torek, 1. november 2011

1422244 - zakaj so komunisti v pravno ureditev uvedli priposestvovanje

Komunistična motena pamet je izumila in v legislativo ugrabljene države podtaknila, vrinila, implementirala ziljon terminov, sintagem, uredb in sprijenih definicij, ki so vse na isto temo - temo eksproriacije prihodka oz. premoženja drugih ljudi. "Priposestvovanje" kot "pravni pojem" obstaja najbrž izključno in samo v komunistični đamahiriji Slovenistan.

Nekoč so mi podrobno opisali primer, ko je komunistični sin (Oče je bil lokalni kumunajzer-partizan oznovec, ki je več dni mučil neko mlado dekle, tak, da so njene muke in krike iz tiste hiše strahu sredi vasi poslušali vsi vaščani,...sam oznovec je kasneje, bojda ravno zaradi tega angela, ki ga je umoril, končal v norišnici, ampak so ga zaradi "zaslug" izpustili, tak da je s pištolo še dolgo grozil po vasi, ker je vsake toliko komu v usta vtaknil cev pištole), no ta komunistični sin si je sredi vasi omislil izza kulturnega doma "vzeti" parcelo in na njej zgraditi hišo.

Ker je šlo za "backyard" kulturnega doma in se je s sprednje strani po celi širini raztezal dom, je pizdek imel dve opciji. Parkirati svoje kurete pred dom in se do svoje hiše odpraviti peš, ali pa od soseda naprej odkupiti oz. dobiti služnost. "Sosed naprej" prodati ni želel, ker je hotel obdržati stik z lokalnim potokom, mu je pa spričo "določenih dejstev in ofetre, ki jo ni smel zavrniti", hehe, moral dovoliti služnost.

Naprej si najbrž že znate uganiti kaj je dogajalo. Kumunajzar je po gotovem številu let uprizoril orgijo "priposestvovanja". Etooo!

Od komunistične sodrge drugega ni niti možno pričakovati. Kajti komunistična sodrga je lopovska sodrga. V tem je njihovo bistvo.
Še ta pikantnost: Ko je nek sovaščan po tisti "služnostni poti" in mimo hiše tega kumunajzer sina hotel do doma kulture, kumunajzarček je, btw, bil policaj v Ljubljani in se je tja v tisto vas vozil občasno, ga je kumunajzer spaka dobesedno prestregla in "oklofutala", češ koji kurac k domu kulture hodi po njegovi "priposestvovani poti". Ko gre za njihovo osebno lastnino, oz za lastnino, ki jo tak percipirajo, so kumunajzari pripravljni z lastnimi zobmi klati. Pa čeprav so jo zgolj "priposestvovali". hehe.

Link

Ni komentarjev: