torek, 6. september 2011

1347295 - o mitu, da je Marijan Poljšak kobajagi desničar

[NavadniNimda]
Nabijajo davke, da se potem tkole izživljajo. Grozljivo, sramotno in nagravžno! :)

Jap. Maloprej na TiVu Akrapovič še enkrat kot glas iz puščave: "Očitno Slovenija po logiki stvari gre v smeri lon poslov, saj so plače inženirjev obdavčene nenormalno visoko"

A to nikogar od te kamarilje niti malo ne gane. Jutri bodo vsi družno, začenši s komandantom ulicotacaških falang kompartije, v kamere povedali, da to niso inženirji ampak "bogati prešiči med delovci", ki jih je treba še bolj obdavčiti "da se breme krize malo bolj pošteno prerazporedi na "bogate" prešiče".

Par dni nazaj oni Ambrožič, sin komunističnega đenerala v studio na svoj "Intervju" povabi ono mono iz Ajdovščine Marjana Poljšaka, ki je kobajagi desničar, ki zahteva uvedbo socializma v Sloveniji in poziva da naj vendarle zaboga nekdo "naredi pohod". On to imenuje revolucija brez krvi, ...oooovaj, kako d akažem, ako gre, če ne pa....ne damo se, je še dodal, kjer namiguje, da država mora "odvzeti bogatim". Y zna se drugovy ko je ovde boagt, majku im delousku bogatoprešičju.

Skratka komunistični agitator Ambrožič na TiVu v prajm tajm povabi lunatika, ki poziva na pogrom "bogatih", pri čemer bo kriterije postavil najbrž lunatik sam, oz. politkomisar Partije, ki jo Poljšak z nostalgijo kliče nazaj, ker mu je žal, da je CIA in "tuje obveščevalne službe" partijo sesula. Auuuuuuu! 

Tip je kobajagi težek desničar v bistvu pa tipični nazi-socialist hitlerijanskega tipa, ki se mu prikazujejo mokre kumunajzer sanje o velikem prevratu med katerim bo Partija spet izvedla novo kampanjo ekspropriacije premoženja, kar bo seveda posledično (česar ta bebo ali ne ve ali ga boli kurac) spet ene pognalo v argentine, avstralije, amerike, kanade ter ufiladelfije če bodo sploh preživeli "POHOD".

Državni organi so nam, kot vidimo, v bistvu de facto tajna policija KPS. Tožilstvo pa v maniri inkvizicije KPS preganja politične tekmece, tak da jih obtoži na način, da se še braniti ne morejo...neznani kraj, neznanega dne, neznane osebe, na neznan način, domnevno sprejel, domnevno obljubo, dabo....skratka, lahko izbereš poljubnega državljana in ga procesuiraš, ker so na ta način vsi "utemeljeno storilci". hehe. 

Eto kje mi živimo.

Link

Ni komentarjev: