nedelja, 4. september 2011

1344164 - ko komanajzarjem zmanjka argumentov, so hitro blizu samemu ideološkemu sodrugu Hitlerju

[yuslocan]
Šabane, jebe te "sikter"!
Vpiši v iskalnik Financ "sikter" in samo opazuj!
Redki so Slovenci, ki sploh poznajo ta izraz. Tudi na jugu ga ne poznajo vsi.
Ti ga uporabljaš ekscesivno.

In to bi naj pomenilo kaj že, herr Himmler Von YugoKlokanistan? A jaz to prav razumem, da mi hočeš medvrstično sporočiti, da na temelju mojega vokabularja sklepaš, da si bolj arijski, bolj slovenski Slovenec kot jaz? Auuuu! In hehe, beda ti patetična nazi-socialistična. Na koncu se vsi bedniki izdate, ker se pod pritiskom svojih manjkov zatečete v poslednje zatočišče vseh bednikov - v nacizem in šovinizem, oz. kobajagi-patriotizem, ki bi vam naj podelilo relevanco, ki jo s sposobnostmi nimate, ali pa zgolj zapolnilo fojbo v vaših obolelih dušah. Oz, v tvojem primer, ker si hkrati kumunajzer vernik in gardian tekovin, gre za bežanje prav v nazi-socializem. Sram te bodi, blento ostareli! Cel življenje si zapravil, da niti najbolj prvega in osnovnega božjega sporočila nisi uspel zapopasti!

Vedno me je zanimalo, kolikokrat vi šovinistični nazi-pizdeki dobite fukat iz tega naslova, da se imate za Slovence Arijce. Po mojem niti enkrat pa je, posledično, pri vas nedojebanost tragično velika. Bibličnih razsežnosti. Smisla za humor takšne umske sirote pa tako in tako nimate. Odsotnost smisla za humor in šibkost samopodobe, nakazuje vaše bedno kričanje: "Sem ponosen, ker me je domnevno pljunilo v domnevno arijsko čisto vađajno iz domnevno arijsko čistih jajc". Auuuuuu in Bruhahaha. Sirote roftarske!

PS
Ko je bedna in tebi podobno umsko motena sirota, tovariš nazi-SOCIALIST, ultra-nazi-levičar Hitler doumel, ali samo posumil, da že par hopov nazaj ima v družnskem drevesu Juda, ki ga je med njenim deklovanjem pri premožnem Judu, pljuval v vađajno Hitlerjeve babi, se je odločil pobiti vse Žide, da forenziki ne bi odkrili njegove nečistosti oz. nearijskosti. (Na koncu je vse povezano z nedojebanostjo, ki kroji človeško zgodovino, hehe.)

Ni čuden, da ste se kumunajzerčki z Dolfetom tak zgledno bratili, dokler ni izdal vaše kominterne in vašega Staljina. Alibi je bil, da ste se bratili proti imperialistom, kobajagi. Yeahhh, right!

Link

Ni komentarjev: