sreda, 28. september 2011

1374763 - mentalna zgrešenost komunajzerskih vnaprejšnjih primerjav JJ z Berlusconijem

[kalimba]
Ja, saj če lahko v nam ljubi sosednji državi Italiji na čelu vlade sonči Berlusconi, ki je v večnem kazenskem postopku, potem bo pri nas verjetno enako dovoljeno tudi kakšnemu Ivanu Janezu Janši. Upam samo, da ne bo tudi rezultat vladavine enak - politično in moralno razsulo države namreč.

Sikter! Politično in moralno in kar je še huje tudi gospodarsko razsulo imamo zdaj. Kot posledico vladanja TvojihSvojih rdečetalibanskih klepto fašistoidov. Zato, lepo te prosim, idi svoje frustracije z Janšo zdraviti drugam ali na drug način. Nas na formumu pa spoštuj vsaj toliko, da nam, s pomočjo temeljni kmečki pameti že trivialno žaljive agitprop mudologije, ne skušaš za Janševe, oz za nekoga tretjega grehe, prodati oz podtikati zlodela in svinjarije TvojihSvojih.

Fejs it, mona, gospodarski in moralni razkroj Slovenije je lahko sproducirala le 65-letna kontinuiteta oblasti komunistične nasilnouravnilovske in antiprostotržne ter kontra-vsaki-svobodi ter vprid dogovorno-manipulativnim distorzijam družbe in ekonomije naravnane doktrine in vladavina klepto-rentarskih beštij, ki so to ideologijo in doktrino gonili do bridkega konca nacije.

Kje je tu logika, da se 65 let srdito in kot hijenski trop zagrizeno držiš oblasti, za to pobijaš, komplotiraš, uprizarjaš Dachau in Patria procese, ubijaš Dobre iz Negove, ljudi žive v rudnike zazidavaš, podmiziš in organiziraš megakradljive zemonske kleptokartele, itd, lahko bi našteval tri leta skupaj,...

...potem pa za svoj vodstveni, državniški, gospodarski, finančni dilatantizem in za svoje kleptoidnosti katastrofalne posledice kriviš opozicijo? Kje še na svetu je to možno? Tega še v Severni Koreji in Belorusiji ni! A ti res misliš da je ves folk Slovenije po kurje glup, al kako?

Bodite toliko možje, če že pošteni ljudje niste, pa po 20@45 vašega orgijanja vsaj ne žalite temeljne inteligence nacije, če že odgovornosti za razkroj ne zmorete prevzeti in jo hitite naprtiti drugim. 

Ne nacijo siliti, da od vas kupi to mudologijo, ne nacijo siliti v položaj tumpastih umskih sirot. Lepo prosim, kar je preveč je preveč.

Link

Ni komentarjev: