petek, 30. september 2011

1377033 - miti o Jankovićevem domnevnem "levičarstvu"

Janković sicer pravi, da je politično neopredeljen, pa značaju in razmišljanju pa je levičar.

Janković ni nikakršen jebeni "levičar", pač pa maziljenec, gojenec, produkt, praetorianski falangist in pripadnik rdečkhmerske talibanske, mafijske, fašisto-komunistične kartelno-kleptokoruptivne podmizniške bratovščine oz. klana, ki časti in že 65 let ščiti teroristične komunistične morilce in s pomočjo ugrabljene države uprizarja pekel nasilne boljševiške uravnilovke za plebs, ter privilegije za nomneklaturo kompartijskega rdečetalibanskega bracva. 

Pripadnik rdeče praetorianske kamarilje, ki sebe samo arogantno razglaša za t.i. "levico" in to zgolj na temelju tega, ker je večina komunističnih teroristov nekoč štartala iz vrst prolesa, potem pa, zlorabljajoč vojno, ugrabila državo, prevzela oblast in v vlastelo morfirala. Fašistično mafijsko vlastelo. 

Odtlej ropa, med ropanjem pa za alibi uporablja temeljni inteligenci naroda žaljivo demagošno-nategunsko agitprop mudologijo, češ, da oni delavce ropajo v imenu ljubezni do delavcev. Točneje Zoki je na Rožniku rekel, da on to počne iz "veselja do socialnega kapitala". Auuuu!

In zato, ker Fato čistilko in njej podobne reveže ropajo "samo" 16 do 28% "bogate inženirske buržuje" pa 60% je kobajagi dovolj kredibilen dokaz da so za Fato in reveže.

Z drugimi besedami, ta fašisto-komunajzarska kamarilja davčno-paradavčno trpinči le in izključno one, ki živijo od svojega dela. Katerih najvažnejši sloj je kamarilja, za potrebe davčnega ropanja, surogatno stigmatizirala in določila za dežurne "bogate prešiče med delouci", ki se jih kot edine v sistemu davkov SLO države ima zajedati s 60% davko-paradavki. Ker so ravno oni valda najbolj premožni v tej državi, pa eto morajo nositi največje davčno-paradavčno breme. Komunistična Đamahirija Nategunistan!

Kje še v svetu levičar korespondira s to vsebino oz. s to definicijo? 

Mar ste pozabili o vi "intelektualci" Slovenije, o vi "podjetniki" Slovenije, levičarji bi naj bili pro-delavski? 

Ste pozabili, da so to običajno ne-kapitalisti, ki sicer enako kot Janković zagovarjajo lopovluk in ekspropriacijo, ma ekspropriacijo premoženja jankovićev in jankovićem podobnih tajkun-kapitalistov ne pa ekspropriacijo surogatnih kobajagi bogatih po superhikovsko določenih iz vrst delavcev. 

Levičarji so za ekspropriacijo premoženja resnično bogatih, česar normalni pošteni ljudje sicer prav tako ne sprejemamo, ne odobravamo in imamo za nedopustno, ker nam je vsaka ekspropriacija oz. lopovski odvzem nesprejemljiv, ker spodjeda temelj ekonomije, produktivnosti, volje do dela in napredka vsakega gospodarstva, od družinskega preko državnega do svetovnega. 

Še manj pa sprejemamo ekspropriacijo premoženja onih, običajno in tipično povečini docela nepremožnih. Po svetu vsi oni, ki delajo in od dela živijo, veljajo za nepremožne, pa četudi so vrhunski kirurgi ali managerji, ker živijo od svojega dela in že po temeljnem dizjanu se tem ljudem ne more reči "bogati". 

Slednja vrsta ekspropiracije, je ne le lopovsko dejanje, je tudi perverzno, fritzlovsko in najmanj desetkrat toliko zlobno dejanje, ki razodeva zelo motene ume. 

A glej ga zlomka, že 65 let tejle slovenski t.i. "levičarji" počno ravno in samo to. Razen inicialne teroristične eksproriacije, ko so razlastili bolj ali manj vse ljudi in jih v paketu za sužnje komunistično-fašistične države, kot edinega dopustnega kapitalista, naredili. Kar so potem po letu 1992 morali vračati.

Nič manj kot moten in fritzlovski, je vsak um, ki nasanja superhikovsko absurdno drakonsko jemanje revežem, ki prihodujejo iz svojega dela, da se podmizno nahranijo bistveno bolj premožne lopovske hijene oz. zemonski kartelni kleptoklani in podobni rdeči klani. In napolnijo črni fondi rdeče komunistične beštije.

In roparski "najboljši sosedje" financirani z bagatelno nizkimi krediti z večletnimi moratoriji po enelbe kolhozih saniranih ciklično iz žepov revežev. 

"Najboljši mercatorski sosedje", ki so jih vodili od kompartijskih praetorianskih ropov nastavljeni kompartijski praetorianski jankovići! Kobajagi levičarski jankovići! Auuu!

Razlika? Drastična, prijatelji moji, drastična. Kje ste še, v normalnih državah, videli levičarja z večdesetmilijonskim premoženjem, ki je povrhu še pripadnik top kartelnih bratovščin, ki obvladuje ves veliki kapital? 

Takšne nebuloze lahko kupijo zgolj slovenske ofce. Obskurne podalpske intelektualne pritlikafke. V shamanopediji jih najdete pod geslom - Ovis Ovis Pumillio Pumillius Carniolus. Skratka - tejle vaši "podjetnikI", ki strašno štekajo svet okoli sebe. Štekajo ga fpičkomaterino korektno. hehe.

Link

Ni komentarjev: