sreda, 9. november 2011

1433293 - če je za vse kriv "povampirjeni kapitalizem" (© Kučan), zakaj potem kot rešitev predlagati najbolj povampirjenega kapitalista?

Kakšen smrad je ta murglorski kumunajzer-fašist Saruman.

Ja, za krizo je res kriv povampirjeni kapitalizem. 
Povampirjeni sfejkani državni turbokapitalizem Sarumana Von Murglor. Nomenklaturni državni kapitalizem Sarumana von Murglor.
Podmizni Sarumanov kapitalizem.
Plenilski Sarumanov kapitalizem sarumanovih rdečetalibanskih zemonskih kleptokartelnih klanov.
Rentarski državni kapitalizem rdečih talibanov nasilne uravnilovke ljudstva v bedi.

A vse to Sarumana nič ne moti, pa eto Saruman predlaga, da se bi vsemu temu zagotovila kontinuiteta, tak, da eden največjih rdečetalibanskih tajkunov državo popelje v še bolj talibanizirano dobo še bolj poglobljenega nasilja nad diskriminiranci tega fašističnega sarumanovega režima;

Nasilje nad onimi, ki jih bo Saruman določil za zlodeje, pa jih bo njegov kobajagi socialno čuteči tajkun Janković diskriminiral z modifikacijo zakonov od slabega na še slabše in bo temu tekel "reforma".

Za ideologa nam Saruman nudi Golobicha. Očenj injteresna. Kaj bo? Zunanji sodelavec - ideolog v novi rdeče-fašistični vladi? Ker njegovo ZARES veliko sranje ne bo prišlo v parlament. Jebiga jarani, ne bo, pa da ga jebeš! On - tovariš Staljin Von Oranje kobajagi ima najboljši program. Ko programe tehta Saruman. hehe. Tudi kar se mene tiče imaj jaz največjega, najtršega in vobče najlepšega na svetu. 

Najboljši program glede na Sarumanovo boljševistično-mafijsko-kumunajzer-rentarsko plenilsko-zajedalsko doktrino. Doktrino kontinuitete ekspropriacije s pomočjo represivnega stroja ugrabljene države.

Edino pošteno bi bilo, če urednik, teh smrdljivih nategunskih bruhov Sarumana ne bi objavili in bi namesto tega v članek napisali disklejmer: Tu naj bi bil objavljen pamflet Sarumana s katerim je želel širiti svojo lažljivo in nategunsko, maliciozno protinarodno demagogijo. Ker smo vsebino Sarumanovih bruhov ocenili za protidržavljansko in proti svobodi in prosti narodu, skratka protiustavno, Sarumanu ne bomo pomagali in njegovih toksičnih prevarantskih bruhov ne bomo objavili. Niti, če plača poglas.

Link

Ni komentarjev: