ponedeljek, 28. november 2011

1458620 - retorične akrobacije sstanislava, da bi prek "delnice države" upravičil reketarjenje

[sstanislav]
Se strinjam in ravno DD dividenda iz davka na dobiček, ki sploh ni davek, ampak lastniška dividenda države na njen nematerialni vložek v vsakem podjetju, bo vlado stalno silila v nižanje EDS, ne pa v višanje do pozitivne ničle.
Malo ti Zvoni tvoja logika.

Na temelju česa že je tvoja lopovska kumunajzer-đamahirijska država lastnica mojega podjetja, v katerega smo deleže vplačali samo mi zasebni družbeniki? Načelo reketarskega mafijskega prvojeba, kali?

A je to morebiti isto načelo in "pravica" po kateri vsaka mafijska famiglia pobira reket podjetjem na njenem teritoriju? Država Nevada - famiglia Corleone, država Slovenija - famiglia Compartione™, New Jersey - Famiglia nuova od Don Zaze.

Vidiš kakšno lopovsko brozgo je vam kumunajzarom v glavi naredilo nesankcionirano in s pržunom žal nikoli nagrajeno ekspropriacijsko plenjenje, ki ste ga izvedli že večkrat v Sloveniji v recentnih 66 let in ga v segmentu haračev in reketov na prihodke iz dela izvajate nenehno vsak mesec od vsake plače in vsake mezde? In kot vidimo is tvojega žlobudranja se vam nenehno sanjajo nove mokre sanje o novih formah reketov in plenjenja. A seveda pri tem imate ziljon bizarnih in patetičnih retoričnih alibijev, običajno sluzasto-kobajagi-robinhoodovskih. Da se lepše sliši in da vas kobajagi težje prečitamo, da ste obični moteni lopovski rentarsko-reketarski fukfehtarski kumunajzer umi.

Naj gre v zapisnik - delajte še nekaj časa vse kar vam od tovrstnih rentarsko-reketarskih lopovlukov uspe, ma vedite, da se iz Lune s prostimi okami vidi bistvo vaše reketarske kumunajzer orgije, ki je seveda zgolj in samo esencialno čist The Lopovluk™. Obični!

Link

Ni komentarjev: