četrtek, 29. september 2011

1375453 - tovarišev Mramorja in Senjurja blodnje o Sloveniji skoraj kot Avstriji

Cel svoj vek se ubadam z dilemo ali so komunisti bolj pokvarjeni ali bolj nesposobni. Petletnik bi to dilemo razrešil z odgovorom enakim onemu, ki ga dobiš, ko ga vprašaš kaj ima raje, sladoled na palčki ali v kornetu "Oba imam raje".

Seveda, da je tragično, da se o doktorjih znanosti, ljudeh, ki so stari preko 50 let in imajo za sabo kariere dolge po najmanj 20 let, pogovarjaš ali so nesposobni. Namreč, njihova formalna izobrazba, akademski naziv in položaj v družbeni hierarhiji bi morali VSAJ izključevati dvom, če že ne 100% garantirati sposobnost. A v komunistični đamahiriji tisočerih negativnih selekcij kadrov je seveda da mogoče vse, dovolj je, da je pizdek na liniji total zavezanosti nasilni uravnilovki plebsa v enaki bedi, kar je hrbtenična in ključna ideološka premisa komunajzarof. Bilo kuda - maksimaliziran uravnilovski reket svuda! Povsod so ga vtaknili. V vse odprtine narodovega telesa in telesa narodove države oz. zakonodajne podstati. Al bi bilo bolj pravilno reči, da so svoj komunistični nasilno-uravnilovski dildo brez vazeljin fteknili v vse anuse naroda. Da lahko doživijo dva meljona komunajzerrentarskih orgazmov.

Ko se v javnem diskurzu pojavijo takšne nebulozne izjave teh iluzionistov se pa žal moram odločiti kot petletnik. Oni so oboje. So in bolj pokvarjeni in bolj nesposobni. Hkrati. Pa še, povrhu, so zlobni, moteni fevšljivi pacienti.

Kako drugače si smemo razlagati njihove enodimenzionalne blodnje o Avstriji, Švici in njim tako všečnih skandinaviji, "skandinaviji" in Skandinaviji.

Povprečen slovenski komunistični minister za finance in dacarski zakonodajalec na vsa usta okoli trosi mudologijo in butalske miskonceptualnosti o "enakosti slovenskih davkov s skandinavskimi, avstrijskimi, nemškimi, nejmit normalnimi".

Nemogoče se mi zdi, da doktorji znanosti ne bi razumeli pomembnost davčnega praga oz. davčnega izvzetja ter višine pragov na katerih posamične stopnje obremenitve usekajo. Ki med devam sistemoma dveh držav lahko povzorčijo drkaonske razlike bibličnih razsežnosti.

Nemogoče se mi zdi, da doktorji znanosti ne bi razumeli pomena in efekta neokapičenosti prisilno po državi zaseganih "prispevkov" oz. reketov.

Nemogoče se mi zdi, da doktorji znanosti ne bi razumeli združenega ofekta neokapičenosti prispevka versus okapičenosti rent pri pokojninskem sistemu, ki naj bi bil "po državi vsiljeno varčevanje za starost".

Nemogoče se mi zdi, da doktorji znanosti ne bi razumeli ključnosti oz. krucialnosti instantnega delovanja pravne države ob nastopu nespoštovanja oz. kršenja plačilnih obveznosti v obligacijskih razmerjih.

Nemogoče se mi zdi, da doktorji znanosti ne bi razumeli, da nominalna "podobnost zakonodaj" ali celo potencialna "enakost zakonodaj" med Slovenijo in Avstrijo, recimo delovne zakonodaje, ni vredna niti pol pizde mrzle vode, če se ne implementira in izvaja čisto sve na enak način.

Jelena Aščič je posnela oni nagrajeni dokumentarni film o trpinčenju in zlorabljanju bosnaskih delavcev v Sloveniji izvajanega po slovenskih fritzlih, versus civilizranemu statusu taistih delavcev v Avstriji. Oni naš pizdun od glavnega inšpektorja je do zadnjega sral, da smo ne le isti, celo boljši da smo od Avstrije. Ravno zato, da oni ne morejo nič. hehe. Jebotealah. Aludira komunistek na demokracijo, češ mi smo demokratični pa ena mormo čez svoje pristojnosti. Auuu. Grejt sakses fpičkomaterino!

In vendarle, hrvaški gradbeni podjetnik s firmo na ozemlju Avstrije pove v kamere, da mu na misel ne pride zlorabljati delavce in kršiti zakone, ker ima tedensko običajno najmanj dva obiska inšpektorjev na njegovih gradbiščih in ali na sedežu firme in celo obiske inšpektorjev pri delavcih na domu, zaradi rpreverjanja ali jih delodajalec res tretira civilizirano in korektno. Še to je rekel, da mu na misel ne pride kršiti zakon, kajti, ko ti firmo zaprejo ali sam povzročiš fejk bankrot, si v Avstirji bolj ali manj oplel za vedno. Lahko si poiščeš delo v roli dovisno zapsolenega. Če jemljejo bivše kaznjence.

Da bi Slovenija bila Avstrija, mora slovenska sodnija vsaj s hitorstjo avstrijske sodnije zašiti nategune, ki bi fukali v kurbišču, pa ne plačali. Da ne rečem, da bi spričo naših nategunskih fantazistov, ki jih je med Germani, tak kot v nogometu, pač ustrezno manj, morala delovati z najmanj dvojno hitrostjo odziva. Da sploh prestreže inovativnost naših rentarskih, oz. zastonjskarskih in fukfehtarskih nategunov.

Morala bi imeti ne enako, pač pa dvakrat več inšpektorjev. Moral bi imeti policaje, ki niso plačani 780 EUR kot naši, ne 3500 ERU kot avstrisjki, pač pa 7000 EUR. Morala bi imeti najmanj enako strogo zakonodajo, in najmanj dvakrat bolj vodotesno zakonodajo, ki nateguna da na seznam pizdunov, ki nikoli več v življenju ne morejo niti imeti firme niti biti poslovodja oz. prokurist, ko ostane dolžan ljudem, zlorabi delavce, fejka banktrot in podobno.

BTW, Slovenija ima zakonodjao po kateri se za fejk bankrot lahko faše dvkrat po 5 let pržuna. A jebiga, to se ne izvaja. Ni še nobeden obsojen. Običajno se preizkusa sploh ne dela. Razen če kdo toži. A nič bat, sodnija je počasna, nesposobna in sjebana vobče, pa od tega itak nič ne bi bilo. Itd.

Skratka, apropo tejle najnovejše mudološko-butalske ekskapade: Komunistu Križaniču in Mramorju se cedijo sline po 50% davka na prihodke. Izključno iz dela seveda. Ker oni komunisti imajo veselje do deloucef, oz. socialenega kapitala. Ker Avstrija bojda tudi ima tako najvišjo stopnjo davka. Ja ima. Ima pa tudi bistveno višji davčni prag. Tako vstopni kot tega na katerem zaseže 50%.

Če bi komunist Križanič implementiral vse na do pičice enak način kot v Avstriji, ne le da ne bi imel 911 milijonov več priliva v proračun iz žepov najvrevnejpega dela macije, pač pa bi imel 100 miljonov manj. Ker smo pač fakin sirotinja v primerjavi z Avstrijci. Normalno! Logično!

Zakaj? Zato, ker bi mu 80% davkozavezancev, ki prihodujejo bedne mezde iz dela bilo davkov oproščeno. In ker bi mu 99% ljudi ki prihodujejo iz deal, bilo padlo ne le pod prag najvišje stopnje, pač pa tudi pod prag naslednje pod njo.

Pa več denarja bi moral vložiti v inšpiciranje da postane Državetina kakršna je Avstrija.
Pa sodnija mu ne bi smela biti doživljenjska, lena in nesposobna.
Pa nateguni bi mu morali biti v pržunu brez možnosti da naredijo svoj že 50-i d.o.o.
Pa državnokolhozno banko ne bi mogel "sanirati" iz žepov davkozavezancev.
Pa državnokolhozna banka ne bi mogla neodgovorno in nerezonsko dajati kredite posvečenim rdečim nategunom in njihovim brtovščinam ter vazalom.
Pa policija ne bi mogla zapirati popoviće, pa reči, da so se samo maljo hecalji, ampak bi zapiral 50 tisoč komunističnih lopovov, ki so poradli nekdanej družbeno prmoženje in nam gradili avtocetse po 4-kratniku normalen cene.
Pa tožilke mu ne bi mogle delati konstrukte z argumenatcijo "na neznanem kraju, na neznan način, po neznanih storilcih..." in podobne nebuloze, potem pa spizditi med zasebne odvetnike, ker ve, da v tej državi od večletnih in večdesetletnih sodnih postopkov imajo korist izključno in samo odvetniki.

Itd...Lahko bi našteval zelo dolgo. Ne, tovariš Križanič, mi nismo in s komunisti na oblasti kakršen si ti in dacarskimi zakonodajlaci kakršen je tovariš Mramor, nikdar niti ne bomo postali Avstrija. Ampak bomo čedalje večja bananaripablik butalistanska komunistična đamahirija z imenom Ljucka Komunističčna Republika Absurdistan.

PS
Zakaj so doktorji znanosti pripravljeni poteptati svojo formalno izobrazbo, svoj status inetlektualcev, se iz razuma, ki jim ga je bog daroval in denarja s katerim jih je skupnost šolala delati norca? Jaz ne vidim drugega kot preračunljivo komplotarsko oportunistično sledenje komunistični nategunski rentarski doktrini. Zaradi oz znotraj katere strogo zasledujejo nasilno uravnilovko plebsa v enaki bedi.

Da tudi gospodarstvo ni predmet enakih davčnih zlorab imamo zahvaliti temu, da je zelo veliko državnega lastništva v gospodarstvu, ki ga oni štejejo za svoj fevd; da je zelo veliko NjiovihSvojih maziljenih rdečih tajkunov in nameščencev med lastniki in direktorji; da je zelo veliko lobiranja in na koncu ma ne najmanj pomembno, pizduni se ipak zavedajo, da gospodarstvo rihta vse peneze in da na ravni sveta ni pametno ga obremeniti enako kot delavce z drakonskih in absurdnih 60% zasega prihodka.

Seveda, da se mramorjem in križaničem nenehno sanjajo mokre sanje o tem in jih rajca da bi to storili. Zato zelo uživajo, ko neposvečene zasebnike sterajo v kozji rog pa te, kapitalsko običajno, omagajo, ker niso posvečeni in jim enelbe kolhozi ne dajo kreditov na lepe oči,
pa se vrnejo tja, kamor jim je mesto predvidela komunistična ideologija - med delovni plebs zaposlen po možnosti v državnih kolhozih. Za bedno mezdo zmanipulirano za komunistično mizo socialne sramote. "Sikter tja med delouce, kaj boš ti imel firmo, pizdek. Ti si za sužnja komunajzer ideji in nomenklaturi in komunajzer državi predviden. Jahhh, kdo bo pa delal, če bo vsak pimpek imel firmo?!"

Seveda se jim sanja, a [še] nimajo jajc poseči po tem, ker jih ksreči interesi njihovih svojih posvečencev ustavijo tik pred vzakonitvijo takih nebuloz. Potem pa jim seva vun v obliki poskusov odvzema dobička in podobne lopovske ideje.

Link

Ni komentarjev: