, da smo se nea borili za to kar hoče narediti vlada Princateme™, čuj!

Vedno je treba skrbno paziti, da usi enako govorimo, da se je ljucvo leta 1991 itak hotelo samo odcepit in ni hotelo kapitalizma in totih neoliberalnih zveri, eee....mislem totih neoliberalnih meneđerof, in totih treh Janševih tajkunof in to pa to.

Udarna trojka Spomenka Orleanka, Vesna Godina & Svetlana Makarovič bodo zadolžene, da se izvede t.i. sfejkani ŽvakaZaSeljaka ™ cvetlični™ žametni™ ženski™ desant na vladno palačo že v zgodnjih jutarnjih urah, ter se PrincuTeme™ z brhkimi nežnimi trupelci, pardon životki, naših sicer odcvetelih, ma še vedno NekočLepih™ tovarišic, prepreči vstop in vladanje od tam iz palače do nadaljnega. Saj je koneckoncef toto palačo gradilo ljucvo, kanede in ne Janša. Ljucvo ima pravico imeti oblast, ki ji je ušeč, kanede. Volitve? Ma, pust volitve, ljucvo je bilo zavedeno® in zmedeno®, ker so sile PrincaTeme™ iz penezof nakradenih na Patriji pač izvedle toto indoktrinacijo al kak se že reče, pa je ljucvo napačno na volitvah obkrožalo.

Ako PrincTeme™, ki itak nenehno use prisluškuje, organizira delovanje vlade iz rezervnega položaja v Kočevski reki, Lepeni ali kar s Koščakovega hriba v Grosuplem, alpa iz skrivnih lokacij svojih jatakov, je treba aktivirati ZdraveSile™ v policiji, armadi in Sovi in časopisu Kekec, ter onemogočiti komunikacije iz in v Kočefsko reko in vsake druge možne tovrstne lokacije. 

 
PrincaTeme™ je treba povsem izolirati od zunanjega in bogami ako je to možno takisto od notranjega sveta.

Zlasti je treba paziti, da se še pred pričetkom, PrincuTeme™ in njegovim sledbenikom onemogoči dostop do Twiterja, Fejsbuka in Foruma Financ, kajti to so njihova znana oporišča in legla od koder delujejo proti uveljavljanju SvetleNamPrihodnosti™ in kvarijo NašoNamZgodboOuspehu™.

V sklepnih fazah boja za "vrnitev demokracije in svobode tiska", bo nacionalni svet za ohranitef svobode tiska N571-H572 (NSzOST-N571-H572™) spisal alarmanten poziv zdravim silam v tujini, da nam naj pomagajo v boju proti PrincuTeme™, ter v ta namen v Slovenijo prepeljal nekaj protestnikov iz NewYorka, ter izbrane levičarske skrajneže iz celega sveta. To bo naš boj legitimiralo v svetu, PrincaTeme™, pa tak kot Ghadafija naredilo za legitimno tarčo.

Ravno tako je v sklepnih fazah potrebno magari inscenirati in oz. sporovocirati, da PrincTeme™, tisti NjegovSvoj™ nezdravi del sil v represivnemu aparatu države pošlje delati red (treba je začeti z zažiganjem avtomobilov, nadaljevati z razbijanjem izložb v osovraženih trgovinah eksponentof neoliberalnega globalizma, ter skrbno paziti, da se ne razbija Mercatorjevih trgovin, ter na koncu, pričeti zažigati hiše Tabogatih™ PrešičefMedDelouci®, beri - neposvečenih meneđerof, ki niso NašiSvoji™, recimo za orientacijo, vseh tistih, ki so podprli PrincaTeme™ začenši z izdajalcem Boskarolom in onim Akrapovičem ki otresata gobec, češ da mi tu nea jo imamo ZgodboOuspehu™, za katero so se naši tovariši zelo trudili, čuj.

Čisto na koncu, ko v tej, de facto že odkriti državljanski vojni končno pade prva kri, je delovanje potrebno usmeriti v smer razvoja dogodkov kakršnemu smo pričali v Libiji. PrincTeme™ naj bo eliminiran, ne nujno na surov zverinski način, kakršen je bil uporabljen proti Ghadafiju, lahko se ga zgolj "zmotivira", da po koridorju, ki ga enote ZdravihSil™ namenoma odprejo med Kočevjem in južno mejo, kakor usi izdajalci™, pač zbeži na Hrvaško od tam pa magari naprej v svojo Argetino alpa Australio, naj gre v katerokoli pač njegovo Ufiladelfijo (V ta namen je Urško z otrokom treba že prej kobajagi iz varnostnih razlogov, češ, da smo jih Mi™ rešili pred zažigom besnih množic, hehe, "evakuirati" na Hrvaško); alpa, da se ga aretira in se mu pravičnosodi™ alpa se ga pač v skrajni sili fenta, če se bo upiral™ in pri tem zagrešilzločinprotiljucvu™.

Tovariši, jasno je, da v takih okoliščinah drugega izhoda ne bo, kot da izstopimo iz EU in NATO. Jebiga, to smo hoteli, kanede, in to je treba vzeti v zakup. Pa saj bo ta pizdarija od EU takintak sama od sebe razpadla, to kurčevo leglo buržoazne dekadence, globalnega neoliberalizma in to pa to.

Dobra stran tega je, da bomo lahko odkrito uvedli nazaj tisti, Nam™ najljubši in edini sprejemljivi režim, ki smo ga imeli pred letom 1991. To je pa, to morate priznati, cilj vreden vsake žrtve, kanede tovariši, majekmugaspalim. 

Boste pač potovali na Kitajsko po nakupih, če nam EU in USA ne bodo dale vizumof. Moskva bo kmalu popustila, pač da izrabi priložnost, da nagaja Zapadu™, tam pa imate GUM in La Fayette in bogainpol, tak, da NašeSvoje™ babnce bodo imele kje šopingirati. Gnara jim bomo za tu doma natisnili kolikor pač rabijo. Dobro, ne bo morda nikol konvertibilen, ma tolk deviz iz izvoza v prijateljske nam komunistične dežele bomo ja skp nabrali, da nam babnce lahko gredo parkrat na leto šopingirat po Kitajski in Rusiji.

Smrt Narodu in njegovemu PrincuTeme™ Svoboda Komunizmu-Fašizmu, tovariši!

Link

Ni komentarjev: