torek, 20. september 2011

1362538 - še ena odlična psihoanaliza tipičnega spletnega komunajzerskega vojščaka

[yuslocan]
Šabane, Rajko, Janezov pizdek od človeka, človek ti je lepo napisal, bolan, ti si Šabane bolan od komunajzarritisa.
Po tvoje komunisteki imajo vedno sestanke, vedno so tukaj in povsod okrog tebe, celo v avtobusih, vlakih, tržnici, Križankah, na hodniku v bloku..... zakleni se Šabane, dvakrat obrni ključ za vsak primer, zavese potegni čez okna, lahko te snemajo, pa telefon ugasni, kaj veš...

Zakaj se bi zaklenil. Pa saj se jaz vas kumunajzarčkov bulanih nič nea bojim, čeprav častite zločine in klanje in poboje in ropanje in eksproriacijo in zlo. Nasprotno, neznansko uživam spominajti vas, da ste to kar ste - bedni zločinci, gardiani in častilci zločincev bolehajoči za Linda sindromom.

Tudi če se ziljonkrat preoblečete, da bi zakrili svoje krvave in umazane sledi, tudi če se ziljonkrat prebarvate in polijete s tonami dišav, vaš kumunajzer ZLOČINSKI IN LOPOVSKI IN NATEGUNSKI rentarski gnoj smrdi enako.

Je pa zelo zanimivo y bogamy indikativno takisto, hehe, da vas je sram, da ste kumunajzari in se že 20 let skušate preobleči, prebarvati, zakriti, prikriti svoje fašistoidno klepto kumunajzarstvo. A svojih zavržnih lopovskih in fašističnih praks pa ne opustite. To veliko pove. Zato se kvečjemu morate zakleniti vi. Kajti tudi vašemu prjatlu Čaušeskuju in Miloševiću in nedavno tudi Ghadafiju takisto, se je zgodil narod, pa se bo tudi vam bogami nekega dne.

PS

Vsak zapornik fpržunu govori da ni zločinc in je tam po krivdi nesporazuma, tak kot vi kumuanjzari, da niste več kumunajzari. Sam to ne pomeni, da jim fpržuni verjamejo in jih bogndeja domov spustijo. hehe.

Link

Ni komentarjev: