ponedeljek, 12. september 2011

1353255 - Patria za komunajzer tali-/tele-bane

[vuksan]
Človek, poln si besed o korupciji in podmizenju.
A te res boli kurac, zakaj smo kupili za par sto milijonov evrov neopremljene kište od Patrij?

Tvoje vpršanje je neodgovorno manipulatorsko lupetanje.
Ja, jaz bi najraje videl, če nam Slovencem ne bi bilo treba za orožje ponucati niti centa.
Ampaaaaaaaaaak....

...ampak, EU Exclusiv disco klub je namignil, da je za glavnega provajderja vunbaciteljskih storitev izbral frimo NATO-OTAN sikjuriti servisis after šejv limitid, ter nam namignil, da če vočmo v klubu đuskat in mlade katke za rito šlatat, da tudi mi moramo kupit nekaj orožja in trenirat vunbacitelje, ter jih dati v skupni pool pritoti firmi NATO-OTAN, pri čemer morajo vozii osemkolesnike iz sez najmanj 6WD funkcionalnostjo.

Comprende? To smo se odločili, v klub so nas vzeli in zdaj ne moremo vsak dan ko se nam kurac dvigne malo srati o tem da bi mi kot kakšne blondaste avše na lepotenm tekmovanju za Miss Cvička '11, hoteli "Piiis in z wrld, čildren of Biafra to hev fuud & šelter & ooool pipl of z wrld to liv wizaut wor and weponz...".

Ne gre, pizdeki, al hočeš v EU+Nato al pa si Albanija. Ne Švica, Albanija je rola, ki jo nam dopuščajo. Dobro? No, kaj zdaj hočmo? Pa prosim ne menjat idejo vsak dan, ko za denvenopolitične namene rabimo koga izmed nas pljunit.

No, ko je to jasno, je jasno, da rabimo jebene štirikolesnike.

Še nekaj preden pointiram. Ne serite, lepo prosim v šank debatah o neopremljenosti, ker jo je Ehjavc že ziljonkrat pojasnil. In kolikor vem ni niti temelja niti je tožilstvo ali kakšna parlamentarna komisija vsaj preiskovala ali našla kaj napačnega v tem, da opreme za nekaj kar bo prišlo po planu nekaj let za podpisom pogodbe, pač niso naročili takoj . IN TUDI NE PLAČALI. To počne vsak normalen investitor in za to bi lahko Ehjavca kvečjemu pohvalili in ne kritizirali. Hvala bogu. Jaz tudi ne bi šel naročiiti in v naprej plačati predujem za sončne celice, če si gradim tovarno in vem da bo trajalo 3 leta in vem, da ta tehnoligija napreduje in se ceni. Hotel bom naročiti čez 3 leta ko bodo celice na vrsti za vgradnjo, zadnjo tehnologijo po zadnjih cenah, ki prav tako padajo. Skatka , odjebite že enkrat s to manipulacijo, šank-ekspert pizdeki.

Mene v zvezi s Patrio zanima kdo je izza Cekute, komu je Cekuta moral dati delež provizije kot politično šticngo (KER NEKOMU JE MORAL!), dasiravno ta ni bil takrat na oblastni poziciji, hehe, in, ali so in kateri državni uslužbenci bili sodelovali v korupcijski verigi ter če so, kako konkretno.

Predstavniki Patrie sami po sebi korupcije niso nudili, to sem prepričan. Na to so pristali bodisi da so verjeli, da gre za legalno lobiranje, bodisi da so jim namignili, da gre sicer za korupcijo izvedeno v formi legalnega lobiranja, ma da drugače v SLO ne gre.

Od tu naprej imamo dva scenarija: Prvi je, da so Cekuta & consortes Patrio enmau nategnili, ker so vedeli, da se mi tako ali tako nimamo za koga drugega opredeliti, ker oni naši loleki izdelka niti na risalni deski niso imeli. Dobili so peneze za đabest, vmes so malo sicer kurili Patrio da je bilo dramatično, da sploh opravičijo peneze, češ bili so na milimeter, da se odločijo za druge, pa smo jih zlobirali, ker smo taki đeki.

Druga možnost je, da so Cekuta & društvo koga od uradničkov, ki na odločitve strokovno vplivajo res podplačali, možno je tudi, da je blentavi Zagožen rihtal svoji stranki buđet, ker mu je Cekuta namignil, da naj nea bo naiven, da Kučan in Drnovšek sta ravnala enako, pa še da bo Kompartiji tako ali tako " iz svojega moral dati, ker drugače ode glava" itd. Možno je tudi, da ej janša za Zagožnove rabote vedel, a sam seveda ni bil toliko glup, da bi sodeloval.

Osebno menim, da je najverjetnejša kombinacija, da je Cekuta Patrio precej nategnil, dobil peneze, svojim starim botorm nekaj dal, plus jim asistiral pri zlorabi afere za pokopavanje Janše. Prav tako menim, da se transakcije do konca niso izvršile, ker so se pričele v ozadju preiskave, pa bo eventuelno pobiranje šticng za politične srtanke nemogoče dokazati. na koncu bodo Cekuti rekli, da je pizda a mu nič ne morjo, Za Wolfa in ostale lobiste isto, za Zagožna, da je hotel neki stranki rihtat pa se ni materializiralo, in morda, a to se mi zdi najmanj verjetno, še nekje izkopali dva uradnička, ki se jih bo držalo malo gnojnice, češ ona dva sta storkovno potrdila izbiro, Kaj že je napačno s strokovnim izborom? Mimo lupetanja o neopremljenosti, seveda?

Janša? Niti blizu. A kot vemo, cilj ni Janši kaj dokazati, cilj ej Janšo imeti v roli obdolenega, ker ga že to dovolj kriminalizira v očeh povprečen SLO volivne ofce.

Link

Ni komentarjev: