nedelja, 6. november 2011

1428996 - že n-tič o domnevni Titovi WW2 zmagi

[Cornholio]
Navajti za primerjavo hrvate, ki se lahko le Titu zahvalijo, da so se po vojni znasli na strani zmagovalcev, je povsem neprimerno. Enako velja tudi za italijane, ki sebi se vedno niso priznali, da so bili agresorji in fasisti in ne zgolj zrtve partizanov.

Jebalite "zmagovalci".
A to so tisti fejk "zmagovalci", ki jih Zapad™ oz The Zavezniki™ niso povabili na proslavo 50 letnice izkrcanja v Normandijo? Kako to, jebemmomast, če so pa "zmagovalci". Buuuuhahaha!

So to tisti "zmagovalci", ki jih niti na proslavo 50-te obletnice zmage v WW2 v Moskvo niso povabili? Auch!
So to tisti "zmagovalci", ki so potem, ko je cela Evropa obsodila vse zločinske režime, komunizem, fašizem in nacizem, zavrnili obsodbo komunizma oz. mi vemo da gre za komunizem-fašizem?

Zahvalujoč kateremu Brozu smo pa mi Slovenci, ki smo imeli vse enako kot Hrvati, le da nam Hitler in Mussolini, nista dopustila imeti svojo kvizlinško NDS, čeprav so jo eni naši rojaki želeli, tak kot hrvaški ustaši; in sto razliko, da je prva NOB enota nastala na Hrvaškem ter navkljub NDH in ne na našem ozemlju, torej kateremu Titu se pa mi imamo zahvaliti, da smo se navkljub temu, da sta naš Kardelj in Kidriča skupaj z Brozom zaveznikom dvakrat grozila, da jih bodo skupaj s starim zaveznikom komunistov hitleriansko-nacističnimi Nemci napadli, če se izkrcajo v Istri ali Dalmaciji, torej kateremu Titu se pa mi imamo zahvaliti, da smo se znašli na strani zaveznikov, ki so zmagali proti Hitlerju?

Jebotealah, od teh kumunajzer mitov in mitomanije mi gre na bruhanje. Jaki "zmagovalci". "Zmagovalci" nad lastnim narodom! "Zmagovalci" fpičkomaterino!

Link

Ni komentarjev: