torek, 29. november 2011

1461359 - manjka prava primerjava Mafijankovićevih dosežkov

[jarla]
Ni važno, če krade. Ni Važno, da laže. Važno je, da je naš in je "ogromno" naredil, če prav z našim davkoplačevalskim denarjem ter solzami in krvjo podizvajalcev. Ali Vas to spominja še na kakšnega razvpitega župana v Sloveniji? Imata tudi podobne korenine in procent volilcev. Ni kaj, konjušari smo pa nič drugega.

Da niti ne omenjamo, da agitpropovska galama, češ, da je "ogromno" naredil, lahko funkcionira, za silo, le, če njega "rezultate" primerjaš z "rezultati" še bolj sfaliranih kumunajzer avš - pijadnur in radodajk jelea-đeneralskih jahačic.

Če recimo primerjaš njega skillset, sposobnost in predvsem "rezultate" z rezultati županov podobnih evropskih prestolnic in mest, boš ugotovil, da je vse to zgolj ena sama žalost. Na puf! In na jadu in bedi neplačanih suženjskih delavcev za silo polkompletirani "dosežki"! Nategunstvo par excellence! Fejkostansko nategunstvo in maščevanje kumunajzer ponavljačev, falirancev in imetnikov kupljenih diplom in njihovih maziljencev imetnikov prepisanih magisterijev, ki lahko uspevajo in vladajo zgolj zelo pohlevniziranemu ljucvu.

Naš BlentoVentipercento ZeloPreprosto, nje, je videti patetično insuficienten ter inkapacitiven že, ko nastopi ob hudo spornemu in mediokritetskemu županu Zagreba Bandiću, kontroverznemu Hercegovcu, katerega politična provinijenca je prav tako kompartijska, le da je on vmes zdrknil v dvojno religioznost in misticizem, ker mu je Matilda v formi možganske kapi malo osvežila spomin o minljivosti človeški in procesu med agregatnima stanjema prah in prah. A je kar zadeva izobrazbo, elokvenco, karizmo in še ziljon parametrov pomembnih pri političnem liderstvu, Bandić za našega Blenta kot Čerčil za onega plitvega talibačka Žerjava.

Dvakrat je na hrvaški TiVu nastopil ob Bandiću, enkrat pa še sam. In bil videti to, kar je - patetična harlekinska kreatura z gardom malega nategunskega branjevskega trgovčiča s papriko, vredna pomilovanja. In gnusa.

Oni dan je Korsika malo za okus razgalil njega "sposobnost" in "učinek", ko je navihano rekel - "A sposoben, pravite da je, no, pa poglejmo malo kako je sposoben". hehe. Kaj bi šele bilo, če se bi vsak SLO žurnalist lotil te, od kompartijskega rdečetalibanskega agitpropa podtaknjene dogme in urbanega mita v mitomainiji nagnjenemu okolju, mita oz. konstrukta o njega "sposobnosti".

Moj osnovnošolski mulc bi po mojem, prav toliko, če ne še bolj uspešno "naredil" v Ljubljani ćuda zadev, da mu le rečem, mali na tu imaš card blanche, zadolžuj mesto do kamor se ti zdi, kupuj brez omejitev, teptaj arogantno, zapiraj in imobiliziraj cele kvarte v centru, svojim famigliji pa rihtaj da iz močvirnatih zakotij tam na Barju, kupljenih za bagatelo, nastane prvoklasno zazidljivo zemljišče, na katerem bodo mestne in državne inštitucije nenadoma hotele graditi ali najeti od tvoje famiglie zgrajene in podizvajalcem seveda da neplačane zgradbe.

Ma, moj tamau bi razturil, vsakemu občanu bi nabavil ne le po en cool Apple notebook in iPad in iPhone, in pecikl na elektro pogon, pač bi vsakemu kupil še en super-duper simulator letal, hehe. Samo povej, na puf lahko kruha in iger zrihta tudi malo dete. Plačali bodo pa vnuki in pravnuki. Ko jih jebe!

Link

Ni komentarjev: