sobota, 12. november 2011

1437051 - in še prava resnica o povampirjenem kapitalizmu a la Slovenistan

Mladi japijevski managerji, ki so s pomočjo političnih zvez in lobističnih akcij ovirali prihod tujega kapitala in zavirali konkurenco, so (bili) ti povampirjeni kapitalisti!

Ducat nekdanjih managerjev leta, ki so jim na Gospodarski zbornici Slovenije podeljevali bleščeče nazive in zlata priznanja, kasneje pa se je izkazalo, da je bil v ozadju gospodarski kriminal, prav tako predstavlja povampirjene kapitaliste.

Dejane, majstore. Še enkrat si spisal luciden in briljanten članek. Le do Kučana si vseeno bil preveč prizanesljiv in orokavičen. Naj ti bo! Ni lepo brcati že mrtvega konja na tleh.

V citiranem delu si povedal lepo čisto vse, le bolj eksplicite bi moral povedati, da so raznorazni kovačiči, jakliči, bavčarji, golobiči in drugi zeesemofci bili skupaj iz sez nekoliko starejšemi jankovići in šroti nastavljeni od ropov, ropi pa od kučanovih predstojnikov-praetoriancev The Organzacje™, predstojniki-praetorianci pa od Kučana.

A to je zgolj vprašanje količine informacij o vlogi Kučana v piramidi komunističnega zla, saj si za moje pojme ipak dovolj jasno sporočil kakšna je rola botra Kučana a.k.a. Sarumana Von Murglor v kontekstu sintagme "povampirjeni kapitalizem".

Jaz bom samo še nekaj dodal. Slovenski, po kučanih in njihovih talibanskih falangah sistematično sfejkani kapitalizem, se je ne le "povampiril", temveč je bil iznakažen in do neprepoznavnosti sistematično distortiran že leta 1945, ko je Kučanova Kompartija™ ugrabila državo in jo zaprla v kumunajzarski gulag, ter jo dala v zlorabo po poljubni in prosti presoji, raznoraznim kučanom.

Takrat, med tistih 45 padlage, se jim ni bilo treba tako zelo pačiti kot sedaj, ko morajo prikrivati načrtno in sistematično reinkarnacijo tistega padlagnega režima na matriki sicer nominalno prostotržnega kapitalizma, skratka, takrat so odkrito rjoveli o nujnosti preprečitve posedovanja proizvodnih sredstev komurkoli mimo edinega dovoljenega kapitalista v njihovemu monolastniškemu, monoteističnemu kapitalizmu - t.i. "socializmu".

Tisto je bil najbolj povampirjen kapitalizem vseh časov. Načrtno in sistematično zasužnjen folk je delal za bedne in človeka definitivno nevredne mezde, katerih višino se je določalo po velikosti oz. točneje - po majhnosti uma kompartijskega politkomisarja, korigirano navzdol za faktor mehkokurčnosti najstarejših tovarišev ulomljeno z višino v izdihu trpinčenih izmerjene povprečne vrednosti fovšije našuntanih zlorabljanih množic.

"Znanstveno fpičkomaterino" torej določene mezde, ker je trg, tako kot danes, bil proglašen za sovražnika št. 1 kumunajzer đamahirije. Normalno! Če bi trgu pustili da o čem odloča, bi mafijski boljševiški nadzor izgubil tla pod nogami in bi namesto NjhovihSvojih™ podmizno posvečenih maziljencev Kompartije™, na površje utegnili splavati kakšni nepredvideni in predvsem nezaželeni t.i. "elementi", oz. nekšni sposobni pizdeki, ki niso pod kontrolo Kompartije™. "Sposoben" po kompartiji™ sme biti na vrhu le, če je med njegovimi veščinami na prvem mestu tista, da se podredi The Organzacji™ oz. bratovščini rdečih srpokladifcef, Sarumanu, kot druga pa, da se z vedno zaveže udejanjanju doktrine uravnilovke ljucva v bedi in zaščiti rentarskih benefitov in privlegijev bratovščine rdečega srpokladfica.

Ta sfejkani kapitalizem oz po Sarumanovo - "povamprijeni kapitalizem", ki ga je Saruman Von Murglor, po domaće Murglbaba s pomočjo svojih 30 tisoč rdečetalibanskih razbojnikov udejanil oz. vpraksil v recentnih 20 let, je le bleda senca tistega, čeprav ga mimo vsega zla, ki ga je uprizoril tisti padlagni, krasi še dodatek v formi licence za osebni grabež posvečenih rdečih maziljencev - raznoraznih zemonskokartlenih klanov, ki so rihtali črne fodne Kompartije™ in so veliko-kapitalska podstat kontinuitete NjohoveSvojeCosaNostre™, ki je nadomestil prejšnje, veliko bolj umetelno zakamuflirane nomenklaturne privilegije. Le slednjemu se je za zahvaliti, da slovenski fovšljivi in s patološkimi sevi virusa uravnilovke namenoma močno kontaminiran folk, rezonira tako burno. Zato Saruman hiti s svojim redherring prstokazanjem na fantomske, neznane kobajagi storilce t.i. "povampirjenega kapitalizma", neo-kakopak-liberalnega.

Link

Ni komentarjev: