torek, 15. november 2011

1441237 - nekaj dejstev glede Borata, njegovih t.i. "reform" in še režimskega "ekonomista" Tineta Stanovnika

[bobi10]
In sedaj taisti Pahor, ki je dovolil političnim somišljenikom krajo in izigravanje zakonov, vsakodnevno kriči in žuga Slovencem o nujnosti sprejetje neusklajenega interventnega zakona. Le kje je njegova morala, se sprašujem.

Pahor je napihnjen, samovšečen, podizobražen, inkompetenten, insuficienten faliranski retardo, ki niti za pol pizde mrzle vode nea šteka kaj se dogaja in o čem govori ko gre za vodenje države. Če pa šteka 1/100 tega in se vseeno tako obnaša, je silno pokvarjen komunistični lopovski gnoj. In njegov famozni off-z-rekord intervju z žurnalisti, ter dejstvo, da je najel bulumento "ekspertov" za svetovanje kako večno vladati, razodene, de ga ne kaže ravno vmeščati med nedolžne gimnazijske brucke. Ve on dobro, mona, kakšne nespodobnosti se gre njegova lopovsko-komunistična bratovščina. Žnjim na čelu.

To kar mene strašno iritira je, da gre ta patetična opica Borat v prajm tajm na TiVu, arogantno, vehementno, prepotentno laprdati, češ, jaz sem ponudil "reforme", nesramno ljucvo je pa izrabilo demokracijo in jih sesulo na referendumu, torej on to izreče, jebeni žurnalisti in celo večina opičje politkleptokracijske kamarilje tja v oddajo povabljene, pa molče sprejme te laži in sprenevedanje. Češ, res je, kar je je.

Reči bi mu moral že voditelj oddaje, potem pa še vsi prisotni, da naj ne lupeta, ne laže in ne potvarja, da tisti njegovi kumrovško-gozdni lopovski zmazki niso bile "reforme", pač pa zgolj pokvarjen in podmukel poskus komunistov, da se, z manipulativnim naslanjanjem na sicer upravičene nasvete zainteresirane EU in svetovne javnosti, nič ne spremeni, ter da se celo poglobi in utrdi temelje vsega tistega, (oz. komunističnega rentarsko-reketarskega gnojnega sistema), kar nas je v krizo pahnilo, ter, da se potuje pospešeno v stanje total-uravnikovke ljudstva v enaki bedi. Skratka, reči mu je treba, da so njegovi predlogi bili en sam nečasten predlog novega in globljega ropanja in reketiranja in aparthaidskega diskriminiranja top ustvarjalcev nacije. Y bogamy čisto cele nacije, ki živi od svojega dela. Izvzeti so le nomenklaturni rdečetalibanski vazalni maziljenci, ki v delitvi plena sodelujejo na tisoč podmiznih in nadmiznih načinov.

V teh dneh se dogaja nova runda tovrstnega potvarjanja, pa nam sin orto-kumunajzara Janeza Stanovnika sere o švedskih temeljnih pokojninah, češ, evo oni imajo ekstremno prerazdeljevanje, mi bi tudi morali. Pri tej svoji manipulaciji pa seveda "pozabi" reči nekaj bistvenega, da imajo Švedi navzgor omejene prispevke, ter da imajo Švedi pokojnine 85% od svojih plač, ter da se ta temeljna spodnja pokojnina dosega na povsem drugačen način kot skuša manipulirati komunistični slovenski nategunski gnoj. Cilj? Vsem tistim ki so jim z neokapičenimi prispevki-reketi že ukradli-zasegli milijone, zdaj odvzeti še 1000 EUR od pokojnine in vsem izplačati enakih 500 EUR. Čista gnusna komunistična ekspropriacija. Bilo kuda totaluravnilovka svuda!

In ader wordz, spet ni niti podobno temu, kar oni sanjajo, temveč je slovenska komunistična opica selektivno pograbila, kar ji je všečno. Da lahko opraviči svoja gnusna plenilska dejanja.Tako kot so srali in še serejo, da je naš "dohodninski" režim v iber isti kot nemški. Češ evo mi imamo 41% oni pa 42% najvišjo stopnjo, kar je skoraj enako. Mi imamo 49% za meneđere, Nemci pa 45%...eee...za neki drucga.

Le da so folku "pozabili" povedati, da v Nemčiji plačaš najvišjo stopnjo samo na tisto kar je več kot 250 taužent EUR oz. celo 500 taužent za poročen par. Pri nas pa 41% za tisto kar je nad 13,2 tisoč. Oz če je oden od zakoncev nezaposlen pa kar od 6,6 tisoč EUR. Kjer je v Nemčiji stopnja 0%. Ma, ni slično, jarane!

Oz. da je vstopni prag v Nemčiji 8000, oz celo 16000 za poročene pare, pri nas pa 2600 al 2800, ne vem več kolk točno je, vem, da je klošarska cifra.

Oz. da bi, če bi imeli povsem enak sistem kot Nemci, 90% Slovencev bilo oproščeno dohodnine in 98% Slovencev bilo v najnižjem razredu.
Pa še to so pozabili povedati, da Nemci prispevke plačajo le za prvih 5 tisoč EUR mesečne plače, nad 5 tisoč je pa nula.

Pa še to, da so Nemci, ta neoliberalna drhal, hehe, solidarnost rešili transparentno in ločeno z davkom od davkov v višini do maksimalno 5,5% plačanih davkov. (Hrvati temu rečejo porez na porez oz z eno besedo "prirez".)

Skratka, nije ti to ni slično jarane, bolan. Mi smo po davčnem sistemu in prispevkih Nemčija toliko kolikor lahko za požrešno domačo roparsko komunistično podgano rečemo, da je plemeniti liberalni Lipicanec v ergeli na Dunaju.

Fuj! Banda klepto-komunistično-fašistično-opičja! Narod, ki vas ne zna pospremiti na smetišče zgodovine, nima bodočnosti, vse dokler to ne stori.

Link

Ni komentarjev: