torek, 20. september 2011

1361921 - kako veš, da živiš v obskurni banana republiki

[prepri]
Takšne burke so možne edino v "banana" republikah!

Natančno tako.

PS

Tako kot je edino v banana republikah in podobnih diktatorskih in tiranskih režimih pretežno v kanibalističnih geografijah koder se ljudje še medsebojno jedo, možno, da na vrhu državne oblasti in zakonodajstva sedijo kriminalci, udbaški asasini, častilci komunističnih oznovskih in dubovskih asasinov oz. najbolj krutih morilcev, ki so sploh kdaj korakali po planetu zemlja (recimo takšni, ki so bili sposobni tega, da ljudi žive v jamo zazidajo!) in celo te morilci sami ter njihov zarod in talibanski podmladek, ki so ga v duhu morije in srditega branjenja tekovin Kompartije vzgojili ter s sinekurami in nezasluženimi rentami kupili za srdite in stekle gardiane kompartijskih tekovin.

Edino v obskurnih nepravnih banana republikah je možno, da so na vrhu oblasti in zakonodajstva pošastne komunistične kreature & njihovi vazalni asasini, ki v svoj politični program in doktrino imajo odkrito zapisana mafijska načela ekspropriacije in plenjenja. Program v katerem je plenjenje rezultatov dela najboljših sinov in hčera nacije postavljeno na piedestal čaščenja.

A mejk nou mistejk, obskurni smo vsi mi tak vobče v kolektivitetu in ne le pajac Murko in pržunski fiškal Ječinčič ropar pravnomočno obsojeni plenilec kapelic in cerkva, ki se širokusti, da je nekšen Đejmz Bond, ki je za UDBO bil asasin po slovenski dijaspori, kjer je zahrbtno pobijal naivne od domotožja mehkosrčne in trdo garajoče sirote, ki jih je kumunajzer režim pod grožnjo fojb in rudniških jaškov oz. v najboljšem primeru pa strela v zatilje, pognal stran od rodne grude. Tam so pod streli udbaških asasinov padali tudi potomci tistih, ki so v diasporo odrinili 100 let preden so komunisti ugrabili državo. Zato ker so bili odkrito a po udbaških prepričanjih presežno nezaželeno domoljubni, kar se ni skladalo z bracvojedinstvom kumunajzarske udbaške sodrge. In ta samohvalečise asasin se danes prikazuje za največjega SLO nacionalista in domoljuba.

Obskurni smo, ker s svojim odnosom do volitev omogočamo, da nam že 20@45 vladajo ječarji pravne države oz. ugrabitelji države vobče, ki je bila v suženjstvo v komunistični gulag zaprta že davnega leta 1945 in jo njeni komunistični fritzlovski ječarji od takrat serijsko posiljujejo, ona jim pa rojeva spake, recimo člene 133, diskriminacijske davkoprispevke in podobne svinjarije, komunistični mafijski plenilci in uzurpatorji svoboščin, inhibitorji pravne države, prostega svobodnega trga in osebne svobode vobče, častilci zločinov, komplotarska zarotniška kamarilja, ki iz dolga in hvaležnosti prikriva zločine onih, ki so jih na oblastno pozicijo pripeljali da zdaj imamo najbolj gnojne obične lopove in dildoidne kokainske pasjejbce na vrhu države in družbene položajne smetane, in onih, ki so njihovo doktrino in politični program dizajnirali že pred davnimi 65 leti. In ta program je od postanka slonel na udbaških asasinih, zato so udbaški asasini bili nagrajeni z dostopom do vrha državne, zakonodajne in družbene piramide.

Je pa Bog ipak velik in to je žal in ali na srečo edino upanje te nesrečne, posiljevane in predolgo že zlorabljane nacije. Kadarkoli toti kratkopametni manipulatorji, lopovi in zlodeji ini na koncu ostanejo sami na čistini pred, redkimi, a občasno funkcionirajočimi naspidanimi klemenčiči in dacarsko teroristično organizacijo, ki so jo, kot zlobni lastniki pse, plenilski mafijski tirani sami vzgojili in s feferoni futrali da bo ja besno trgala meso z davozavezancef, kadar se ji tako namigne, hehe, ...

...ko torej bodisi padejo v nemilost mafijskih donov, bodisi solersko pretirajo z aroganco tak kot nekoč Šrot, pa se jih Don odreče, se zreducirajo na to kar so - mali patetični obskurni vaški kurji tatovi. Skratka, patetični kratkopametni bedniki. Pajaci takorekoč. Roftarski cucki - govnači in os gospodarjev zapuščeni prinašalci naropanega plena.

Bosanski Eskimi to vrsto cuckov imenujejo - Bosanski brđanski avlijaner kokošar. Po naše - roftarski dvoriščnik - kokošar. V bosanskem poslovenm slovarju (auuu, hehe) je najhujša žalitev, če kdo komu reče - "Ti si bolan jedan običan pilićar". Oz. kurji tat. Piščančji če smo natančni. hehe išo raz.

Ko smo že pri narodnih pregovorih, zapadnobalkanski Eskimi imajo tega: "Sve će to il narod il Bog pomlatit, ako već država nije pravna, jebojeotac" oz, kakor temu na svoj posrečen način radi rečejo saharski Eskimi: Allahu Akhbar & Insha'Allah & Bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīmi.

PS
Pričenjam sprejemati stave. Koliko časa bo minilo preden bodo slovenski kumunajzer asasini začeli na Kubi, v Severni Koreji in v Belorusiji pridobivati politične azile, da uidejo pržunu, kamor bi morali zaradi obične kraje, koruptivnih dejanj, davčnih utaj in lopovlukov inih.

Link

Ni komentarjev: