četrtek, 29. september 2011

1375125 - Miran77 sporoča "novoobraznikom", ki nekaj javkajo zaradi prehitrega razpisa volitev

A do volitev je za neuveljavljene kandidate ostalo le malo časa ? Ojoj, ubožčki... To so jim gotovo naštrikale naše gnjusne obstoječe politične "elite", ki se panično trudijo blokirati vsako alternativo. Yeah, right...

Ostaja seveda vprašanje, kaj so ti neuveljavljeni kandidati počeli zadnja 3 leta ? Najbrž so se čohali po jajcah, besneli na okroglih mizah, vili roke visoko v zrak in pisali glupe komentarje po internetnih forumih... Z drugimi besedami: imeli so 3 leta cajta za ustanavljanje novih strank, ampak zdaj sta jih pa kao družno zajebala Pahor in Janša, ko sta (res, ful nepričakovano, iznenada, kot strela z jasnega) razpisala predčasne volitve ? Come on. Take pravljice objavljajte v Delu, ne pa na Financah.

Pahor in Janša sta odgovorna za marsikaj, ne moreta pa biti odgovorna za obupno neorganiziranost, neaktivnost in čisto lenobo njunih potencialnih novih političnih tekmecev. Ja, 50% glasov je letos na pladnju - ampak, če se nihče ne bo niti priklonil, da bi jih pobral, bodo tam tudi ostali. To pa pove veliko o pizdovskem defetistično-fatalističnem karakterju podalpske nacije, kakor tudi o našem primitivnem dojemanju demokracije (eh, saj se ne splača niti probat, ker so mračne sile premočne).

Got 2 words for you, losers: Ron Paul.
76-letnik, ki se upa postaviti v kampanji po robu celotnemu ameriškemu establišmentu. Zato, ker mu ni vseeno za njegovo državo. Tako se to dela.

Link

Ni komentarjev: