petek, 16. september 2011

1359243 - amaterskim komunajzer manipulatorjem v kompatrijskem procesu

[jacktop]
In ja, vsi ste pograbili input, da dokazi so kul, le Janša je pička, ker jih hoče izločiti. Tega še nihče ne ve, a ste pozabili. Sodišče bo ta preizkus izvedlo in kmalu odločilo, ali dokazi ostanejo, ali se jih izloči. Vi ste pa ulica, ki bi linčala in sodila namesto sodišča. Kako moralno je to, bog vas nima rad?!

Se sicer zelo trudiš kot tudo Janšev odvetnik da resnica ne bi prišla na dan. Navajaš celo eno primer ko je Belokranjec res zelo nazekal. Ampak ali je to pravilo ali izjema? Koliko jih je pa v ZDA sedelo po nedolžnem?
Pričakujem še da boš podal kakšno expertizo iz Severne Koreje in jo primerja s nedopustnim in nezakonito pridobljenimi dokazi v rdečebandi(er)stični Avstriji in komunajzarski Finski, ko so osumljence nečloveško pretepali, polivali z ledeno vodo, mučili z elektrošoki.

Sem pa prepričan da bi čisto drugače trobil če bi namesto Janše bil na sodišču Janković ali pa Golobič.

Bednik si. In patetičen amaterski manipulator. Veš zakaj?

Zato, ker mi podtikaš, da bi v primeru drugih ljudi ravnal drugače. Ne bi in nisem. Idi si gledati kaj sem topogledno pisal za Golobiča, Bavčarja in za Senico v zvezi z afero Barićevićeva in za onega rdečega bankirja, itd. Sem zaprisežen legalist in vsakega človeka pravico do presumpcije nedolžnosti ščitim in zagovarjam enako. Tudi od tovariša majorja Mitje.

Manipulator (amaterski!) si pa zato, ker rutinsko zahtevo odvetnika po izločitvi "pravno neustreznih" dokazov povezuješ z vsebino "dokazov" in to nič manj ambiciozno ter tendenciozno, kot tako, da tej vsebini, ki jo niti videl nisi, pripisuješ obremenilnost proti Janši.

Še sram te bo, ker sodišče teh dokazov povsem sodeč ne bo izločilo, pa se bo videlo kakšen vsebinski fumis vaginalis je to glede Janše. (To je moja observacija, glede na ovadbo tipa "na neznanem kraju, ob neznanem času, na neznan način, od neznanih oseb..:"

Sodišče najbrž teh listin ne bo izločilo, kar pa ne pomeni, da je tam med vsebino kaj čemur bi sodišče nujno tudi sledilo. In četudi bo sledilo ni nujno, da bo tebi izpolnilo tvoje linčarske mokre sanje in temeljem sledenja tem dokazom Janšo obsodilo. Štekaš, tele ti talibansko kumunajzarsko gozdno-boljševiško-hitrosodiščno-juristično, hehe?

Al ti moram prevesti? Evo: V tisti slavni finski in avstrijski "vsebini" Janše praktično NI. Štekaš? "Oprijemljivo" so noter le cekute, riedli, wolfi itd, Janše pa na tvojo žalost "oprijemljivo" ni (Razen če ti za oprijemljivo ne šteješ to, da ga lahko vi čustveno naspidani kumunajzari (o)primete za kurac), sploh pa ne na način, kot bi si ti amatersko škodoželjno želel oz, si domišljaš.

Btw, tam noter je omenjen tudi pokojni tovariš Drnovšek? Kot, po Cekuti "pokrivan" v lobističnem in domnevno koruptivnem hepeningu. Je zato apriorno kriminalec? Ne vemo in nikdar ne bomo izvedeli, kanede. Na žalost. hehe. Na žalost ne zaradi že umrlega človeka, pač pa zato, ker ne bomo izvedeli kako se je rihtalo črne fonde za kompartijsko frakcijo LDS in Kompartijo v celoti.

Kaj boš rekel, ko bo ta vsebina morebiti razodeta, pa tam ne bo nič tebi všečnega? Kaj boš rekel, če sodišče Janšo že v uvodu postopka izloči, ker ni podlage in ti Janša odkoraka vun iz sodnije z dvignjenimi ramami in glavo s širokim nasmehom na obrazu, ti pa v svoji patološkosovražni bedi ostaneš tam s cekutami, wolfi in riedli? Ki jim boš prav tako najbrž lahko dudlal, razen če jim dokažejo konkretno koruptivno dejanje s konkretno involviranim uradničkom. Ker so lobisti, jebiga. Bizinesmen, sort of speaking!

Boš takrat ti hitro začel govoriti o zarotah? Češ, tačrni y bogamy tabejli tudy, so se frinili na sicer še od leta 1945 krvavo-rdečo doživljenjsko sodnijo, hehe, jebotealah oksimoronski.

Še to: Kumunajzer gnojni umi manipulirate in se v maniri primitivnega roftarsko-hribskega duhovičenja redneckofskih zagovedancev norčujete, češ, Janša da patetično-kalimerofsko joka na način, da izjavlja absurdne teze o "zaroti sicer pregovorno eksemplarično močnih pravnih držav Finske in Avstrije proti njemu". To je bedna manipualcija. Janša tega ne trdi, ker ni retardo.

Prikriti hočete, da Janša trdi, da so njegovo ime na Finsko nesli oz. znotraj komplotarsko zarotarskega konstrukta v eter izstrelili, prav slovenistanski kumunajzer karbarski zdraharji in da komplot proti njemu obstaja tu, voden od karbarof, ptičic udbo-nogomentih arbitrov in murgljske avtokefalne cerkeve KURAC.

Hočeš še bolj eksplicitno: Janša zaroto očita Kompartiji in ne Finski in Avstriji. Skratka poskus manipulacije vam je dokaj beden.

Finskemu novinarju očita Janša, znotraj tožbe,d a se razumemo, na civiliziran, konkreten način, nesramnost, škodoželjnost, površnost in novinarsko hlastanje po senzacionalizmu in aferah, ki očitno enako obstaja na Finskem kot tudi v SLO. Zato jih je Janša za obrekovanje tožil. Bomo videli kako jo bodo odnesli, te finski novinarčki. Obrekovanje je tam prav tako kaznivo dejanje. Če je res kar so pisali o Patirji, ridelih, wolfih, cekutah, itd. še ne pomeni, da je res tudi to kar so pisali o vseh in med njimi tudi o Janši. Štekamo? Če so v Avstriji in na Finskem našli transakcije, ne pomeni, da so le te avtomatično dokaz korupcije v SLO, ali korupcije nasploh, ker jebiga "lobiranje" in "svetovaneje" ni ferboten, da o konkretnih ljudeh niti ne govorimo.

Skratka, zadržite se malo kumunajzari, potrpite, ne skačite pred konje, saj bo kmalu konec, jeboga. Pa še tolažite se lahko, da ste pri povprečni slovenski volivni ofci tako že v nosu, temeljem pavlovljevih refleksov, ustvarili virtualni občutek močnega vonja po gnojnici, ki ga ofca začuti ko zagleda Janševo ime na volivnem listku. Zdaj ostane samo še, da 30 dni pred volitvami murgljski kepec gre v prajm tajm na vseh medijih ofcam oznaniti kdo da je kredibilen kandidat, mimo Pahorja, ki bo pozicioniran kot dober "kvečjemu za v Bruselj, ker tam ima brezplačen fitness", hehe in Janše, ki sicer resda ni obsojen, "vemo pa fsi", da je dober le za na Dob. Skratka, ste že dosegli 99% cilja. Kaj bi zdaj še radi. Da ga baš brez dokazov strpajo na Dob, al ka?

Če ste tak potrebni hepeninga in orgijanja a la "huda jama stajl", idite rdeče zvjezdočke na zabavah in orgijah noseči SOVI naročiti, da ga tak kot Dobrega iz Negove fentajo, pa smrt pripišejo "nepazljivosti pri vzponu na Triglav", hehe. Alpa eksploziji baterije na Apple iPad, hehe. Da z enim samim udarcem fentate tri muhe na en mah. Janšo, Apple, ker slovenskega posvečenega operaterja-državnokolhoznika Mobitel grdo ignorira in odkrito antikomunistične USA, mamico jim imperialistično.antikomunistično, kanede. hehe.

Link

Ni komentarjev: