nedelja, 27. november 2011

1457863 - glavno merilo levičarstva

[FIN-226000]
Če je lopovščina merilo za levičartsvo potem ima vsekakor prav.

Lopovščina je vedno bila merilo za levičarstvo. In zlasti za slovensko "levičarstvo".
Čeprav tudi pravo levičarstvo ima v svoji doktrini zapisano ekstenzivno reketarjenje s pomočjo državne prisile v rokah rdečih talibanov, je to nič v primerjavi z ultra-ekstenzivnim reketarjenjem, podmizenjem, plenjenjem in divjanjem zemonskih in podobnih kartelnih plenilskih rdečetalibanskih klanov, ki zbirajo črne fonde za Kompartijo™, ter po kompartijini doktrini in zakonodaji zatirajo nastanek srednjega sloja svobodnjakov.

Poleg lopovščine je v osrčju vsakega levičarstva in "levičarstva" tudi patološka fovšija, ki sledi primitivni ideji đabalebaroških lezilebovičev, ki je približno vzdolž tega vektorja: "sosedu je treba s pomočjo do raje nasilnouravniklovskih davko-prispevkovnih haračev in reketov crkniti toliko krav, da se moteni um kumunajzer lezileboviča počuti udobno".

Če oz. dokler Slovenci na volitvah ne odjebamo rdečetalibansko nomenklaturno kamariljo na smetišče zgodovine je nemogoče, da Slovenija vidi prosperiteto in blaginjo. Pričakovati prosperiteto in blaginjo s kumunajzari na oblaasti, je isto kot če bi si nek narod, po vzoru na uspešnega sosednjega, želel parka oz. gozda stoletnih dreves visokih 50 metrov, obenem bi pa vsako lato vse poganjke porezal na 20 cm.

V okolju od agitpropa gojene in vzpodbujane primitivne patološke fovšije in nasilnega državnoreketarskega plenjenja naperjenega proti ustvarjalcem, s hkratnim nenehnim ekstenzivnim redistribuiranjem nagrabljenega plena med smrdljivo nomenklaturo kompartije™ in njenih vazalov, trabantov in gardijanov, podmizno & nadmizno, ne more in ne bo nastal noben pošten "zelo premožen Slovenec", ki je izrasel izključno na temelju lastnega dela, znanja in sposobnosti. Ker niti teoretično ne more nastati.

Stoletno drevo lahko izrase 50 m visoko samo tistemu gospodarju, ki rasti ne brzda in ne obstruira. Gospodarju, ki si rasti sploh želi. Motenemu umu, ki ga veselijo pri tleh enako visoko odrezani ostanki nesojenih mogočnih dreves se to seveda ne more pripetiti. Lahko mu kvečjemu izrasejo mogočne lesne gobe.

Link

Ni komentarjev: