sreda, 7. september 2011

1348779 - ali bo družbeno politični delavec Karba žel, kar je sejal

"Še več, njegovo ravnanje in navedbe pred okrožnim sodiščem v Ljubljani izpolnjujejo vse znake kaznivega dejanja krivega pričanja. Dejanja pomenijo kršitev pozitivne zakonodaje in slovenskih ter evropskih pravnih in etičnih norm v javnem poročanju in nastopanju, pri čemer se je Karba v celoti zavedal škodnih posledic svojega dejanja za SDS in je ravnal z namenom povzročanja škode," so zapisali v SDS.

Hehe. Tej posebni vrsti novinarjevega obnašanja se poslje reče: karbarizem

Pri t.i. LevonaSredincih oz. bolj po domaće, pri udbomafijski Kompartiji so te vrte žurnalisti združeni v t.i. rdeči KKK.

Oziroma rdeči Klub KK . Klub Komunističnih Karbarof.

PS
Tega pizduna in v ozadju delujoči smrdljivi dachauprocesni kumunajzer komplot, bi organi te države morali poloviti, ter jih obsoditi za škodo, ki se jo ravnokar povzroča davkoplačevalcem.

To dogajanje je navadna subverzija. Dejanje proti državi in državljanom perverzno financirano z denarjem državljanov.

Prepričan sem, da Janši prav tako ne bodo dokazali ničesar, kar pomeni, da bo prej porabljenega ogromno denarja na sam sodni postopek, potem bo pa Janša državo tožil za vsa sranja, ki jih je prestal in pokasiral meljonsko nagrado, ki jo bo "polovico dal v dobrodlene namene", "polovico po odštetju svojih stroškov na sodišču pa za ustanovitev sklada za boj proti komunistični zarotniški teroristični organizaciji udbomafije".
Vse skupaj bomo pa seveda plačači mi davkoplačevalci. 
Mafija orgija, plačujemo pa mi.

Link

Ni komentarjev: