torek, 13. september 2011

1355031 - kolateralne poledice montiranih kompartijskih procesov

[matijaf2]
> [kmatjaz664]
> Naj se končno najde en sposoben tožilec, ki bo tega barabona končno obsodil. Nekateri ste prav smešno zaplankani. Možakar je za vaš denar kupoval orožje, za logistiko in inkasantsko službo je koristil pripadnike slovenske vojske, ki ste jih plačevali vi. Vse to za svojo denarno korist. Sedaj je pa nedolžen (oz.po krščansko "mučenik"), vsi katerim je do pravice pa so udbomafija in komunajzerji. Drhal črna mafijska...

In ti to veš ker? Če imaš dokaze o tem jih predaj sodišču. Če pa si samo sam zaplakan in verjameš govoricam in izmišljotinam ostalih podobnih bedakov potem pa kar govori kar češ, itak te noben razumen človek ne jemlje resno.

Točno tako. Pa nase še naj pomisli, kako bi njemu bilo, da bi ga kaj po nedolžnem obdolžili. In mu otroke in družino ogrozili.
Ksreči smo država, ki vsaj nominalno-formalno sledi načelu presumpcije nedolžnosti dokler se krivdo obdolženemu ne dokaže. Sicer bi, kot vidimo iz komentarjev že davno imeli oz. kar lepo nadaljevali imeti hitra sodišča, strel v tilnik, dachau procese in podobno navlako rdeče talibanske teroristične sodrge.

Link

Ni komentarjev: