nedelja, 25. september 2011

1369130 - tipološka delitev kleptokamarilje in konkreten program za njeno izkoreninjenje

[mirror10]
Ja luba duša - konkretni programi levice - Po kakšnem programu so pa delali 3 leta. Saj vemo, igračkali so se na poligoni Slovenije.

V množici, ki na vrhnjih plasteh ima top manipulatorje sestavljene iz 

(1) t.i. "oldboyz" komunističnih nomenklaturnih hijen, katere prav gotovo vse kar počnejo počnejo sistematično in zavestno ter z jasnimi manipulatorkimi cilji. Na tej vrhnji ravni naivnih, idealističnih in slučajnih ravnanj ni! Primer - kučani, ribičiči, potrči, ipd.

(2) novodobnih, svežih, nenehno nastajajočih/porajajočih se novih manipulatorjev. Primer - kresalove, vlačiči, župevčeve, in podobni povzpetniki.

(3) nekaj malo bebcev, ki se v visoki starosti še vedno gredo nekšno patetično samoslepljenje in zanikanje, ter svojo pripadnost temu klanu pri sebi in navzven obrazlagajo z ovčjim alibijem, ki sloni na povezovanju tega klana z idealističnimi predstavami sveta, oz. o de facto davno že fašistoiziranemu klanu, ki že 65 let rula v maniri vsake druge dinastije, razmišljajo kot o levičarjih, ki se bi naj borili za delouce, svobodo in narod. Moj kurac se oni za to borijo! Tisti, ki so se za to nazadnje borili so obležali v jarkih še v času WW2. Oz. zablesteli med osamosvajanjem, nato pa po teh rdečih top manipulatorjih bili rapidno in sistematično marginalizirani, ter deložirani v cono irelevantnežev.

na spodnjih slojih pa

(4) Nekaj več bebcev, ki so preprosto opranoglavi in verjamejo agitpropu, demagogiji in populizmu. Brez preverjanja in lastnega razmišljanja.

(5) Še več bebecev, ki so podobni onim pod 4, le da niso člani ampak so navijači - verniki rdečega talibanskega klana.

(6) Še veliko več bebcev, ki niso ne člani, ne aktivni navijači, so pa simpatizerji levičarskih blodenj per se, pa spričo odsotnosti klasičnih levičarjev v SLO prostoru, pač svoje zablodele dušice, iščoče toplih mudoloških fumis-vaginalis levičarskih pasatov, ki božajo rane v družbi najnižje ležečih, tolažijo tak, da simpatizirajo te surogatne fejk levičarje.

Skratka, v tej množici ne bo pameti niti iskrene volje po iskanju "pravih odgovorov za Slovenijo" niti celo iskanje "pravih odgovorov za pravo levico", vse dokler

(1) Se iz družbenega sistema in državne zgradbe (beri legislative) ne odpravi vse skrbno vgrajevane in podtikane komunistične in fašistične prvine, ki so jih tja med dolgih 65 let vladanja in zakonodajteljstva inštalirali rdečetalibanski manipulatorji na vrhu.

(2) Sledom prvega se odpravi vse nezaslužene/neupravičene/nepotrebne rente. Rentarji pa mrš delat!

(3) Sledom prvega se iz raznoraznih sinekur odstrani vse đabalebaroške plačane podpornike komunistične klike na vrhu. Tu noter spadajo vsi viški zaposlenih v javnem sketorju, ki plačo prejemajo iz davozavezančevega žepa.

(4) Sledom dosedaj naštetega se vzpostavi pravna država, ki prepreči nadaljnje podmizno kartelno-mafijsko plenilsko orgijanje.

(5) Sledom vsega do sedaj naštetega pride do obsodbe zločinov in predvsem zločinskih organizacij iz naše nedavne preteklosti (recentnih 65 let). Temu se danes več ne bi reklo lustracija, tudi deratizacija ne, pač pa zgolj higijenski ukrep. Da jansno ločimo zločinske organizacije in prakse od normalnih. Da v družbi vzpostavimo referenčne točke, da se ve kaj je prav in kaj ne. Trenutno častimo zločince in zločin. Zato je težko razločiti kaj je normalno in kaj ne, kaj je sprejemljivo in kaj ne. Kaj je pravno dopusntno in kaj ne. Odtod tolikšen moralni razkroj.

(6) Sledom točke 5 raznorazni zblojeni pizdeki, ki sami so sicer inteligentni in sposobni, tudi za normalno nesinekurno delo, nehajo nerezonsko častiti in sužnjevati svojim zločinskih dedkom, babicam, sorodnikom in se nehajo iti slepo gardijanstvo zločinskih organizacij pod katerih diktatom so njihovi dedki, babice, sorodniki, prijatelji, meceni, zagrešili zlodela kot so masovni pomori in zasužnjenje slovenskega naroda. Naj sprejmejo to družbeno normo, ali pa se naj odmaknejo v zasebne sfere, vun iz politike, stran od oblasti, pa naj tam v tišini svojih domov častijo kogar hočejo, tak kot satanisti častijo svojega Satana, lahko tudi oni svoje rdeče krvožejne satane. Javno častiti svoje zločinske ikone in to v TV prajm-tajmu ob neposredni popularizaciji medijev, pa poslej ne bi več bilo dopustno.

No, dokler se ta sekvenca ne odvije, je in oz. bo nenehno na delu in sporedu zgolj kučanova "rešitev za levico" in novinarsko orgamziranje med čakanjem na NJEGOVO besedo. Ta je pa, ve se - insistiranje na rdečetalibanskemu statusu quo. Kontinuiteta rdečega talibanizma oz. NjihvihSvojih kobajagi tekovin in zlaganosti vobče. Kučanov konzervativizem, torej.

Kar se pa nas ostalih tiče, ki ne sodimo v to množico rdečetalibanskih manipulatorjev in talibaniziranih bebcev, ki jim slepo sledijo, mi moramo predvsem visoko iztegniti sredinca in rdečetalibanski drhali reči: "Boli nas kurac kakšna je rešitev za toto vašo kobajagi levico. Kar se nas tiče, Slovenija ne potrebuje niti prave, kaj šele fejk levico!"

Slovenija potrebuje pravni red, vladavino magari sprava izključno po policiji zagotovljenega poštenja, penaliziranje rentarstva in promoviranje ter vzpodbujanje ustvarjanja, ter svobodo in enake priložnosti za vse državljane. To pa rdečetalibanska nasilna in do ustvarjalcev diskriminatorna uravnilovka ni! Kakor tudi antiprostotržno orgijanje taiste rdečetalibanske kamarilje ne! Slednji dve mantri sta pa del kučanovega standardnega arsenala "rešitev" za levico že 20@45. Obljubi oportunističnim plačanim volivcem rdečega đabest rente in benefite v škodo ustvarjalcev, seri o enakopravnosti, enakosti in veselju do socialnega kapitala, pa vladaj. To je njegova "rešitev".

Mislem, poln kurac mi je tega cikličnega ponavljanja komunajzer pačenja in kriljenja z ročičkami, ki nam ga mediji polni rdečetalibaniziranih levosučnih novinarskih ideoloških klonov, vedno znova, nenehno "zaskrbljeni za levico", uprizarjajo. Nenehno se "išče odgovor na vprašanje kaj mora levica", kot bi to bilo ključno življenjsko vprašanje za Slovenijo, ki je na robu prepada. 

Slovenska njiva napadena in devastirana po rdečetalibanskih koloradskih hroščih in kobilicah in lopovsko-plenilsko mrgolaznijo ino, žurnalisti pa že 20 let (Na 65 padlage) ciklično iščejo odgovor na vprašanje kako "ohraniti avtohtonega slovenskega koloradskega hrošča". Ker naš kampir valda ja mora biti sneden po rdeči mrgolazni, kako drugače bi mi živeli brez njih, kanede. Fuj! 

Mediji so polni samo tega jokcanja levosučnih žurnalistov in jebene kobajagi levice o tem kaj jim je delat [da ostane vse nespremenjeno še nadlaljnih 1000 let]. Moj odgovor je - "drop fakin dead!". V posmeh naciji pa taisti novinarji serejo o "novem". "Novi obrazi", "nova politika", "novo to in ono", a stanje že 65 let nespremenjeno. In de facto hkratno jokcanje v smeri "kaj je t.i. levici delati da ostane na oblasti. Ona in vse njeno. Torej, kaj ji je delati, da spremenb in novega ne bi bilo.

A, ja, še to. Ko smo že pri vedenjskem vzorcu in mentalnem okvirju pregovorno levosučnih SLO žurnalistov. Ta nacija ne bo krenila v pravo smer niti enega samega koraka, dokler število žurnalistov, ki točijo solzice in biblične količine skrbi za iskanje odgovora na vprašanje "kaj mora storiti NjihovaSvoja kobajagična levica?", ne bo vsaj uravnovešena, bolje pa številčno nižja od števila žurnalistov, ki iščejo odogovor na vprašanje "Kaj morajo storiti borci za deložacijo te jebene "levice" na margino političnega prostora, da se nacija oz. družbena skupnost Slovenije končno losa rdeče talibanske plenilske nategunske zalege, ki ji levosučni žurnalisti med glasnim hlipanjem za nje usodo, pizdunsko rečejo [ogrožena in must-have] "levica". 

Sicer pa, kako naj zmaga novo, nesedanje, če pa žurnalisti, ki insistirajo na novem niso v številčni premoči?

Da niti ne omenjam glavnega, da se mora v množici žurnalistov, poleg navijačev za kobajagično levico in navijačev za njim naproti stoječe borce za politmarginalizacijsko deložacijo te lopovske nomenklaturne zalege stran do vzvodov oblasti, končno pojaviti tudi navijači za slovenske državljane. Mislim tako, v kolektivitetu, vseobsegajoče in vsevključujoče in nikogarizključujoče

To bi bili žurnalisti, ki ne drukajo religiozno in fanatično-talibanizirano za nanobeno politično opcijo in zlasti v maniri govejega stampeda ne točijo solzice za "ubogo kobajagi levico", pač pa iskreno, nenategunsko, brez zadržkov in pridržkov in brez fig v žepu iščejo "odgovore za Slovenijo-Slovence-slovenske državljane-ljudi-bodoče rodove-naravo". 

Tisti žurnalisti prav gotovo ne bodo iskali jebenega obskurnega komunističnega nateguna ogabno rdečo zombijevsko kreaturo Kučana, da bi lahko spet malo orgazmirali na njegove umotvore na temo "kaj naj tokrat stori kobajagi levica". Idite si s Kučanom organizirat spet kakšen tajni sestanek v Poljčah, pa se tam zmenite kaj vam je komplotirat naprej, Pucko vam materino, ma ne mi medijev polniti s temi patetičnimi in naciji žaljivimi gardi, ki razodevajo, da slovenkski žurnalisti svoje delo in funkcijo medijev povečini še naprej doživljajo kot direkten prenos s sestanka Komaprtije, kompartijski stenčas, benevolentno, voljno, submisivno transmisijo kompartijskega agitpropa. 

Oz. na kratko, če se komu vsega prej ne da brati, hehe - Boli me kurac kaj mora vaša kobajagi-levica, jebovas, zaradi mene bi morala izginiti, tak kot vsaka druga bolezen oz. mrgolazna, pridelek uničujoča zalega!

Link

Ni komentarjev: