sreda, 2. november 2011

1423312 - Miran77 bolečeresnično o ĐejPiDi in posredno tudi o ostalih salonskih mladoekonomistih

Stolni fudbaler strikes again :)

Bejž, bejž... JPD zadnjih 5 let na vsaka 2 tedna napiše vsaj 1 obsežno kolumno, v kateri vsakič znova masakrira Janšo, večinoma s popolnoma nedokazljivimi trditvami, in ga predstavlja kot poosebljenje vsega možnega podalpskega Zla. V tem postaja že dolgočasno in predvidljivo podoben svojemu prleškemu rojaku Miheljaku.

In seveda mu privoščljiva podalpska množica vsakič znova glasno aplavdira ("uuu, vidiš ga, JPD, on pa ma jajca - presekal ga je na pol, samega Janšo je na pol presekal. Še dobro, da imamo JPD, da nas bode pred samim Janšo branil ino hranil takisto v bodoče.")

Ko pa JJ enkrat samkrat, z eno samo bodico, argumentirano odvrne na vse tiste napade, se mladoekonomisti promptno stisnejo v kot, kolektivno zacvilijo od strahu, iščoč zaščite pred Princem Teme. Cela grupica proti enemu, tipično. In seveda jim bo širna podalpska javnost takoj aplavdirala za njihov kobajagi pogum.

Men se pa zdi predvsem, da imajo tile smrkavci na svojih fakultetah enostavno FUL preveč cajta in da precenjujejo svoje sposobnosti. Radi bi nekaj bli, pa ne vedo, kako. To je pač generacija, ki jo je na EF šolal še Max Tajnikar.

Sicer pa kar volite profesorja Viranta - be my guests. Pa bomo vidli, kako dolgo bo zdržal preden bo spizdil nazaj v svoj varni akademski fotelj. Tako kot JPD. Been there, seen that.

Link

Ni komentarjev: