nedelja, 11. september 2011

1352165 - posledice dolgoletnega tiščanja glave v pesek ob komunističnih zločinih

[foore]
Če boš tako klel čez Boga, nam še Bog ne bo več mogel pomagati, da bi se stanje popravilo. Skupna pozitivna misel za spremebe in molitev za cilj, da se čimprej opravi prepotrebna LUSTRACIJA, je edina rešitev, kajti nekateri še sedaj javno brez sramu in obsojanja upajo povedati: Torej vas čakamo, pičkeci črni prodani. Očitno vas jamarija 46 ni izučila.

Kakšna sramota, da se takim dopusti, da se lahko v sedanjem času grozi s takimi grožnjami. Očitno bodo morali akterji in izvrševalci jamarije 46 odgovarjati in javno njihovo delo tudi obsoditi, da bo nekatere vsaj malo izučilo, da ne bodo mislili, da so nedotakljivi....

Ko je po letu 1945 in 1946 umanjkalo kaznovanje komunističnih masovnih morilcev, skupaj s fašističnimi in nazističnimi ter celo sledila nagrada komunističnih morilcev z najvišjimi pozicijami v družbeni hierarhijami, so komunistični asasini lastnega naroda za svoja pošastna zavržna dejanja prejeli nagrado in si potem 45 let utrjevali pošastno misel, da so nedotakljivi, njih dejanja pa v tej družbi zaželena. In medtem nad lastnim narodom izvajali nove zločine oz. zlodela, izmed katerih je največji ta, da so narod sistematično zasužnjali, pohlevnizirali in ga iz razmišljajočih ustvarjalnih umov v ustrahovane in disciplinirane submisivne ofce spremilnjali. Ni ga na svetu večjega zločina. Razen recimo fritzlovskega, ajde tisti je res še hujši.

Ko je leta 1991 spet umanjkala obsodba morilcev in predvsem njihovih zločinskih orgnizacij, so morilci in njihovi številni vazali, rentarji in simpatizerji dobili vtis, da so "fakat" nedotakljivi, ter da morilcem za njihova zločinska dejanja pripada celo status junakov in status spoštovanih državljanov namesto kriminalcev, psov vojne in zadnjega šljama, kakor je to v normalnih državah.

Ko so komunisti nadaljevali rulati tej deželi, (edina država v Evropi bogtenimarad!), se je njihovim vazalom zdelo, da so nedotakljivi in neodstranjljivi z oblastne pozicije. pa so orgijali in se petelinili naprej, javno govoreč, "da jih niso dovolj leta 1945 pobili". Oni dan pa kobajagi kulturnik našemljeni Godnič izreče, da zdaj ko bodo hudo jamo spraznili, lahko nove noter dajo. Pač, zločinska pamet sprijenih rdečetalibanskih motencev, ki za svojo zločinskost niso še nikoli dobili po strupenem gobcu polnremu strupa in bakterij, ki razjedajo to nacijo! Če ni kazni za zločin in zlobo, obvelja zločin oz. zloba za nirmalno stanje.

Ravno zato Slovenija ne bo normalna dežela, nacija pa ne normalna nacija vse dokler se vse slovenske komunistične zločinske organizacije in morilce ne obsodi, magari zgolj še na deklarativni verbalni ravni, ker morilcev ni več med živimi. Razen onega komunističnega asasina, ki je umoril Dobrega iz Negove. In onega, ki mu je to ukazal iz ozadja.

Kar se pa tiče zločinske organizacije KPS in njenih še bolj zločinskih eskadronov smrti OZNA in kasneje UDBA in danes kot vidimo po ponosnem nošenju komunistične ikonografije med orgijanjem po piknikih, tudi SOVA, te je treba ne le obsoditi in končno za zločinske označiti, pač pa vse pravne ter politične sukcesorke teh zločinskih tvorb razglasiti za prav tako zločinske in razhajkati. 

Kar pomeni, da bi za zločinske bilo treba označiti tudi SD, LDS, Desus, Zares in ne vem koliko še je takšnih derivatnih frakcij Kompartije, ki vsako leto romajo k desetinam komunističnih kobajagi spomenikov, v bistvu pa obeliskov zgrajenih v čast njihovim morijam in od tam naciji arogantno grozijo oblečeni v uniforme morilcev in s trofejnimi thompsoni na ramah. Obsoditi kot zločinske in tem organizacijam odvzeti vse premoženje, ki so ga kot sukcesorke KPS pojerbale skozi obdobje 65 let.

Potem se pa kot nacija Evropi opravičiti, ter se pridružiti obsodbi komunizma, ki je v bistvu kar komunizem-fašizem, saj je Evropa oboje obsodila.

No, ko bomo jasno uradno denominirali kaj je zločin in da se onemu, pa če mu vemo ime ali ne, ki je zločin ukazal in izvršil reče zločinec in ne narodni heroj oz. ugledni državljan, bomo na poti ozdravitve. In sprave tudi!

Medijem je pa treba prepovedati prenose in poročanje s shodov zločinskih komunističnih organizacij na katerih se popularizira komunistično-fašistična ikonografija in časti zločince. Tak je to v vseh normalnih družbah, državah oz. deželah, Nemci ne častijo promocije v medijih svojim nazi-skinheadom, Romuni in Čehi pa ne svojim komunajzer-fašistom. Čemu potem mi svojim komunisto-fašistom?

Tej deželi se je zgodilo, da so kriminalci in morilci izvedli klasilčni state capture že leta 1945 ter si sami podelili status uglednih državljanov, namesto to kar so - najbolj nizkotni in sprijeni morilci in zločinci. In kot smo iz t.i. "tranzicije" lahko videli tudi notorni klepto-pizdeki. Vaški kurji tatovi, ki so državo vzeli za talca, pa zlorabili za sistematično ropanje nacije.

Zločinska miselnost je zločinska miselnost, tu ni kaj veliko za debatirat. Lopov je lopov, morilec je morliec, zlodejski um je zlodejski um in če ni v pržunu dela štalo po deželi med nič hudega slutečimi državljani, če pa bognedaj iz reakcij cagave nacije doume, da je vse to ne le nekaznovano, pač pa celo nagrajeno, se celo osili in si domišlja, da je tako edino prav. 

Državljani, ki so si dopustili takšno napako, da so doktrinarno zaprisežene lopove to je komuniste pustili na oblasti in na vseh pozicijah moči v gospodarstvu in državne uprave, zdaj se pa kobajagi čudijo ter krilijo z ročičkami, češ kak se je te lahko zgodilo, da so nam rdeči plenilci štartajoč iz samim sebi podeljenih prednostnih blokov vzeli oz. ukradli vse. In celo huje kot to, nasedajo taistim komunističnim lopovom, da je vsega tega kriva nekšna nevidna fantomska neo-liberalna kakopak sila. Auuuuu!

Link

Ni komentarjev: