petek, 23. september 2011

1367095 - argumentacijske sposobnosti rdečih talibanov (in njih patološko sovraštvo do ZDA)

Simona, ne le tu na forumu Financ pišoči, pač pa kjerkoli v javnem političnem diskurzu sodelujoči rdečetalibanski verniki, redkokdaj, če sploh kdaj, polemizirajo s kom po shemi argumentiranega dialoga, na katerem ti tu, upravičeno kakopak, insistiraš. Kot glas vpijočega v puščavi.

To doživljamo tu na forumu vsakodnevno. Po večkrat! Recimo, na svoje poste, ki jih na dano temo, v pogojih forumskega pisanja, skušam praviloma artikulirati dovolj daleč, da je vidno in jasno razpoznavno ogrodje argumentirnih trditev, ali na zgodovinskih dejstvih oprtih observacijah, skratka, potrebne sestavine racionalnega dialoga, ki ga omenjaš, od rdečih talibanov - kompartijskih verskih blaznežev avtokefalne komunistične cerkve KURAC, v glavnem dobivam enostavčne bruhe tipa: "Ti si bolan". "Bolano!". Najdlje je prišel kompartijsko-zaresovski agent Mond, človek, ki se hvali z Menso in IQ 381, majke mi sudija, hehe, ko mi je, kandidat za največjega pravniak vseh časov in navihan občan kakršen je, na moje insistrianje na presumciji nedolžnosti tudi za osovraženega Janšo, hehe, umno izdavil - "Pelji si Janšo domov". In podobni bruhi teh pacientof. Skratka, od njih vedno dobimo vse argumentirano fpičkomaterino.

A presumpcija nedolžnosti za njegovega ljubljenega vodjo, tovariša Staljina Slovenistanskega, če je verjeti Žižku in njegovih žižukujevksih verzih, pa seveda da velja in je nedotakljiva.

Pač, jebiga, vse v maniri kot je "potekala demokratična debata med rabljem in žrtvijo" nad kočevsko fojbo, ko je komunistični asasin Simo Dubajić z enim samim strelom od blizu v zatilje, ali pa s kratkim rafalom v telo s petih metrof, "izrazil argumentirano stališče Kompartije", tako vojščaki in gardianske falange kompartijcev in prokompartijcev debatirajo tudi danes. Jebeš argumente, oni itak sledijo samo eni mantri: "Kompartija way or highway" oz. v jeziku nekih drugih eskimskih plemen: "Oš neš Bangladeš!" In "kompartija way" je seveda kontinuiteta neo-nazi-socializma, kar pomeni, nasilno-uravnilovskega državnega in antiprostotržnega kapitalizma v benefit rentarskih skupin đabalebaroških rentarjev brez svoje listnice, ki zato praznijo davkoplačevalsko, a.k.a. kot ga oni imenujejo - "socializma". Kučanovega "boljšega spocializma": Socializma dvapikanula. Vred z načinom vodenja dialoga v javnem političnem prostoru.

Za vsako ceno! Jebeš argumente! Njihov "argument" je poslej, kot smo videli nedavno, zdrknil v domeno grozečih trofejnih avtomatov Thompson uniformirane paravojske temačnih tipov v Dražgošah ter emitiranje groženj naciji, da bodo NjihoveSvoje tekovine "branili" z orožjem. In demagogija in laži in dachauprocesni kontrukti prosti svem ki se drnejo tekmovati za oblast ali se tak kot oni kontroverzni Magajna upre volji Kompartije. pa postane pedofilski sprijenec, pa se diski izgubijo pa ni več, pa on zamudi na glasovanje, pa zdaj več ne vemo al je al ni. Auuu!

In te in takšne beštije demagoško krilijo z ročičkami in projicirajo sebe in svojo fašisto-tiransko notranjost, ko po sceni izvajajo svoj shizofreni redherring ples vpijoč maloumne populistične agitprop nebuloze tipa "Janša je avtokratski in nedemokratičen", Kučan in Golobič in vsi komunisti, ki so poprej 45 let vzdrževali oblake nad in svinec v slovenskih dušah, ter še nadaljujejo s prikrivanjem zločinov in enakimi praksami nasilnouravnilovskega zasužnjanaja nacije, so pa kobajagi demokrati in matertereze, "Janša je princ teme", "Janša je največji komunist vseh časof", "Janša je edini še preostali komunist" in podobno. Auuuu! Prepričali nas v dveh besedah takorekoč...eeee....kako, da kažem...nooooooot!

Hkrati pa ne le proaktivno prikrivajo zločine in zločince in zločinskost NjihoveSvoje kompartije, ne le proaktivno častijo zločince in zločine, pač pa celo arogantno, sprijeno in perverzno od nacije terjajo, da še nacija naj časti NjihoveSvoje zločinske ikone, jim ploska in toči solzice iskrenega vzhičenja in občudovanja dubajićev in podobnih komunističnih zveri. kar de facto v praksi tudi dosežejo, navkljub nestrinjanju nacije. Ko nacijo osramotijo pred EU in Evropo z neobsodbo komunizma in odlikovanji poveljnikom teroristične politične policije UDBA/SDV. Ki jih, arogantno in kljubujoč celi naciji, podeli rdečetalibanski prezident države. Bogtenimarad!

Sovraštvo do USA je iz istega vica, plod iste sprijene miselnosti. ZDA, ki so odkrito antikomunistične, auuuuuu!, tak kot so, kakor vsaka normalna ancija, tudi odkrito antipedofilske, in še kako drugače antilopovske, so vsakemu rdečemu slovenskemu talibanu trn v peti in prst v oko. Pa še fanatično pro-prostotržne so. Kar je enako hud zločin, ki jim ga naši talibani ne bodo nikoli oprostili.

In seveda, tak kot je tu nekdo že opomnil - ne pozabi, da so se komunistične beštije nekoč povezale s svojim levičarskim bratom nazi-socialistom Hitlerjem v t.i. anti-imperialistično anti-ameriško koalicijo in so s to zverjo bili delovali zelo ubrano in kompatibilno. In tako delujejo še danes, čeprav njihovega brata po antimaerikanizmu Hitlerja ni več.

Kajti rdeči komunistični volk dlako včasih celo zamenja, slovenski se celo večkrat preobleče in zakrinka in pači in kobacajoče izvaja opičje prevrate po politprizorišču, ma njega narava je bila, je in bo vedno enaka - teroristično komunajzer fašistično antiameriška proti-svobodna. Oni se vsi še vedno čutijo za zavezane promotorje in sledbenike in sukcesorje tiste hitlerjeve in kominternovske antimaeriške koalicije.

Kompatibilni sta tudi dejstvi o genocidih,ki sta jih obe vrsti "socialistov" članov omenjene koalicije izvedli. Edina razlika je bila, da Hitler nad drugimi nacijami in "rasami", naši pa nad svojo lastno nacijo. Po fritzlovsko! No, ja, kot vsaka mafija, ko se medsebojno zravsajo za teritorije in pravico prvojeba v tekmi za nadvlado, so se tudi Hitler in Staljin s svojimi slovenskimi vazali in brati po ideologiji, pač nekoč tudi zravsali za teritorij in nadvlado. A so naši komunisteki, navkljub kobajagi na koncu vojne na strnai zaveznikov, že leta 1945, brez napake pristali na antiameriški strani. In tam do danes ostali.

Leta 1991 so pa končno tudi oni lahko odkrito v svojo zunanjo podobo pripustili dotlej skrbno skrivani nazi element. In so se lahko svetu odkrito prezentirali kot to kar so, patetični fritzlovski neo-nazi-socialisti-komunisti-fašisti. Prej jih je jebalo, ker bi jih NjihoviSvoji hinavski bratje iz kompartijske bratovščine vrgli iz kompartije, če ne bi bili na liniji zlaganega oz. kobajagičnega bracva in enotnosti.

Sovraštvo oz. antiameriška ksenofobnost naših rdečih talibanov je del te nazi in ksenofobne beštije v njih, ki so jo seveda da, tako kot vse drugo, umetelno prekrili z raznoraznimi psihodelično v pastelne barve najboljših namenov in višjih smotrov oz. ciljev pobravanimi alibiji, tak kot je pot v pekel vedno tlakovana-prekrita z dobrimi nameni oz. verbalnim hinavksim sluzenjem o dobrih namenih in plemenitih ciljih, kanede.

Pa imamo recimo nazi-interesno orgijanje zlorabljeno za rop nacije po nekih zamonskih kartelnih klanih, pa tisti sramotni shizofrenični overreakcijski gaf z izbrisanimi je prav tako en tak lakmus, ki je pokazal, da imamo opravka z Miloševiču zelo podobnimi beštijami, le da te naše niso imele tankov in ambicije širiti Slovenijo do Tokija, pa nazi antiamerikanizem, pa osamosvojitev jim je lepo prav prišla, da prikrijejo temnejše plati njihovega nacizma...itd...

A to ni vse. We aint seen nothing yet. Ko kriza zdrvi v končni neustavljiv galop, bomo šele videli kako bo zapela total-izolacionistična nazi komponenta rdečega neo-socialističnega talibanizma. Tudi ideje o izstopu iz NATO in EU niso izključene. Pravaprav so ves čas v zraku. Jastrebi kompartije jih že emitirajo v javni prostor, ko razlagajo, da smo glasovali za odcepitev in ne za kapitalizem, NATO in cerkev in "nekritičen prenos suverenosti na EU", kar pomeni, da so tudi proti temu, da smo v EU. Grejt sakses! Takorekoč, komunistična "zgodba o uspehu".

PS

Peter, spet si zase uzurpiral tako zelo hudo pomembno ter inspirirajočo temo. :-) Čestitam, za članek. Lahko bi sicer razkril še več smrdljivih gnilih črev, ma zadošča tudi že to. You made your point. hehe. Zdaj pa uživaj v baražnjem ognju rdečetalibanskih bruhov.

PPS

V tej družbi se z nesnosno lahkostjo tolerira demagogija češ, da smo leta 1991 kar čeznočno postali demokratična, pluralna družba poslej po čudežu sveta matere božje, prosta komunističnega enoumja, čeprav komunisti in komunistična doktrina in komunistično ustrejena država in sistem so tam kjer so vedno bili - in ćarđ, well & alive. Ne bi se mogel bolj motiti tisti, ki temu slepo in nekritično ter apriorno verjame že na temelju potmekinovskih pročelij v formi nominale, ki je z zakoni in praksami in dobnimi tiski in izjemami zmaličean ne le do neprepoznavnposit in totlane zmede, pač pa do jasno razvidne kontinuitete istega gnojnega režima karšnega smo imeli med 45 padlage. Vred s patološkim antiamerikanizmom. Ki je zgolj lakmus, ki razodeva pristotnost istih komunističnih ideoloških toksinov oz. agresivnih komunističnih ideoloških spojin, ki med sistematičnim izpiranjem možganov, najedajo zdravo pamet nacije.

Link

Ni komentarjev: