torek, 22. november 2011

1451724 - kdor ne trobi v naš rog, je a priori z nasprotnikom

[yuslocan]
Morda bi se lahko strinjam s tem, če ne bi šlo za obliko političnega podkupovanja. Jaz tebi medijsko podporo, ti meni položaj urednika. To pa je umazano ion celo kaznivo.

Auuu. A vi kumunajzari ne morete vun iz svojega paranoidnega sveta. Kdo nastavlja urednika oz. šefa uprave Dela? Pa, ve se, tovariš šef CeKa, kdo bi drug, kanede.

Šefa Dela, ko bo to Frankl, bo nastavil kakšen Šved in kolikor jaz vem Janša ni Šved press.

PS
Ne, bebone, Frankl in Finance niso nič drukali za Janšo, le resnico so pisali o lopovih, nategunih, nesposobnežih in bleferjih na oblasti in v gospodarstvu. In ker so to bili TvojiSvoji™ si ti po stari kumunajzer zdraharsko-komplotarsko mafijski šegi, pač sklepal tako: Če Finance ne pišejo pravljice in pinki pohvale TvojimSvojim™, so PROTI tebi, VAM™ in VašimSvojim™, torej tudi proti NOB, torej sveti in nedotakljivi Levici™ vobče, kar pomeni, da so za Janšo, to je za Desnico™, torej za Fašiste™, torej za Belogardiste™, torej za Hiterja. 

Če so drukali za Janšo in če radio Erevan oz. prestrašeni rdečetalibanski kuloarji šumijo nekaj o Franklu na čelu Dela, pomeni to samo eno. Frankl že ve, da bo zmagal Janša, Janša pa bo (tak kot je Borat do sedaj dal NjegoveSvoje™, hehe) na čelo Dela dal Frankla. Karba seveda dobi odpoved in namesto njega pride nekdo, ki bo Jankoviću napakiral, da je med županovanjem pričakoval donacijo od neznanih oseb na neznanem kraju ob neznanem času itd...

Druže zastavniče Jugoklokane, za tvojo budnost in razkrinkanje subverzivnega delovanja petokolonaša Frankla in njegove kontrarevolucionarne petokolonaške izdajalske tuje-plačanske pete kolone, te predlagam za mudalju za Dan JLA in za 7 dni počitnic polpansion v Kuparih, vojaško počivališče JLA, baraka 7, soba 2. 

Link

Ni komentarjev: