torek, 6. september 2011

1345107 - Miran77 je odlično orisal dvojna merila rdečega pravosodja

Dvoličnost slovenskega sodstva:

- Janez Janša je "prejel namero o podkupnini neugotovljenega dne na neugotovljenem kraju". Rezultat: obtožnica in sodna obravnava.

- Zoran Thaler se je dogovarjal o podkupnini pred očmi celotne svetovne javnosti, ugotovljenega dne, na ugotovljenem kraju, pri tem je bil celo posnet na video. Rezultat: nobene obtožnice, nobene sodne obravnave. 

Pa dodajte k temu še primer Magajna, poglejte farso na sojenju Ivanu Zidarju, spomnite se, da je postal Masleša predsednik VS, da je postal Fišer generalni državni tožilec. Rdeča kamarilja vse bolj neizprosno uporablja sodstvo za politične namene, to je dejstvo. Brez izjem ščiti svoje in napada "njihove". Ne izbira sredstev. Vse več je dokazov, ki to potrjujejo.

Restavracija komunizma, z vsemi njegovimi montiranimi procesi, političnimi diskreditacijami in sprevračanjem pravice, ni več le neka paranoična fantazija, je REALNOST v Sloveniji 2011. Dogaja se tukaj in zdaj, pred našimi očmi. In Slovenčki le bebavo gledajo zraven, ko komunajzarji vsak dan in vse bolj zategujejo zanko okoli vratu svobodi govora in demokraciji ter delajo farso iz pravne države.

Link

Ni komentarjev: