ponedeljek, 12. september 2011

1353717 - nek se zna, da je Cekuta osrednja figura patrijskega posla

[rename]
Cekuta je prejel denar. Pika.
Zagožen je pritiskal na Patrio po Riedlovih besedah.
Vsaj jaz zaenkrat še nisem zasledil nobenega maila, ki bi ga Zagožen napisal.
Ti torej prav po hinavsko braniš Cekuto in ga imenuješ za marginalca.
Dokler ne bo dokazano, da je Zagožen prejel denar zase ali za stranko, toliko časa je edini dokaz, da se je cashflow končal pri Cekuti.

Cekuta ne da ni marginalnc, Cekuta je figura Prima tega posla. Amen. Ima pa seveda Cekuta v ozadju mafijske botre, po čigar dobri volji sme jemati politično šticngo na državnih orožarskih poslih, a to so botri iz komunističnega taborja. To, da je Janša imel en mandat med petimi kapeesovskimi na 45 padlage, pri takih poslih in shemah pomeni minimalno ter insignifikantno mikro-motnjo in se zanjo nič ne zmenijo, ampak posle furajo kot da Janševe oblastne pozicije sploh ni. 

Če bi rad kdo iskal Figuro Grande v ozadju iza Cekute, potem mora v glavno prelaturo komunistične autokefalne cerkve KURAC.
Janši se zgolj skuša uvaliti vlogo in to seveda glavno, a v tem konkretnem primeru se meni zdi, da je pravno gledano glavna in po kešu največja figura Cekuta. Žal. Pa četudi Cekuta zgleda mali vaški kurji tat. To je kar mamo v aferi Patria, jebiga. Je pač po denarju mala afera, čeprav bi karba rad zaslvoel na veeeeeeeliki aferi. hehe. Ker pa je Cekuta smel "lobirati in nuditi usluge posredovanja" legalno, si žnjim tožilstvo kaj posebej ne bo moglo pomagati, razen če ne dokažejo, da je vsaj kakega uradnička podkupil.

Zagožen in Janša sta seveda veliko bolj zanimivi tarči. Cekuta jim je pa na sto načinov nezanimiv, kajti če bi kdo hotel zašiti Cekuto bi ga v predhodnih 20-ih letih ziljonkrat.

PS

Slovenski žurnalisti so svojo slavo zamudili uresničiti na zares velikih aferah, kot so recimo dejavnosti zemonskega klana; AC program, komunistična zarota, ko so jim komunistični krti spominčice in bućkarji tudi uradno dali oblast nazaj v roke, pucko jim materino komplotarsko. Patria je pač mala afera z malim potencialom, jebiga. S tem se Karba pač ne bo proslavil. Razne, kot konstruktor komunističnih zarot.

Link

Ni komentarjev: