četrtek, 15. september 2011

1357300 - kdo nasilno vzdržuje astronomske cene stanovanj

Da cene ne padejo je kriva z eno besedo - KOMPARTIJA. Z dvema besedama pa UDBOMAFIJA KOMPARTIJE. S tremi besedami pa UDBOMAFIJA KOMPARTIJE KARTELISTANA.

PS

Fuj, bre, majke im ga spalim, zlorabljajo denar absurdno preobdavčenih in brez kapice absurdno pre-oprispevkovanih in čez mejo suženjstva po volji kompartije prisilno zadolženih državljanov, da taiste državljane jebajo v glavo.

PPS
Ne bi rad šel brati celo kačo, zato prosim oz. sprašujem ali je pizdek, ki je izjavil, da bi nižanje cen nepremičnin, ki btw trenutno najmanj za faktor 2,2 presegajo mejo blaznosti, pomenilo "rezanje veje na kateri sedimo", argumentiral svojo bombastično izjavo?

PPPS

Moj kurac veja na kateri sedimo. To ni niti moja, niti veja kogarkoli drugega od poštenih ljudi v SLO. Nič se ne bo zgodilo če pustimo propasti jebenim bankam državnim kolhozom in jebeni nepremičninski mafiji. Bankam, ki so tak kot med obema vojnama v prejšnjem stoletju, spričo krize, v SLO znova postale lastnice ogromne količine nepremičnin in to po vsaj 40% nižjih cenah. Mirno bi lahko prodajale s 50% diskonta. Naj neprodanim in nasedlim investicijam nižajo cene toliko časa, da dosežejo kupno moč kupcev na trgu. Tak si utegnejo vsaj malo samopomagati.

Tega ne storijo zato, ker je interes Udbomafije, da se udbomafijske nepremičnine na silo folku prodajo po previsokih cenah. Zrak jim pa dovaja udbomafija v vladi. Sikter, mamico vam lopovsko!

Temeljni in krucialni interes te nacije, da celotni bestialni komunajzer-udbomafijski setup konča v peklu. Vsi naj lepo propadejo. in nič bat ni to žaganje moje in vaše veje. Nak!

PPPPS

V svoji bližini imam pizdeka, ki ima 32 neprodanih stanovanj. In jih še vedno ponuja po ceni, ki je za najmanj 40% previsoka. Da drugih umazanih podrobnosti niti ne omanjam, recimo to, da posredno diha s pomočjo kisika ki ga dovajajo iz državne kašče. Ta čas je pa tisoče nemaziljenih podjetij šlo na boben. Nič hudega! Niso imeli delujoč biznis kejz v danih razmerah, in sou fakin Wot. No, banke in nepremičninska mafija ga s temi cenami tudi nimajo. Torej?

Link

Ni komentarjev: