torek, 29. november 2011

1461469 - rdeči talibani so zamrznili ustanavljanje podjetij

Komunistični supenz prostotržnega kapitalizma je poslej javen in ekspliciten.

PS
Hkrati pa menim, da v Boga nima smisla dvomiti. To je božja roka, ki tudi malo manj okretne Slovence napotuje, da naj pri investiranju malo bolj temeljito premislijo ter (silom prilik, ki jim jih je zrihtal Vsevišnji) preučijo druge, morebiti donosnejše, manj tvegane in pravno bolj varne oblike investiranja kapitala.

Recimo, kaj pa če bi podjetje namesto tu šli registrirat na Dunaj, ali v Prago, alpa nekšen holding v Oranje, firmo v lasti holdinga pa v Skopje, recimo.

Alpa, če se iz sez tveganji povezanimi s startupi sploh ne bi matrali in bi sestavili portfolio iz že vlaufanih uspešnih svetovnih megabrendof in recimo kakšnih porvoklasnih obveznic, zlata in to pa to?

PS
Always look to the bright side of [life] bloody coomunist talibanic anti-bussiness regulation press.

PPS
Slovenci bi bili najhitreje rešeni, če bi kumunajzari iskreno in povsem do zadnje pike razodeli svoje prave talibanske aspiracije. Tak pa smo že 66 let v primežu sindroma kuhane žabe. Ker preveč Slovencev kumunajzer volku v babičini pižami verjame da je babica, ker si sirote tolk želijo imeti babico, volk se pa le redko, tak kot v primeru takih zakonov zagovori, da je volk in ne babica. Mejk nou mistejk, to je bil zgolj še eden, "...da te lažje požrem [oz. da te bolje zjebam gospod nadebudni podjetnik hrepeneč po svobodi]", hehe.

Link

Ni komentarjev: