torek, 8. november 2011

1431224 - purinoli o razlikah med levimi in desnimi vladajočimi opcijami

[najobj]
... khmm, meni je tale tvoja delitev na dobro=desno in slabo=levo rahlo smešna in me pravzaprav zelo zabava, ampak vseeno te moram spomniti, da si tako kot avtor članka, ki je razpredelnico celo sam pripravil, pozabil pogledati letnice na priloženi razpredelnici ...

Iz programov Temelji marksizma in ostalih Priročnikov za rop ljudstva je že zdavnaj znano, da levičarji elegantno pokradejo vse, ko zmagajo na volitvah (razsipavanje denarja za kvazi "socialo", zadolževanje....le poglej si podvojitev SLO dolga v 36 mesecih oblasti manekenov !). Če jih dolgo tišči oblastna abstinenca, pa pokradejo s pomočjo oboroženih partijskih miličnikov.

Ko pride na oblast desnica, pospravlja štalo in včasih uvede tudi svojo. Neredko v obliki kake privilegirane verske sekte, pa še kakšna navihanost bi se našla. Nikjer ne pišem črno-belo; desnica je OK, levica pa ne. Ko jih pogledam iz geostacionarne orbite, so meni vidne samo še nianse, resda na kratki rok velike, na dolgi pa konvergirajo v usegliharsko ropotarnico.

Svoboda in svobodnjaki, Najobj. Nič drugega ni pretirano okusnega na meniju, ki se mu reče furanje mrgolečih kolonij homo sapiensov.

Link

Ni komentarjev: