četrtek, 10. november 2011

1433759 - očitna razlika med procesoma proti Sanaderju in Janši

Ko je novinar to omenil Kučanu, mu je ta odvrnil, da "ni res, saj tako v Sloveniji kot na Hrvaškem sodijo bivšima predsednikoma vlade". Gre za Janeza Janšo in Iva Sanaderja.

Hehe. Kera hinavska pokvarjena zdraharska gnida.

Sanaderju sodijo zato, ker so ga preiskovalni organi dobili z ročičkami v medu. Hrvaški USKOK ima fakin strong kejz. Pa še tam linča ne bo. Pač pa lepo po zakonu in potrpežljivo.

Janši je pa komunistična zarotniška mrgolazen napakirala klasični komunistični dachauprocesni komplotarski konstrukt z utemeljitvijo za retardote, tipa "na neznanem kraju ob neznanem času neznano protizakonito dejanje"... In ader wordz, ni niti podobno, saj proti Janši kejz ne da ni strong, temveč je iz Lune s prostimi okami razvidno, da kejza sploh ni. Cilj dachauproces komplota: Gnojničenje Saruman stajl. Če se bi pisalo leto 1945 bi Saruman davno poslal Janšo z rokama zvezanima z bodečo žico, da mu Dubajić stera kroglo v zatilje in mu telo odvrže doli v kočevsko fojbo. Alpa bi ga živega dal zazidati v Hudo jamo. Saruman je ne tako davno še Dobrega iz Negove dal fentati. Danes pa očitno Janšo še ne upa. Kar ne pomeni, da pod določenimi okoliščinami ne bo.

PS
Škoda je ker se še ni zgodila tista edina zares zaželena podobnost med Hrvaško in Slovenijo, pa da se hrvaškemu udbaškemu morilcu Boljkovcu pridruži naš Major Mitja.

PPS
Še bolj škoda je, da se ne sodi bivšima predsednikoma, kumunajzaru Mesiću in kumunajzaru Kučanu. Za Mesića še obstaja možnost, saj je temeljita preiskava zločinov komunistov na Hrvaškem orang v teku. Rade Bulat in oni tretji udbaš Manolić sta že spakirala kovček za fpržun. Morebiti pridejo tudi do Mesića, kdo ve. Za povojne udbaške svinjarije. Nekam nervozen in glasen je. Čedalje bolj pogosto se zateka v mudologijo morilcev z licenco, češ, da so komunisti smeli moriti, ker da so kobajagi zmagovalci istega tipa kot recimo Britanci.

In predvsem je škoda, da se še ne sodi njuni skupni KPJ.

Link

Ni komentarjev: