sobota, 17. september 2011

1359904 - odvratno bedna patetika komunajzerskega laprdanja o "ukradeni državi"

[bigl]
:-), navada je železna srajca, pravijo. In to spoznanje se spretno izkorišča, pardon uporablja, tudi v politiki. Zanimiva je njihova parola, da hočejo državo nazaj, da jim je ukradena:-). Torej bi radi ukradli državo nazaj:-). In take. Lep dan.

Jap! To je meni ta trenutek eden večjih misterijev v vedenjskem modelu kumunajzarof Slovenistana.
Na eni strani imamo dejstvo, da so oni državo ukradli in zaprli v svoj gulag že leta 1945. in tam je še danes.

Na taisti strani je tudi dejstvo, da so že v prvi inkarnaciji etato-kapitalizma a.k.a socializma slovenski folk zasužnjili in po meri oz. majhnosti umov kompartijskih politkomisarjev folku odmerili bedne človeka nevredna mezde, peneze pa trošili poglavitno na JLA, UDBO in druge udbe, ter na podzemna gnezda tipa one kočevske komunajzer kačje luknje. 

In seveda so potem v drugi inkarnaciji na od Zapada zapovedano novo matriko nekoliko nominalno in praktično modificiranega kapitalizma, s pomočjo ohranjanja ekstenzivnega državnega in paradržavnega kolhoznega kapitalizma ter z načrtno sistematično selitvijo kompartijske nomenklature med tajkune, s pomočjo manipulatorske mize zocialne sramote ob asistenci rdečih sindikatlnih iderjev - kumunajzarof seveda, in davčne sheme, dobesedno reinkarnirali razmere iz prve inkarnacije t.i. socializma.

Na taisti strani je iz Lune s prostimi okami razvidno, da "konzervativci", torej tisti, ki si prizadevajo za konzerviranje statusa quo oz tekovin oz kontinuitete kompartijske oblasti, so v SLO baš in v bistvu taisti kumunajzari. Drugih, ki bi jim ustrezalo konzervirati obstoječe rdeče stanje ni.

No, na oni drugi strani pa taisti kumunajzari za konzervativce imenujejo neke druge fantomske, torej neostojče sile. Red herring 1.!

Taisti kumunajzari za zasužnjenje in bedo plebsa (povečini živečega od onih bednih neto prihodkov, ki jim ostanejo po drakonskih davkoprispevkih vsiljenih po kumunajzarih izključno na prihodke iz dela v tako drakonskih stopnjah in progresijah) obtožajo neke fantomske torej neostoječe neo-kakopak-liberalne politične sile, ki v SLO niti ne obstajajo niti so eno samo sekundo bile in ćarđ. Mimo rdečetajkunskih turbokapitalistov in državnokolhoznih od rdeče politike imenovanih nomenklaturnih turbokapitalističnih kobajagi meneđerjev, drugih tlačiteljev deloucef v tej vukojebini ni. A glej ga pizduna kumunajzer-demagoškega, on folku prodaja fumis vaginalis o nekih tretjih fantomskih neo-libralnih meneđerskih zvereh. Red herring 2.!

Na taisti strani imaš slovenske rdečetalibanske kobajagi razumnike, ki po načelu "videla žaba da podkujejo svetovnega intelektualega naprednega konja, pa tudi ona sirota prokomunajzer rdečetalibanska rdečemu režimu prodana in intelektualno skurbana dvignila nogo. Pa eto sledom tega tudi ona žlobudra o "stejt kepčr", spet in nenehno v isti maniri, češ, neki tam fantomski zlodeji so jim nam plebsu ukradli državo. Ja, dajmo pogledat, kdo ima državo, oz oblast oz penezno in vsako drugo moč že 20@45? Namreč, tisti ki to imajo so edini kandidati za lopove, kobajagi neznane storilce, hehe, ki so državo ukradli. Eskimi pravijo: "Ko ne veš kdo ti je ukradel sani, poglej ob čigavem šotoru so privezane, eee...majke mi sudija, to je stari eskimski pregovor. No, kumunjzarčki, matervola, kdo je zdaj vam ukradel državo, pri čigavem šotoru so parkirane vaše sani? Red herring 3.!

Kumunajzer talibanska kamarilja je očitno izgubila kompas, se v svojem laganju in nategunjenju, zarotah, lindasindromarjenju, ter preoblačevanju zaštrikala in izgubila pa je posledično zblojena v iber. Rdeči srčeki in sprenevedava nategunska pamet jim veleva, da je oportuno se predstavljati za gardiane prolesa, lopovska natura in titoistična strast do luksuza, svilenih gat, penezof in moči izhajajoče iz penezof, jim pa veleva, da morajo grabiti zase in za črne fonde kompartije.

Posledično imamo od Linda sindroma zblojene shizofrene izpade kumunajzer kamarilje v javnosti. Don BlentoVentipercento ti gre na Rožnik in sere o "veselju do socialnega kapitala" in se za proletarca predstavlja, hrati je pa lastnik 150 mlionov kapitala, ter udriha po kobajagi nekih tretjih neoliberalnih kapitalističnih zvereh, ki delouce zlorabljajo. Delouci, Zoki ma vas rad, nje. Red herring 4.!

Drbućkar se pusti maziliti od rdečetalibanskega udbomafijskega režima in bratovščin, na TiVu pa, ko kriza preide v fazo nekontroliranega galopa, žlobudra o tem da državi vlada mafija, a tri dni za tem razodene, da pri tem misli na orožaskega Janšo, ki btw ni na oblasti. jebeludzbunjenogindmentnog. Lindasindromarjenje in Red herring 5.!

Pa oni dan drug Brkaćkrićać izreče da so "njih" in narod "neki tam oni" okol prenesli, ker so oni dali glas za odcepitev ne pa tudi da bi kapitalizem nadomestil socializem Auuuu! Ukradli mu socializem, jebote! Kdo že? Eeee njegovisvoji, ma on to noče verjet, zato raje verjame da so to bili agenti Vaticana, CiA in Bildbergof. hehe. Red herring 6.!

Polej smo oni dan slišali onega bizarnega Marjana Poljšaka kako poziva na revolucijo in "pohod" nad kapitaliste. Tudi on z nostalgijo ne le po socializmu inarnacije prve, pač pa celo po močni Partiji, ki da so mu jo uničili agenti CIA. Auuuu! Red herring 7.!

Zdaj še mance konkubinske. Tudi rdeči Manci je nek kobajagi neznani sovrag oz. zlodej ukradel državo. Auuuuuu! Red herring 8.!

Vtis imam, da so to pač neki luzerski marginalni vojščaki kompartije, ki niso bili deležni dovolj plena med ropanjem, alpa so glupi pa ne vidijo, da so državo ukradli NjihoviSvoji. Če bi videli bi jih lahko brez kriljenja z ročičkami v javnosti, tam nekje na Osankarici ko so sami med svojimi, prosili "Dajte tudi nam malo ukradene države, jebovas!"

Either way je sedanji hepening en sam patetičen jebeludzbunjenog ali kompartijsko lindasindromsko govno oz. oboje hkrati.

Link

Ni komentarjev: