torek, 1. november 2011

1422415 - kako tipični komunajzerji reagirajo na novico, da Južna Koreja zbira sklad za financiranje morebitne združitve

[tadejkot]
Imperialistične sile spet kujejo zaroto proti enemu najsijajnejših preostalih komunističnih draguljev:

www.bloomberg.com/ne...ation.html

V odgovor na to nesprejemljivo dejanje pričakujemo skorajšnji obisk visoke delegacije slovenske politike pri tovarišu Kimu, s čimer se mu bo izrazila podpora. Pričakovati je tudi nove bilateralne dogovore o sodelovanju in izmenjavi izkušenj na raznih področjih.

PS:
Govori se, da je v pripravi tudi pobuda Unescu, da se Severno Korejo razglasi za spomenik svetovne kulturne dediščine.

Hehe. Druže Tadija, hvala ker si buden na braniku revolucije. Slovenija je edina, ki premore dovolj revolucionarne budnosti, majkemugaspalim, zato se ne čudim, da se je našel Slovenec, ki zdravo razmišlja. :-).

Ako NjihoviSvoji™ še enkrat zmagajo, pa magari tak da se Virant nenadoma odloči za kualicjo iz sez zdravimi silami oz, zdravim jedrom zdravih sil, hehe, Pucko mu materino, bo Slovenija izstopila iz EU in NATO, ter pomoč namesto kapitalističnemu gnojišču Grčiji, namenila v poseben fond, ki ga bo inicirala in vodila in zanj skrbela baš komunistična đamahirijia Slovenistan, pod modrim vocvom tovariša Sedanjega™ in tovariša Bifšega™. 

V ta namen bosta v stilu Putjina in Medvedjeva izmenjevala roli. Najprej bo tovariš Bifši™ za 3 mandate postal tovariš Sedanji™ oni drugi pa premier (Zzocci je fumis vaginalis, hehe), polej pa obrneta. Mene v tem smislu najbolj intrigira, ali bo tudi pri nas vzniknilo toliko vicev a la tisti: Odprem radio - Tovariš Bifši™ in tovariš Sedanji™, odprem časopis - tovariš Bifši™ in tovariš Sedanji™, odprem TiVu - tovariš Bifši™ in tovariš Sedanji™, odprem ribjo konzervo - tuna in zelenjava. Na žalost! Hehe.

Bogati prešiči med delouci, to je "relativno bolje plačana izobražena ali veščinsko kako drugače napredna, recimo inženirska in meneđerska in podobna sodrga tabogatih™, bo na sedanjih 60% odvzetega prihodka, ki bo takoj po nastopu novega mandata NjihovihSvojih™ narastlo na 75%, dobila še poseben pribitek, ki se bo imenoval "prispevek za pravičnejši svet - severnokorejski prispevek - naredimo konec ogabnega prostotržnega kapitalizma - uvedimo nazaj državni kapitalizem severnokorejskega tipa". 

Pribitek bo znašal 15 odstotnih točk, kar bo davko-paradavke za tabogato™ sodrgo premožnih prešičef med delouci dvignilo na pravično raven 90%. Čeprav, bi lahko šli tudi takoj na 95%, saj so tabogati™ prešiči med delouci bojda "socialno povsem neobčutljivi". Takšna obdavčitef in oprispevkovitef je v imenu ohranjanja revolucionarnih jeder komunistof pod Alpami in v bracki nam Severni Koreji ter v imenu kohezovanja™ v družbi povsem opravičena. Bojda! Majke mi sudija! rekla mi Lecner in Žižek.

Da vzpodbudijo revolucionarne trende in naboj, bo tovariš Predin zadolžen, da naredi remix revolucionarnih pesmic iz slavne nam morilske polpretekle preteklosti. Zlasti pomembno mesto bo v luči NjihovihSvojih™ aspiracij po širjenju komunizma v Južno Korejo imela predelava pesmi "Amerika i Engleska biće zemlja proleterska". A bogamy tudi "Hej brigade...razpodite zatrite" nea bo nič manj pomembna. Sprva bo tej kitici o Ameriki in Angliji zgolj dodan podaljšek "Y Južna Koreja bogami, bogami!". Kasneje pa Predin in Fredi Miler pod okriljem SAZAS-a poiščeta rešitef, da se bolje rima.

Iz Pjongjanga za Finance, LP shaman

Link

Ni komentarjev: