torek, 29. november 2011

1461274 - vzorec komunajzerskega etiketiranja

[bobanduras]
Tvoja izjava je primer hipokrizije in popolne odsotnosti samorefleksije, značilne za janševike, razne nsi-je, sns-je, ter ostale ss-e. Drugim pridigate o aferah, sami pa volite švercerja in obtoženca na sodišču (ovce, ofce, the sheeps, press).

Druže Đuraš,

Tvoja logika je tipična kumunajzer-dachauprocesna. Tista, katero je neki drugi, luciden in umen Srb, v aforizmu vtelesil rekoč - "Če hočeš človeku nalepiti etiketo, recimo švercarja in obtoženca na sodišču, najprej človeka karseda mastno pljuneš, potem pa gori na njegov pljunjeni obraz nalepiš poljubno etiketo"

PS
Vam slepim prokomunističnim ofcam je dovolj, da kompartijski agitprop izvede ta pljunek, pa četudi bi to bilo na vašo lastno mater. S tiste točke naprej bi tudi ona - vaša lastna mati, bila od vas etiketirana, da je "švercarka in obtoženka na sodišču". Apriorno, brezrezervno in nekritično brezpogojno. Slepo! Za Janšo vam je pa to izi u iber.

Vam prokumunajzer ofcam nič ne pomeni, da toti vaš kompartijski zdraharski agitprop v teh zadevah sploh ni originalen, še manj pa kredibilen, vam je važno, da se zgazi oz potepta vsakogar, ki nasprotuje ali zgolj neafirmativno govori ali celo zgolj sumite, da neafirmativno misli o svetinjah oz. ikonah, ki vam jih je taisti agitprop implantiral v hipofize.

PPS
Zanima me ali se bo tebi srce ustavilo al se bo ustavilo, hehe, ko bo nekega dne objavljena dokumentacija, ki bo razkrila, da je orožje švercala celotna vrhuška države Slovenije in da je med vsemi njimi še najbolj izstopal tvoj sveti Kučan. Ker bo zraven objavljeno tudi koliko penezof in kako je bilo prekanalizirano za financiranje Kompartije in para-Udbe, boš prav gotovo v spazmatičnem šoku do konca svojih rdečetalibanskih dni.

PPPS
Vedno sem si mislil, da ste sinovi zastavnikov JLA čisto nasprotje svojih očetov, zdaj vidim, da so tudi izjeme.

Link

Ni komentarjev: