četrtek, 15. september 2011

1357622 - esej o političnem kadrovanju

Negativna selekcija, temeljena na podmizenju, korupciji in klientelizmu, še nikoli ni favorizirala sposobnost, čast in poštenje, da o viteštvu in pravih dedih in karakternih damah z brezmadežno osebno inegriteto niti ne govorimo, pač pa je zgolj kot izredno ploden substrat omogočala, da tu v nas rase in se proti vrhu družbene piramide povzdiguje zlo.

Da se nemoteno povzdiguje, vse dokler vseh vrhnjih plasti družbe, daleč doli skoraj do ravni poslednje plasti odvisno zaposlenih, pod katerimi ni nobene družbene hierarhijske ravni več, samo še nafta, hehe, z nekaj častnih izjem, uniformno in brez izjem ne zasedejo nateguni, prevaranti, patološki lopovi, oz. vsaj z malim, če ne z velikim grehom omadeževani.

V družbi svojih mecenov dildo-pasjejebcev, diaboličnih umov, ki med seksom, na primer, hipotetično, majke mi sudija, hehe, eni na druge lulajo in podobno motenih sodomogomorskih motencev, ki so jih sponzorirali ter, sledeč svojim umazanim ciljem, nastavljali po položajih med njihovim vzponom iz ravni vaških kurjih tatov oz. tem podobnih povzpetniških fritzlovskih roftarskih karakterjev.

Ali pa zgolj submisivnih sirot šibkih karatkerjev, ki so tem bestialnim motencem, za prgišče konvertibilnih bankovcev in ali temu podobnih materialnih dobrin, prodali svoje duše, vagine in anuse. In vendarle, prepričan sem, nobena slovenska mati ni temu učila svojih otrok. V tem smislu so slovenske matere, povečini, žrtve zlaganega sveta svojih mož, bratov in očetov. Torej? Torej se zlo poraja in pepeturia iz socialnih interakcij te sodomogomorske scalnice, ki nam jo že 20@45 zakoličuje podmizniška aranžerska doktrina komunističnega zlaganistanskega modela družbe z izrazito negativno selekcijo kadrov.

Odtod tudi, prepričan sem, na fenomen meječa, histerična skoraj, nagnjenost slovenskih povzpetnikov do včlanjanja v raznorazne fejk in prave prostozidarske lože, hlastanje po ekskluzivizmu in komplotarstvu oz. zarotovanje vseh vrst, potekajoče tam doli v temačni coni somraka slovenskega zatohlega poslovnega podmizja, koder ordinirajo in vladajo svetelški, ropi, jankovići, cvikli in podoben slovenistanski šrot, v roli statistov ali mudologov jim pa asistirajo skurbani slovenski izobraženci obični, ter tudi oni s statusom intelektualcev, ki jih je še najbolje opisal Jazbinšek, rekoč, da se za mesto v mestni oblasti Ljubljane, manipulatorjem nad njimi prodajo za burek in jogurt. Kot zadnje intelektualne kurbe. Zato jih, temu primerno, manipulatorji v čigar lasti so, tudi tretirajo. Odkrito, vulgarno in sadistično, bojda, jih celo v javnosti kot svoje cucke komandirajo, pa so slednji tiho kot pičkice. Mora se, jebiga, hehe.

Tudi naš trdovratni komunajzerizem, ki stoji na stebrih podmiznega dogovorno-ekonomskega domačijskega aranžiranja ter spremljajočega kadriranja aspirantov na družbeni uspon pucflekof svetelšek-stajl, ter seveda na stebrih ziljona podmiznih kartelo-klientelističnih zarot, je tu v Absurdistanu ravno zato tako zasidran in trdoživ.

Za pozdraviti tako bolano družbo ne zadoščajo zgolj pregovorni "delo, red in disciplina" zlasti v vrstah organof za vsiljevanje zakonov, hehe, pač pa morajo v družbi na pijedestal stopiti in biti čaščene ter favorizirane prakse, ki nagrajujejo delo, poštenje, čast, politiko odprtotržne tekme in enakih priložnosti za vse, vsaj ko gre za po državi financirane posle, če že ne tudi za privatne. Ter nad vsem - zavladati mora čaščenje resnice in penaliziranje laži, nategunstva in prikrivanja zla, zločina, kraje ipd. To je pa v tem našem Zlaganistanu ta trenutek videti mission imposible, fejs it, jebiga. Predaleč je šlo, predaleč, prjatli.

A kot vidimo, se po malem ipak dogaja. Zato so velike ekonomske krize fajn, ker svinjam v državnem skupnosklednem koritu zmanjka hrane, pa se začnejo kregati še za tisto kar so poprej med hlastanjem razsule okoli korita.

Fajn je pa tudi, ker lopovi prej ali slej, spričo svoje kratke pameti, v svojem grabežu in hlastanju po materialu, s katerim skušajo zapolniti manjko oz. fojbo, ki jo imajo tam, kjer naj bi imeli dušo, pa gredo čez mero. Pa jih "ufatijo". Kdo jih ufati? Pri nas pač nekaj ljudi, iz fovšije ali morebiti tudi česa pozitivnega, hehe, nekak zadevo spravi do senzacionalizma iščočih žurnalistof in s pasivnim voajerizmom kontaminiranih bralcef. Pa smo kompletni, hehe.

Ni važno, ne glejmo darovanemu konju v zobe, hvala bogu, da nekak curi v javnost kaj si vse ta fritzlovska pamet privošči, pa jih vsaj tu pa tam kakšna kmetavzarska "sponzoruša" faše po pički, pa jo iz vrha Petrola, kamor so jo politični sponozorji nastavili, da jim zrihta cuzanje iz državne sise, odkupe dolgov magari, taisti sponozorji morajo začasno ftekniti nekam v svoje privat firme v lasti koga od bratov iz bratovščine te ali one. Od koder kmetavzarsko avšo hitro spodijo, ker jebiga, Igorjeva privat firma je je ipak Igorjeva. "Nije ti bolan Svetelšek to državno, pa da to zafuraš, jebote, to je od Igorja, jarane, od Igorja, s tem nema zajebancije". "Tej državi vlada mafija, kanede, ki ima pravilo,...eee...eee... če ne delaš kot mafija hoče, ode glava", je oni dan lamentiral DrBućkar, dokler ga niso strici "spravili k pameti" in mu naročili da ne sere, pa je malo drugače zapel par dni kasneje, ko so v njega govoru prevladovale povezave na domnevno Janševo trgovanjej iz sez orožjem, domnevno v lastno korist, pa je eto izpadlo, da je on govoreč o mafiji hotel reči, da je tista mafija baš Janša. Jebe ga edino, da je pozabil, da Janša ni na oblasti, hehe..

NjihovSvoj Drnovšek je vedel kaj govori, ko jim je nekoč rekel - "Požrli se boste med seboj, ko me več nea bo". It tejkz uan to nou uan, bi rekli Eskimi. In seveda, mafija se vedno potolče medsebojno. It is so by design, stupid!

Bog mu naj bo milosten za greh, ki ga je ta komunistek zagrešil, ko je ta naš sodomogomorski Nategunistan dolga desetletja strastno sokreiral in soustvarjal, ter mu kredibiliteto in avreolo normalnosti dajal tako, da je narodu na dušo pihal zlagane, osladne in psihodelične pasate fantomske demokracije in poštenja ter kobajagi strokovnega ne-političnega kadriranja, kar je ipak, to zdaj vemo, bilo zgolj fumis vaginalis, ki se je razkadil kakorhitro je kakšen kumunajzarski politkomesar rop potreboval kakšnega jankovića nastaviti .

Beštija, ki živi v slovenskem balkaniziranem podmizju je tako velika in močna, da zanamci, zelo verjetno, niti v tisoč letih ne bodo uspeli desettisočglavi beštiji odrezati vseh glav. Če med njimi sploh bo kritična masa, ki bi to sploh želela postoriti. Grejt sakses, nacija moja, grejt sakses! Naš sakses, takorekoč kumunajzer "zgodba o uspehu", hehe, je tako grejt, da je grejt fpičkomaterino!

Link

Ni komentarjev: