torek, 6. september 2011

1346432 - kot razkriva WikiLeaks, so Ameri že takoj skužili domet Boratove komunajzerske vlade

[leonx]
WikiLeaks: Pahor "popolnoma neizkušen", Žbogar pa "še slabši"

V ameriški depeši z dne 10. 12. 2008, objavljeni na spletni strani WikiLeaks, so razvidne St. Paulove frustracije s Slovenijo, o čemer je potožil veleposlaniku ZDA v Zagrebu Robertu A. Bradtkeju.

St. Paul je dejal, da bi francoski predlog omogočil nadaljevanje priključitvenega procesa brez pristranskosti do stališč ene ali druge strani, vmešanih v bilateralni obmejni spor med Hrvaško in Slovenijo.

A slovenska stran naj bi vztrajala, da se zadeva "razsodi v njihovo korist". To, je dejal St. Paul, je bilo za Francijo in druge članice EU-ja popolnoma nesprejemljivo.

St. Paul je bil oster tudi v svoji kritiki nove slovenske vlade. Premierja Boruta Pahorja je tako opisal kot "popolnoma neizkušenega" in nekoga, ki "ne razume, kaj dela". Zunanji minister Samuel Žbogar naj bi bil po njegovih besedah "še slabši".

www.najdi.si/novica/...7b7f6fc0bd

Skratka, Amer je poročal v centralo, da v deželi vlada skupina amaterjev - komsomolskega podmladka KPS, podprta z odredom kumrovških diplomantov in preizkušenega UDBA kadra, ki pod poveljstvom komandata Isajloviča, vkopana in fortificirana do višine jajc, hehe, trdno pod nadzorom drži vse finančne kote v perimetru, začenši s koto Enelbe in Kabeem v gorovju Etato-kolhosia Cordillieres, medtem ko pokrivanje političnih šticng iz naslova orožarskih poslov še vedno opravlja ekonom tovariš pod kodnim imenom "slikar", kontraobveščevalne dejavnosti in vodenje oddelka subverzivne produkcije konstrukof, pa je medtem prevzel obetaven komsomolec pod kodnim imenom "karbid", ki deluje pod mentorstvom izkušenega UEFA borca, špansko ime pridobljeno med borbo na Santiago Bernabeu v Madridu - "[nogometni]arbiter", katerega ponarodelo kodno ime je "sudija pederu!", proslavil se je pa s t.i. "načelnimi mnenji", ki so praviloma gnojničila politične tekemce kompartije. 

Skratka, Amer je fcentralo javil, da tu vlada amaterska skupina, ki je sicer zmedena in zmešana ko kurji drek, ni ji pa ime Grupa TNT, pač pa Grupa JLZ (JebeLudZbunjenog) nad vsemi njimi ni legendarni broj Jedan, ampak Murglbaba.

Link

Ni komentarjev: